2017/2018 Avrupa'dan Transferler

ODEN'ın balonluğu daha çok kimliğinde yazan yaş ile gerçek yaşının arasında büyük fark olduğu söylentilerinin büyük ihtimalle doğru olmasıydı. Yaşça büyük birinin NCAA'de fark yaratması da gayet doğaldı. Frank KAMINSKY'nin 4.yılda fark yaratabilmesi gibi.

Oden'ın balon olduğuna bende katılmıyorum. Oden'la work out yapan bütün takımlarının GM'leri hayran kalmışlardı onunla ilgili bir makale okumuştum. Hepsi inanılmaz etkilenmiş o zaman yaptıklarından. Seattle'ın en büyük şansı 2. sırada olmasıydı muhtemelen zira 1. sıra onlar da olsa onlarda Oden seçerdi büyük ihtimalle.
 
Lokomotiv Kuban, Jonas Maciulis'i Açıkladı!

Real Madrid'den ayrılan Jonas Maciulis, Lokomotiv Kuban ile anlaştı. Litvanyalı forvet, sezon sonuna kadar Rusya ekibinin formasını giyecek.

 
Galatasaray'ı hala Ünal Aysal yönetiyor olsaydı David Blatt Cska'da değil Galatasaray'da olurdu,mesela Efes'ten pivot alma geleneğimizi sürdürüp Dunston'ı da alırdık.
 
Galatasaray'ı hala Ünal Aysal yönetiyor olsaydı David Blatt Cska'da değil Galatasaray'da olurdu,mesela Efes'ten pivot alma geleneğimizi sürdürüp Dunston'ı da alırdık.

Bunu çok kez dile getirdim ama bu camiaya, kafatasçı zihniyete, küçük olsun bizim olsun'culara oldukça büyük geldi Ünal Aysal vizyon olarak ve adamı kaçırdılar. Galatasaray Bizans gibi bir camia, entrikaları bol ve belli kesimler elinde tutmak istiyor daima. Galatasaray her açıdan büyümeden, taraftara açılmadan bu sorunlar çözülmez. Ünal Aysal'lar kaçar, başka Ünal Aysal'lar gelmez. Ali Sabancı'lar gelmez, statüko getirmek de istemez. Ben Galatasaray başkanı olsam Ali Sabancı'yı kesinlikle yönetimime alırdım, yönetime girmek istemiyorsa da basketbola filan sponsor olmasını sağlar, camiaya ısındırırdım. Yönetime girmeyi de istemeyeceğini pek sanmıyorum aslında eğer tüzük gereği engeli yoksa. Çünkü bir programda bir gün Galatasaray başkanı olmak istediğini açıklamıştı diye hatırlıyorum.
 
Yeni başlık lazım gerçi ama olmadığı için buraya yazalım. Pangos barcelona ile anlaşmış. Zamanında bu kadar ön planda değilken burada yazanlar olmuştu Pangos'u. Kutluyorum kendilerini öngörülerinden dolayı. Huertel gözden çıktı galiba barcelona'da. İlginç.
 
Kanarya serisinde kendini belli etmişti kumaş vardı ama bir zalgiris değilsin ve yöneticilik ve sistem takımı olmadığından hardy göksenin gibi çöplerle takılırız.
 
VTB Ligi takımlarından Unics Kazan’dan yapılan resmi açıklamada Raymar Morgan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Bu sezon başında Tofaş’a transfer olan Raymar Morgan, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 37 maçta ortalama 27.6 dakika süre alıp 16.2 sayı, 5.8 ribaund ve 1.9 asist, Eurocup’ta ise 10 karşılaşmada ortalama 29.8 dakika süre alıp 15.6 sayı, 5.8 ribaund ve 1.9 asist istatistikleriyle mücadele etti.
 
David Blatt, Olympiacos ile 2 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı.

FC Barcelona Lassa, Svetislav Pešić ile 1 Yıllık Sözleşme Yeniledi.

(via@sportando)
 
Angelo Caloiaro, Maccabi Tel Aviv’de!

2017-2018 sezonunda Banvit Basketbol Kulübü formasıyla oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Angelo Caloiaro, Maccabi Tel Aviv ile anlaşmaya vardı.

İtalyan yıldız, Banvit formasıyla bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde yarı final oynama başarısı gösterirken 13.1 sayı, 5.9 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları yakaladı.

Ayrıca FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde de Banvit formasıyla çeyrek finale kadar yükselen Angelo Caloiaro, 18 maçta 11.8 sayı, 5.6 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları tutturdu.

https://twitter.com/EurohoopsTR/status/1011512244646109185?s=19
 
.@olympiacosbc, David Blatt ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

Anadolu Efes'in de İlgilendiği Kyle Kuric, Barcelona ile Anlaşıyor.

Nemanja Nedovic, Olimpia Milano'da.

Žalgiris Kaunas, ŠarÅ«nas JasikeviÄ￾ius ile Devam Ediyor.


Olympiacos, Brian Roberts'ı Serbest Bıraktı.


(via@sportando)
 
Son düzenleme:

Üst