Deplasmanlarda bırak kazanmayı, varlık dahi gösteremiyoruz. Sezonun en rezil maçlarından biriydi. Başakşehir, Beşiktaş maçlarından çok Akhisar, Alanya ve Göztepe maçlarını düşünmek lazım.
Ben aylar öncesinden bu yana ligi 2. bitirelim yeter diye düşünüyorum,şampiyon bjk veya b.şehir olur diye düşünüyorum,bizim şampiyonluk açlığımız yok,hepsinin var ama bizim yok,bize iyi yönetim gerek,basketbolda zirveye oturmak gerek,borçları eritmek gerek,şampiyonlar liginde olmak gerek bunun içinde bu sene 2.lik yeterli,elbette şampiyon olabileceksek olalım ama ben 2. olacağımızı düşünüyorum,umarım uefadan men cezası gelmez ve şampiyonlar ligine katılımla birlikte büyük bir şahlanışı başlatırız
Fatih Terim'in bu takıma katabildiği şey koca bir SIFIR. Kendimizi kandırmayalım
Malesef bende aynı şeyi düşünüyorum. Sanki ya bizi (Fenerbahçe taraftarı olduğumu birçok arkadaş biliyordur sanirim) yada Başakşehir i şampiyon yapacaklar diye düşünüyorum.Bu akşamki maçta, aleyhimize tarihe geçebilecek düzeyde büyük hakem rezaletleri bekliyorum. Siyaset köküne kadar karıştı spora. Umarım kazanabiliriz.
Kesinlikle koca bir sıfır değil ama taraftarın gözündeki kadar büyük bir etkisi olduğunu da düşünmüyorum. Bence Tudor dönemiyle gece gündüz kadar da fark yok sahaya yansıyan sonuçlar bakımından.. Hava bakımından, camianın desteği bakımından, kenetlenme bakımından ise Tudor dönemine göre çok daha farklı olduğunu ise söyleyebilirim ama ne olursa olsun son kertede Tudor kalsaydı da Galatasaray üç aşağı beş yukarı bu puanları toplayabilirdi diye tahmin ediyorum. Fatih hocanın özellikle dış sahadaki sonuçlara ve sinen oyuna bir çözüm bulamamış olması da ciddi bir negatif nokta benim için fakat bunun oyuncu karakterleriyle alakalı olduğunu da düşünüyorum açıkçası. Kadro kolay sinen karakterlerden kurucu ve saha içi bir lider yok. bu da yadsınamayacak kadar önemli bir nokta. Yani ezcümle Fatih hoca benim kriterlerime göre şu ana kadar başarılı değil ama başarısız da değil. Ndiaye'nin kaybedilmesi de benim için ciddi bir hataydı. Ndiaye olsaydı bir tık daha başarılı olabileceğini düşünüyorum.Daha önce Tudor döneminde bu başlığa olabildiğince gerçekçi yazmaya çalışıp bu takımdaki karakter probleminden bahsetmiştim naçizane. Savaşçı, lider özellikli, takımı ayağa kaldırabilecek bir karakter yok bu takımda. Bir yanağına tokat atılsa öbür yanağını çevireceklerle dolu takım. Bu kadar "uysallığı" hiçbir spor dalı kaldırmaz.
Fatih Terim'in bu takıma katabildiği şey koca bir SIFIR. Kendimizi kandırmayalım, Trabzonspor maçında da ahım şahım top oynamadık. Fenerbahçe maçı hariç Fatih Terim döneminin, Tudor'lu kabus gibi geçen Kasım-Aralık aylarından hiçbir farkı yok, acı gerçek budur. Kimse bunları yazmıyor çünkü Galatasaray taraftarı hatadan beri bir Fatih Terim putu yarattı bile. Hocayı ben de çok seviyorum ama pozitif bir şey katamadığını görmek de zor olmasa gerek...
Şampiyon olur muyuz bilemiyorum, hak ediyor muyuz, hiç etmiyoruz. Şu anki tabloda tuhaf ego savaşlarına girmezlerse Beşiktaş alır götürür gibi duruyor. Umarım Şenol Güneş'in periyodik saçmalamaları ve Quaresma önderliğinde boy gösteren başı bozukluk nükseder de Beşiktaş kendi ayağına sıkar, biz de şampiyon olup maddi bakımdan rahatlarız. Onun dışında sportif bakımdan hiç de "çılgınlar gibi sevinilecek" bir tablo yok ortada.