2016 FİBA Olimpiyat Elemeleri

Sadace turnuva birincisi mi olimpiyatlara gidecek? Finalist ve yarı finalistlerin şansı yok mu?

O zaman Filipinler'e boşuna gelmişiz. Fransa'yı bu kadroyla elememiz mümkün değil. Kanada'yı yenseydik de bu değişmeyecekti. Tek fark, Fransa ile yarı final yerine finalde karşılaşacaktık.

Barışla doğuşun değil kenanla oğuzun çıkması gerekiyordu. Ben anlamıyorum neden bu iki ismi çıkardı hoca, final serisinde gayet iyi oynayan çok iyi savunmacı olan doğuş neden çıkarki hadi göksenin olsa neyse ama oda yok tamam kenanda iyi savunmacı ama bir doğuş değil ayrıca doğuşun koyduğu yürek kimde var.
Geliyorum daha büyük felakete oğuz savaş yahu bu adam nasıl 12'ye girer biri bana açıklasin koca sezon oturup toto büyütmekten başka naptı asıl mevkisi 5 olan oguz 4'de oynuyor ama asıl mevkisi 4 olan hiç olmazsa arada oynayan barış yok tamam barış odun ama oğuz daha büyük odun barış olsaydı oğuzdan daha fazla katkı verirdi. Bazı yerlerde okuduğum "hoca oğuzla kenanı gsye transfer etmek istiyor ikisini o yüzden jest yaptı" yorumları acabamı diyor insan malasef neyse inşallah fransadan 50 sayı fark yemeyiz.

kadronun yetersizliğinden dem vurmuş bazı arkadaşlar lakin yetersizlikten ziyade isteksizlik, bezmişlik, mental yorgunluk vs ciddi sorun. takım içinde bariz bir huzursuzluk var.

Hoca Ömer Aşık'a laf sokuyordu röportajda, madem biliyordun durumu niye Furkan Aldemir'i almadın? veya Oğuzu 4 oynatacağına Barış'ı kadroda tutabilirdin.

bir de basının hali içler acısı. İsmail Şenol'un gereksiz coşkuları, yazılı basında sanki Litvanyayı eleyip yarı finale çıkmışız gibi '12 Dev Adam yarı finalde' haberleri filan.

Böylesi şakşakçı basın olunca teknik heyet ve federasyon da özeleştiri ihtiyacı duymuyor haliyle

Kenan alındı çünkü zaten düşük hücum potansiyeli olan takım Doğuşla iyice kısıtlanırdı.
Ha Oğuz Ha Barış çok şey farkedeceğini sanmıyorum tercih meselesiydi.
İsmail Şenol nerde coşku yapmış mesela? Bütün maç- haklı olarak- milli takımı gömdü İsmail.
Hoca Senegal in son top molasinda "şuttan sonra ribaund bekliyorum ribaund alın" dedi adamlar kaçırdı kendi ribaundlarını aldılar.
Ömer Aşık desen en kötü ölüsü 10 ribaund alırdı şimdi 0 katkı. Bunu nasıl önceden öngörebilir hoca?
Şu kadroda hocanın hiç bir hatasını bulamadım takıma sövse hakkıdır. Ki kameralara defalarca yüz ifadesi yansıdı suratından anlaşılıyordu neler demek istediği.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kadronun yetersizliğinden dem vurmuş bazı arkadaşlar lakin yetersizlikten ziyade isteksizlik, bezmişlik, mental yorgunluk vs ciddi sorun. takım içinde bariz bir huzursuzluk var.

Hoca Ömer Aşık'a laf sokuyordu röportajda, madem biliyordun durumu niye Furkan Aldemir'i almadın? veya Oğuzu 4 oynatacağına Barış'ı kadroda tutabilirdin.

bir de basının hali içler acısı. İsmail Şenol'un gereksiz coşkuları, yazılı basında sanki Litvanyayı eleyip yarı finale çıkmışız gibi '12 Dev Adam yarı finalde' haberleri filan.

Böylesi şakşakçı basın olunca teknik heyet ve federasyon da özeleştiri ihtiyacı duymuyor haliyle

Oğuzun olması bir huzursuzluk sebebi zaten, belkide oyuncularda bundan rahatsız kim bilir.

Maçı Senegal devlet televizyonundan izlediniz herhalde. İ. Şenol bile komik duruma düştüğünü farkedip açıklama yaptı niçin gaza geldiğiyle ilgili.
Koçun turnuva öncesi Ö.Aşık ile ilgili yorumları da internette mevcut. Bi bakın bence. Ömerin bu haline hiç şaşırmaması lazım koçun. zaten kendisi söyledi, çok kötü durumda geldi diye

Barış da yıl boyu oynamadı yalnız. Öyle bakacak olursak adam bulamayız milli takıma. Sinan Dixon Semih Kenan Cedi hariç hangisi doğru dürüst oynamış? Koç Galatasaraya alacağı için Oğuzla Kenanı aldı demek tipik Fenerbahçeli komplo teorisi. Hiçbir geçerliliği olmayan bir cümle nazarımda. Kenan milli takımda olmayı sonuna kadar haketti Oğuzun da alınmasında bir beis yok. Mehmet Yağmur da haketmişti mesela Doğuştan önce

Bu turnuvada beni ilgilendiren tek şey başarısizlik sonrası Ergin Ataman'in istifa etmesini beklemek.
Diğer hiç bir şey umrumda değil..