2016 Türkiye Kupası 8′li Finali

Ben sabırsızlıkla bekliyordum bu turnuvayı.Eminim koçlar ve hocalar da çok heyecanlılardır.Motivasyonu ve heyecanı arttıran en önemli faktör salondaki seyircilerin yarı yarıya olacak olması bence.Kabul edelim ki herkes en azından içten içe Galatasaray-Fenerbahçe finalini istiyordur.Çok keyifli bir turnuva olacak, tadını çıkarmak lazım

Bize bırakıp bırakmamaları ile alakası yok, 3 zorlu mücadele üstüne 2 Karşıyaka ve 1 Fb Ülker maçını Lasme'nin kaldırması imkansız. Takım demiyorum bakın Lasme bocaladı mı defans çöker. Dorsey'den de ümidimi kestim.

Efes maçından önce Galatasaray Efes i yener demiştim.Yendi şükürler olsun.

Türkiye kupası hakkındada bir tahmin yapayım.Kupada şampiyon Galatasaray olur.Olunca beni hatırlarsınız.Rotasyon biraz kısıtlı olsada ligin en iyi kadrosu Galatasaray da.Bu çok açık...

Ben hala fenerin zaafları olduğunu savunuyorum son 1- 1.5 aydır . O zaafları bulup oraya çalışan ciddi anlamda kilitliyor zaten feneri . Ayrıca Lazeric Jones'a da yorum yapmak isterim, top hakimiyeti dribbling yeteneği ve rahat adam geçmesi bi yana asist özelliği ve soğukkanlılığını sevdim.

Daçka finale çıktı. Fener 15+ yapar gene. Biz bu Daçkadan da Banvitten de daha iyi takımız, saçma sapan bir şekilde finali kaçırmış olduk. Bir yandan da takım ekstra bir gerginlikten kurtuldu belki de sezonun en önemli maçları öncesi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek maçlarda herşey olur. Daçka ilginç bir performansla galip gelebilir. Kazanma şansları bana göre FB % 60 - Daçka % 40

Sent from my iPhone using Tapatalk