Bugün İtalya kampında Micov'un takımıyla yapacağımız hazırlık maçıyla kampı bitirip yarın İstanbul'a döneceğiz. Bizimkilerden zaten umudum yok da en azından Micov'un takımının maçı bir yerden yayımlamasını umuyorum...istiyorum...
"Rudd 4 numara oynayabilen 3 numara" demişsin ancak aldığımız Summers ve Rudd arasinda size ve oyun tarzi olarak bir farklılık yok. Harangody'i alsaydık, dediğini anlardım ancak aldığımiz adam da ortada. Summers'in tercih edildiği bir kadroda Rudd hayli hayli tercih edilir.
Yazdığım oyuncuların hepsinin ekstra 1-1.5 milyon dolar bütçe gerektirdiğini yazmışsın, anlam veremedim.
Atıyorum, Renfroe'yi 600-700 bine aldıysak Rochistie 2 milyon dolar mı verecektik? Ya da Hardy'i 400-500 'e aldıysak J.Smith'e 1.5-2 milyon dolar mı verecektik?
Renfroe 600 k ise Rochistie 1000 k olsun. Hardy 400-500k ise J.Smith 800-900 k olsun.
Şöyle diyeyim eğer Victor Rudd takımınızdaysa Ball Handler olmak ister, Maccabi'de yaşanan rol çarpıklığının bir sebebi de takımda Rudd dahil çok fazla Ball Handler bulunması. Summers bizde bu tarz ball handler rolü oynamayacak Karşıyaka'da ki gibi ama aradığımız o parça oyuncu da olduğunu düşünmüyorum. Yani Rudd ve Summers'dan ziyade Macvan tarzı pas istasyonu olabilecek sertlik katabilecek bir uzun bekliyordum
Hardy'i aldığınız bir takımın guardı Rochestie tarzı savunması kötü bir guard olamaz, Renfroe'nin tercih edilme sebeplerinden birisi de ön alan savunmasında başarılı olması.
Rochistei ile Renfroe'nun yapacağı istatistik aşağı yukarı aynı olur hatta Renfroe savunması da iyi bir oyuncu ve maliyet malum.
Rudd ile birlikte ciddi size problemi yaşardık çünkü ne kadar atlet olsa da çok overrated.
Hendrix hepimizde soru işareti oldu ama şimdilik kağıt üzerinde güzel işler yapıyor görünüyor.
Smith bizim de aklımızda kaldı ama koç tercihi böyle oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Victor Rudd ile DaJuan Summers'ı kariyer olarak kıyaslarsak, Summers ağır basar. Summers NBA'de 4 sezon oynayıp kendini ispatlamış biri... Rudd ise D-League dışında ülkesinde şans bulamamış. Avrupa kariyerine gelirsek, ikisinin de tek sezonluk EL kariyeri var. Summers 4 sezon önce Budivelnyk Kiev ile EL yapmış, Rudd ise geçen sezon Maccabi ile... Rudd daha çok EL maçına çıkmış.
Summers aşil sakatlığı yaşamasaydı yolu KSK'ya düşmezdi. Rudd ise en formda sezonunun ardından Gaziantep'e geldi.