Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi. Sene boyu bir başarı için çok uğraştılar, kadroyu muntazam kurmalarına rağmen Fırat Okul'un yetersizliğini görüp Garnier'i getirmeleri de hak ettikleri sonucu getirdi. Dile kolay 1 sezonda 5 kere yendiler şu itici takımı, tebrik etmek gerek. Heriflerin ortası yok ya bir adama inanılmaz bağlı oluyorlar, yoksa da sürekli hamle yapıp kadronun hakkını vermeye çalışıyorlar. Kadın baskette de zorlaya zorlaya kazandılar kupayı. Bu açıdan takdir ettim, öteki açıdan da mutlu olmasam da memnun oldum. Vakıfbank, Eczacıbaşı, Efes gibi ülkenin sporuna adını yazdırmış, başarılarıyla bayrağımızı dalgalandırmış birkaç spesifik örnekler dışında tüm bu şirket takımlarının, belediye takımlarının Türk sporundan silinmesini diliyorum. Ne taraftarları vardır, ne kültürleri, ne de gelecekleri. Bu kadar cavcava rağmen Galatasaray'ımızın neredeyse 1.5 yıldızla aldığı Euroleague şampiyonluğunu bile getirememiş bir proje takımı. Hiçbir şey yapamıyorsan git tokat yediğin başkanın takımına dahil ol bari, o da yok. İğrenç, gereksiz, saçma sapan bir oluşum. Bu takımın Fenerbahçe veya Beşiktaş gibi direkt rakiplerimizi yendiği her maç uzun vadede bizi de kötü etkiler. O açıdan kaybetmelerine sevindim. Fenerbahçe'ye olmasa daha iyi olurdu ama elden gelen bir şey yok, bunları bir seride devirebilecek tek topu da Fenerbahçe oynadı son 1 ayda.