2016 FİBA Olimpiyat Elemeleri

Rio Olimpiyat Elemeleri'nde mücadele edecek kadromuz açıklandı! Doğuş ve Barış kadrodan çıkartıldı.

Dixon-Ender-Kenan
Sinan-Melih-Furkan
Cedi-Birkan
Samet-Oğuz
Ömer-Semih

2014 Dünya Şampiyonasından sonraki en zayif kadro bu.Sonumuz hayrolsun

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence pek bir şansımız yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Samet Geyik'ten Ersan İlyasova'nın yerini doldurmasını bekliyoruz. Hazırlık maçlarında 10 lu sayılarda oynadı ama Kanada ve Fransa maçları hazırlık maçlarına benzemez. Ben Ender Arslan'ın kadroda olmasına da çok şaşırdım. Doğuş Balbay daha iyi bir tercih olabilirdi. Bakalım göreceğiz.

Cedi genelde 4 oynayacağından Furkan'ın katkısı çok önemli olacak. Furkan'ın bir şekilde üst düzey katkı vermesi lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İtalya-Tunus maçını izliyorum Bargnani çok iyi oynuyor
Sırbistan - Porto Riko maçında ise Arroyo ağırlığını koymaya başladı.

Ben de Sırbistan-Porto Riko maçını izliyorum. Maç başa baş gidiyor. Sırbistan çok üçlük kaçırdı. Teodosic ağırlığını daha koymadı. Eski dost Arroyo'yu görmek güzel.

Şu baby yerine daha düzgün birini devşirseydik ya bu nedir ya sıfır çekti melihi kullanmamız lazım sevmiyorum ama adam attımı gerisinide getiriyor baby yerine oynasaydı 2- 3 üçlük atardı adamlar leblebi gibi atıyor ya biz resmen kabızıs

Filipinler ilk periyodu 10 sayı önde kapadı Fransa karşısında. Muhtemelen ilerleyen sürede Fransa gelir farkı açar (tahmin ya da totem diyelim)
O kadar laf edilip sadece Türkiye ye karşı şov yapar denilen Blatche henüz ilk periyot 14 sayı attı Fransa'ya tek başına.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fransa - Filipler maçının son saniyelerine denk geldim. Terrence Romeo nun son atışı ilgimi çekti , nasıl oynadı ilk yarı izleyen var mı ?

Filipinler takım halinde çok iyi oynuyor. Doğal olarak Romeo da iyi bir oyun ortaya koydu. Yetenekli bir oyuncu ama sertliği ne kadar kaldırabilir muamma.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi