2016 FİBA Olimpiyat Elemeleri

Melih niye oynamıyor. Attımı gerisini getiren adam niye kenarda niye onu kullanmıyoruz. Dixon istediği gibi at koşturuyor fenerde bunları yapamazdı.

Diot fark yarattı tıkandıkları her anda. 2 yıldır forumda ismi geçiyordu bizim için.
Melih sakat iğneyle zor duruyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrenizde yahut sosyal medyada bu yetersiz kadroya rağmen Ataman'ı suçlayan, ülkersporun A lisansıyla/oyuncularıyla milyon eurolar batırarak sonunda f4 görmüş, cahil, şikeci, beyinsiz taraftar bozuntuları görebilirsiniz. Onlara pek aldırmayın.

Özellikle İsmail Şenol'un tweetleri altında Enes Kanter mevzusunun politik boyutunu hala kavrayamayıp "enes i almıyor tabi yeniliriz yea ezik Ataman" diyecek kadar karınca akıllı zavallılar görebilirsiniz.

Ergin Ataman çok büyük ihtimalle Türkiye başındaki son maçına çıktı!
Bilindiği gibi TBF Başkanı Harun Erdenay önümüzdeki sezondan itibaren Milli Takım koçunun aynı zamanda kulüp takım çalıştıramayacağı yolunda karar aldıklarını belirtmişti.
Resmi olarak açıklanmasa da Galatasaray'da devam edecek olan Ergin Ataman'ın Milli Takım serüveni iki yıl sürmüş oldu.

Diye bir haber var.
İnşAllah doğrudur...

Biz zaten bu turnuvaya Lübnanın FİBA Asya'ya borcu olduğu için katılmıştık. Ne tuhaf değil mi Asya'dan bir takım çıkartılıyor lakin yerine Asya takımı alınmıyor. Zaten olmayı hak ettiğimiz bir yer değildi. Adam kayırmayla buraya kadar.

Bu 3 tane kontenjan niye açıldı ben zaten anlamadım ev sahipleri katılacaktı hatta ben bizim ev sahibi olucağımızı düşünmüştüm ki güçlü adaylardan biriydik ama karardan bir gün önce bomba patlayınca maalesef o hakkı kaybettik terör saldırısı olmasaydı ev sahibi muhtemelen italya değil bizdik ve büyük ihtimal rioya giderdik. Şu terör herşeyi etkiliyor bi bitmedi gitti.
Rioya gidicek takımlarda italya,fransa ve sırbistan olur(ev sahibi oldukları yetmiyomuş gibi bir de kolaycana gruba düştüler hatta daha turnuva baslamadan önce bayrağı teodosicmi taşısın yok novak djokovic taşısın tartışmalarına başlamışlardı hayat sırbistana güzel valla)

Bu 3 tane kontenjan niye açıldı ben zaten anlamadım ev sahipleri katılacaktı hatta ben bizim ev sahibi olucağımızı düşünmüştüm ki güçlü adaylardan biriydik ama karardan bir gün önce bomba patlayınca maalesef o hakkı kaybettik terör saldırısı olmasaydı ev sahibi muhtemelen italya değil bizdik ve büyük ihtimal rioya giderdik. Şu terör herşeyi etkiliyor bi bitmedi gitti.
Rioya gidicek takımlarda italya,fransa ve sırbistan olur(ev sahibi oldukları yetmiyomuş gibi bir de kolaycana gruba düştüler hatta daha turnuva baslamadan önce bayrağı teodosicmi taşısın yok novak djokovic taşısın tartışmalarına başlamışlardı hayat sırbistana güzel valla)

Filipinler ne zaman Fransa'nın evi oldu?

Hiç bir üçlüğümüz girmiyor ya aziz büyümü yaptı naptı bu nedir. Adamların kaçıncı üçlüğü basketbol birazda şans oyunu maalesef ama pes etmeyelim sonuna kadar savaşalım ne olur ne olmaz.

Azizden benim kadar kimse kimse nefret etmiyordur burada ama bu olayı nasıl ona bağlıyorsunuz anlamak mümkün değil. Geçen hafta karadenizde sel felaketi yaşandı acaba o da mı azizden ???

bu arada fransızların ciddiyetsiz oyunu ve ara ara alaycı tavırlarına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. vidaları sıksalar +30 olurdu rahat

Ben bi ciddiyetsizlik yahut lakayıtlık göremedim. Lakayıt oldukları için mi bütün molalarını bizden önce bitirdiler.

Molayı alan Collet, oyuncular değil ki. oyuncuların saha içindeki tavırlarından bahsediyorum.

Parker maçı ciddiye almadı mesela. örnekleri çoğaltabilirsin