2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

BSL Stüdyo programında İsmail Şenol'un verdiği bilgilere göre bu haftaiçi Renfroe ve Summers serbest kalmak üzerelerken son anda maaşlar yatırılmış. Renfroe'yu Valencia ve Summers'ı da İtalya'dan bir kulüp istiyormuş. Koç Mahmuti'ye hocam sen pivotla anlaş biz yasağı kaldırıp bu hamleyi yapacağız denmiş. Bu arada transfer yasağı borcumuz 360 bin dolar.

Son olarak kulübe ve yönetime yakın kaynaklar 2 gün içinde hamle yapacağımızı söylüyorlar umarım gereken yapılır.
Ben sana aylardır ne anlatıyorum daha geçen hafta söyledim bu olayı günaydın.

Ben sana aylardır ne anlatıyorum daha geçen hafta söyledim bu olayı günaydın.

Yahu Mithat abi ne ben ne bu forumda bir başkası sana yalan söylüyorsun demedik ki zaten :) Sen sadece Erman Kunter'in başarısızlığını ört bas etmek için şubenin mali yapısını öne sürüyorsun orada sıkıntı yaşıyoruz.

Ömer Yalçınkaya ile vedalaşmamız lazımdı ama anlaşılan sezon sonuna kadar devam edecek. Henry Walker gittiğine göre pivot hamlemizi yapma zamanı geldi. Bu işi bir an evvel yapmamız lazım. Ksk maçı sonrası Türkiye Kupası arası var transferi oraya da bırakmak isteyebilirler ama yanlış olur. Pivotu bir an evvel almamız lazım.

Yahu Mithat abi ne ben ne bu forumda bir başkası sana yalan söylüyorsun demedik ki zaten :) Sen sadece Erman Kunter'in başarısızlığını ört bas etmek için şubenin mali yapısını öne sürüyorsun orada sıkıntı yaşıyoruz.

Ömer Yalçınkaya ile vedalaşmamız lazımdı ama anlaşılan sezon sonuna kadar devam edecek. Henry Walker gittiğine göre pivot hamlemizi yapma zamanı geldi. Bu işi bir an evvel yapmamız lazım. Ksk maçı sonrası Türkiye Kupası arası var transferi oraya da bırakmak isteyebilirler ama yanlış olur. Pivotu bir an evvel almamız lazım.
Pivot hamlesi bu hafta çözülür

Menajerlerin oyuncularını vermemesi çok normal bir durum. Adamların maaşlarını zamanında yatırmazsak, birçoğuyla davalık olursak kim niye versin bize oyuncusunu?

Hocanın orada kastettiği şey Lasme'nin menajerine olan borç nedeniyle gelen transfer yasağı olmalı. "Menajerler bize oyuncu vermiyor" değil diye düşünüyorum.

Şimdi ben size şuana kadar ne dediysem tek tek hepsi çıktı.Ama daha kimse çıkıp abi haklıymışsın demedi canınız sağ olsun.

Maalesef 2 hafta önce anlaştığımız Cady Lalanne ile işi bitiremediğimiz için menajerler tarafından Beşiktaş'a önerilip Beşiktaş'a gitti. Bu kadar aciz durumlara düşmemize sebep olan kim varsa önce Mart Mali Genel Kurulunda daha sonra kulüpte ve son olarak vicdanlarda hiçbir zaman aklanamayacaklar.

Maalesef 2 hafta önce anlaştığımız Cady Lalanne ile işi bitiremediğimiz için menajerler tarafından Beşiktaş'a önerilip Beşiktaş'a gitti. Bu kadar aciz durumlara düşmemize sebep olan kim varsa önce Mart Mali Genel Kurulunda daha sonra kulüpte ve son olarak vicdanlarda hiçbir zaman aklanamayacaklar.

Keşke dediğin gibi olsa da ibra edilmeseler ve bir daha bu kulübün kapsından bile girmeseler.. Ama kulüpte öyle bir yapı var ki kol kırılır yen içinde kalır kafasında çok kişi olduğu için büyük ihtimalle ibra edeceklerdir.
2.5 senedir yaşamadıkları başarısızlık ve kulübün tüm mal varlığını yok pahasına satmalarına rağmen son seçimde de 1623 kişiden oy aldılar... Eğer Dursun biraz akıllı bir adam olsa Mustafa Cengiz gibi Mayıs'da yine seçim deseydi çok farklı bir şekilde seçimi de kazanırdı....

Arkadaşlar Caner Topaloğlu yarın sahada olacakmış iyileşmiş. Emir Preldzic Pazartesi itibariyle idmanlara başlayacakmış. (Takıma izin verilebilir yapılacak ilk idmanla başlıyor demektir)