2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

İlk çeyreği 19-13 geride kapattık, üç sayı çizgisinin gerisinden daha isabet bulamadık hatırladığım kadarıyla, genel olarak oldukça kötü oynadık ta asıl sürpriz Kristic'in 3 ya da 4 serbest atış kaçırması oldu benim için.

@edit; dememle birlikte Diebler ve Dentmon'dan peşpeşe üçlükler geldi skoru dengeledik.

Yorumlar için çok erken ama russ smith savunmada handikap yaratabilir. Daye baya yetenekli gibi geldi bana ,sorumluluk alan bir oyuncudur umarım..

19-13 gerideyiz.

Ataman'ın Rus smith icin Eurolig'in en iyi guardı olacak söylemi bir hayli iddaali gelmişti . Bu fizik ile biraz zor gibi . Asist ve penetreleri ile takıma katkı versin ben fitim .

Tyus şu an henüz atağın başındayken orta mesafeli şut denedi . Yazın çalışmış büyük ihtimalle

Üçlük yemede geçen sene bıraktığımız yerden devam ediyoruz. :) Bu arada forma numaları henüz nihai olmayabilir, Schilb anlamsız şekilde 53 filan giyiyor. 3 ay sonra yeniden Galatasaray'ımızı izlemek çok güzel. Bayağı üst düzey bir kadromuz oldu, inşallah taraftarın da desteğiyle geçen yılkinin üzerine koyarak gideceğiz.

Bu arada rakibin salonu da acayip tatlı. Topu kapıp Bologna'ya gidesim geldi. :)