2016 FİBA Olimpiyat Elemeleri

Romeo nun muhteşem bi crossover yeteneği var.
Blatche de tek başına bütün Fransa'yı denize döktü.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Filipinlere helal olsun hiç tahmin edilmeyecek kadar zorladılar fransayı. Bizden istanbulda fark yemişlerdi. O zaman da romeo oynamismiydi acaba?

Bizim maçta coşan ekstra performans sergileyen. Obra ile "seviye atlayan" Obranin askerleri Bağbi diksın ve tiyatrocu melih naptı acaba?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Melih'e sallayacak bi konu yok. Adam iyi oynadı ve bence kendisini kenarda unutan koça da mesaj verdi.
Bir sürpriz olmazsa turnuvadan sonra hocanın biletini keserler bence

Ergin hocanın biletini kesecek bir durum yok. Ayrılırsa kendisi ayrılır.Şu takım çok kalitesiz bir takım. Zaten bugün kazansan Fransa finalde de seni geçerdi. Koç kim olursa olsun bir farklılık olmazdı. Seneye Şampiyona burda olmasa koç da bu kadar kasmazdı zaten.

Zamaninda Keith Langford T.C vatandasi yapilip,keske bizde oynasaydi. Langford ile bir 5-6 sene sikinti yasamazdik. Dixon falan kimdir nedir. Bu takima Ivkovic yakisirdi aslinda. Oyunculara sovup,sayacak.

Zamaninda Keith Langford T.C vatandasi yapilip,keske bizde oynasaydi. Langford ile bir 5-6 sene sikinti yasamazdik. Dixon falan kimdir nedir. Bu takima Ivkovic yakisirdi aslinda. Oyunculara sovup,sayacak.

İroni mi yaptınız bilmiyorum ama İvkovic önermesini beğendim. Yaşı nedeniyle kulüpler düzeyinde artık zorlanıyordu ama milli takımlar seviyesinde hala iş görürdü. Hele ki 2 yıldır ligi de tanımışken.

Nasıl yapacaktın Langford u Türk vatandaşı ? İstemeyen bir oyuncuyu vatandaş yapabiliyor muyuz ?

Hocalık bir durum yok.Bu kadroya kimi getirirsen getir sonuç belli.Kadronun en iyisi Ömer dökülüyor devsirmemiz Dixon 8/0 isabet ile oynuyor 4 numara için bir oyuncu bulamıyoruz.
Gerçi durumun özetini televizyondan bir kare ile gözümüze geldi.
Canadada Nash saha kenarında esofmanlari ile takımını izlerken bizde hidayet göbek büyütüp saraya soytarı olsun.

İyi bayramlar GSBasket ailesi,

Bobby Dixon'un dünkü performansı aklıma bazı komplo teorileri getirmedi değil. Aziz Yıldırım'ın Ergin Ataman düşmanlığı malum. Dixon'un bu sene 0/6 üçlük attığı başka bir maç yok. Adamın en büyük özelliği üçlük atmak, Euroleague'de bile takır takır şut sokan bir adam Dixon... Ve Olimpiyat elemesi maçında rezil oynuyor. Acaba Aziz Yıldırım kendisine "fazla asılma" mı dedi? Şimdi soracaksınız madem Aziz Yıldırım var işin içinde, neden Melih Mahmutoğlu 3/3 attı o halde? Cevap basit. İkisi birden çok kötü oynasa dikkat çeler, ama, biri kötü oynasa gününde değil derler. İşin içinde Aziz Yıldırım olunca bunları düşünüyoruz haliyle. Çünkü kendisi "Ergin Ataman kalırsa milli takıma oyuncu göndermem" diyen birisi. Oyuncu göndermemek yerine takımı sabote etmek Aziz Yıldırım gibi hedefe giden yolda herşey mübahtır zihniyetindeki birisi için olasılıksız değil.

Bu oyuncular sezonu fena geçirmediler, bir önceki şampiyonada da kötü değildiler. Ergin Hoca da aynı Fatih Terim gibi milli görev hamasetiyle yaklaşıp Enes'i(hiç sevmem ergeni orası ayrı) karşı tavırlarında sahibinin sesiymişçesine hareket edince hoca ne yapsın olmuyor işte. Futbolda olduğu gibi basketbolda da milli takımdan uzaklaştım, dolayısıyla Olimpiyat vizesi alamazsak Ergin Hoca ya neden gitmedik demem ama başarısız olur kovulursa da hak etmiştir. Umarım bir şekilde şu Harun-Aziz ortaklığından kurtulur da tüm mesaisini bize verir.

Biz Fransa'dan bahsediyoruz ama ben daha Senegal'i yenebileceğimizi şüpheli olarak görüyorum. Sabah Kanada- Senegal maçı vardı. Kanada 58-55 zor yendi. Son saniyede skoru eşitleme şansı vardı Senegal'in Clevin Hannah 3 lük kaçırdı. Özelllikle Ndour ve Clevin Hannah çok etkili. Çok atlet ve blokçu bir takım. Bizim atlet takımlar karşısında sıkıntımız var. Hem Cedi de yok. İşimiz bu deforme takımla çok zor diye düşünüyorum.

Yeni Zelanda- Filipinler 89-80 bitti. Filipinler elendi ama muazzam tutkulu basketbol oynadılar. Taraftarları müthişti. Andray Blatche harika bir pivot. 30 sayı attı . 7/4 üçlükle. Keşke bizde olsaydı ama Çin'de yüksek maaş alıyormuş.