2017-2018 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Bu arada imkanı olan bütün renktaşlarımızdan Arkas serisinde takımımızın yanında olmasını rica ediyorum. Bütün sezon boyunca bir avuç taraftara oynadılar, ligin en düşük bütçeli takımlarından biriyken en iyi 4 takım arasına girdiler hem de takımın en önemli oyuncusu Todorov yokken, kaptanımız pasör Hüseyin sakat parmakla oynarken.

Bu maçlarda takımın yanında 7. adam olalım. Arkas elenmeyecek bir takım değil, elersek Şampiyonlar Ligi bileti alacağız. Belki de yıllar sonra aynı kadın voleybol gibi bütçesi yükselecek. O yüzden belki de bu branşın Paidar Demir'li yıllardan sonra en önemli maçları olacak. İnşallah takım ve taraftar omuz omuza finale çıkacağız ve yönetimlerin gözüne sokacağız amatör branşları.
 
G9XAjZ.jpg


Play-Off Yarı Final Programı Açıklandı!

2017-2018 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Efeler Ligi Play Off Yarı Final maçlarının programı belli oldu.

Sultanlar Ligi Play Off Çeyrek Final serisinde Halkbank’ı eleyerek Vakıfbank ile eşleşen Galatasaray Bayan Voleybol Takımı ve Efeler Ligi Play Off Çeyrek Final serisinde Fenerbahçe’yi eleyerek Arkas Spor’un rakibi olan Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı’nın Play-Off Yarı Final maç programı şu şekilde;



Sultanlar Ligi:

1.Maç | Galatasaray – Vakıfbank
16 Mart 2018 Cuma 18:30 Burhan Felek Spor Salonu

2.Maç | Vakıfbank – Galatasaray
27 Mart 2018 Salı 18:30 Vakıfbank Spor Sarayı

3.Maç | Vakıfbank – Galatasaray
30 Mart 2018 Cuma Vakıfbank Spor Sarayı (olursa)


Efeler Ligi:

1.Maç | Galatasaray HDI Sigorta – Arkas Spor
18 Mart 2018 Pazar 16:00 Burhan Felek Spor Salonu

2.Maç | Arkas Spor – Galatasaray HDI Sigorta
24 Mart 2018 Cumartesi 16:30 Atatürk Vestel Venus Spor Kompleksi

3.Maç | Arkas Spor – Galatasaray HDI Sigorta
27 Mart 2018 Salı Atatürk Vestel Venus Spor Kompleksi (olursa)
 
Son düzenleme:
Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi Play Off Yarı Final 1. karşılaşmasında Arkas Spor’u konuk edecek.
Galatasaray HDI Sigorta - Arkas Spor Play Off Yarı Final 1. karşılaşması 18 Mart 2018 Pazar günü saat 16:00’da Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak.
Karşılaşmanın biletleri biletix.com, Biletix çağrı merkezi ve Biletix perakende satış noktalarından satışa çıktı.

http://www.biletix.com/etkinlik/VY913/TURKIYE/tr
 
Bu takım bu sene ligi beklenilenden çok daha iyi durumda bitirdi. Belki Şampiyonlar Ligi vizesi bile alabilirler. Alkışlamak gerekiyor.
 
Takımımıza, hocamıza ve bu takıma emeği geçenlere tebrikler. Bu senenin yıldızı bu takımdır. Herşeyi hakediyorlar. İnşallah bu başlangıç olur ve daha nice başarılara ulaşırlar. Takıma sahip çıkalım.
 
Buraya kadar geldikleri takıma tebrikler. Umarım geçen sene Gulinelli ve takımına yapılanlar bu takıma yapılmaz. Malum, GS'de hiç bir başarı cezasız kalmaz.
 
İBB ile 3-4 maçları oynayacağız. 3. olursak seneye Şampiyonlar Ligindeyiz.

Burhan Felek'de 3-1 yenildiğimiz maça gelen taraftar sayısı beni üzdü açıkcası. Fener'i eleyen bu takıma daha fazla sahip çıkmak gerekiyordu.
 
Artık İBB'yi bir şekilde eleyip şampiyonlar ligi şansımızı devam ettirmek gerekiyor. Yine de şu dar bütçeyle buralara gelmek çok iyi iş. İnşallah önumuzdeki sezon avrupa kupası icin iddialı bir kadro kurulur.
 
Bu senenin en saygı duyulası takımı olabilir. Fenerbahçe’yi saha avantajı olmadan eleyip üstüne Arkas’a karşı sonuna kadar mücadele etmek saygıyı hak ediyor. Bugün de İbb’yi yendik ve Şampiyonlar Ligi için 1-0 öne geçtik. Gitsek de gitmesek de beklenenden çok daha fazlasını yaptılar.
 
Bugün normal seyreden moralim Kaptan Hüseyin Koç'un veda mesajı ile bozuldu. Yahu arkadaş bu kulüpte başarı neden istenmez? Adam doğuştan Galatasaraylı, çok iyi bir voleybolcu, iyi bir insan, daha ne arıyoruz Allah'tan belamızı mı?
 
Galatasaray'da hiçbir başarı cezasız kalmaz diye bir söz var ya ne kadar doğru. Kadın basketbol takımımız Euroleague Women şampiyonu olurken şubenin kapatılması konuşuluyordu. Küme düşmemek için oynaması beklenen erkek voleybol takımımız büyük bir başarıya imza atarak 4. oldu ve yine aynı şekilde takımı güçsüzleştirme çabasındalar. Bu kulüp lisecilerden ve çapsız yöneticilerden ayrı olsa Avrupa'da belki bir Real Madrid olamasak da Liverpool, Roma gibi olabilirdik. Bu çapsız yöneticiler yüzünden senelerimiz ve geleceğimiz heba oldu.
 

Üst