2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bolomboy dedikodusu umarım gerçektir. Olursa çok iyi transfer olur. Koç beni bu transfer ile çok şaşırtır. Benim çok beğendiğim bir uzun. Sene başında Christmasdan daha çok istemiştim. Yeterki Avrupaya uyum sağlasın...
Bu arada ortalamaları yanıltmasın. Avrupada fark yaratabiecek bir oyuncu. Gelirse demek istediğimi anlar herkes...

Artık birilerinin gelmesi gerekiyor.
Basketbolcuların ve futbolcuların ödenilmesi gereken maaşların varken transfer beklentisinde olmak şayet kadro yeterliliğiniz varken etik olmayabilir ancak biz de futboldaki tabirler, kalecimiz yok ve kaleye sürekli Serdar'ı ya da Ahmet'i koyar gibi hissediyorum.

Transfer yasağını kaldırın, sporcuların maaşlarını ödeyin yoksa diğer oyuncular da kaçıp gidecek, uzun transferi gerçekleştirin, vaadiniz olan şirketleşme sürecini başlatın ve evvelki yönetimlerin başlattığı ve nihaî noktaya taşıdığı salon projesine de bilfiil başlayın...

Çekmece düşme hattından bir galibiyet uzakta ve ikinci yarı fikstürleri de oldukca kötü ayrıca gereksiz FİBA turnuvasında yollarına devam etmeleri de handikap ciddi ciddi düşme riskleri var kısaca.Ayrıca uzun rotasyonuna daha yeni Deniz Kılıçlı takviyesi yapmışlardı oyuncu hemen sakatlanınca ne vereceği soru işareti diye bakmadan İlkanı bile kadroya kattılar yani hal böyle iken en çok süre alan ve en çok katkı yapan yerli oyuncularını bırakmayı kabul etmış olamazlar.

BSL Stüdyo programında İsmail Şenol'un verdiği bilgilere göre bu haftaiçi Renfroe ve Summers serbest kalmak üzerelerken son anda maaşlar yatırılmış. Renfroe'yu Valencia ve Summers'ı da İtalya'dan bir kulüp istiyormuş. Koç Mahmuti'ye hocam sen pivotla anlaş biz yasağı kaldırıp bu hamleyi yapacağız denmiş. Bu arada transfer yasağı borcumuz 360 bin dolar.

Son olarak kulübe ve yönetime yakın kaynaklar 2 gün içinde hamle yapacağımızı söylüyorlar umarım gereken yapılır.

BSL Stüdyo programında İsmail Şenol'un verdiği bilgilere göre bu haftaiçi Renfroe ve Summers serbest kalmak üzerelerken son anda maaşlar yatırılmış. Renfroe'yu Valencia ve Summers'ı da İtalya'dan bir kulüp istiyormuş. Koç Mahmuti'ye hocam sen pivotla anlaş biz yasağı kaldırıp bu hamleyi yapacağız denmiş. Bu arada transfer yasağı borcumuz 360 bin dolar.

Son olarak kulübe ve yönetime yakın kaynaklar 2 gün içinde hamle yapacağımızı söylüyorlar umarım gereken yapılır.

Eğer Şenol'un paylaştığı kulübün bu vaad bilgisi doğruysa, koçun şu Amerikalı uzun kararında net olmadığı hâsıl oluyor çünkü 2 gün evvel buralarda ismi çıktı şayet koç bunda karar vermişse ve kulüp de [sen anlaş, biz yasağı kaldıralım] demişse neden 2 gün beklenilsin ki?

İnşeAllah çıkarımım doğrudur çünkü ben bu adamın rakamlarıyla tatmin olmadım, bende bir heyecana vesile olmadı. Gerçi başka bir isim de sanırım hiç basına yansımadı; sanırım tek adayımız.

Eğer Şenol'un paylaştığı kulübün bu vaad bilgisi doğruysa, koçun şu Amerikalı uzun kararında net olmadığı hâsıl oluyor çünkü 2 gün evvel buralarda ismi çıktı şayet koç bunda karar vermişse ve kulüp de [sen anlaş, biz yasağı kaldıralım] demişse neden 2 gün beklenilsin ki?

İnşeAllah çıkarımım doğrudur çünkü ben bu adamın rakamlarıyla tatmin olmadım, bende bir heyecana vesile olmadı. Gerçi başka bir isim de sanırım hiç basına yansımadı; sanırım tek adayımız.

2 gün konusu yasal prosedür ile ilgilidir herhalde.

Yanlış bilmiyorsam amatör sporlar sportif AŞ'ye bağlılar. Ndiaye satışından elde edilecek nakit gelir(belli bir bölümünü nakit verecekler) yasağı kaldırmada etkili olabilir. Ayrıca tek aday Bolomboy değil fakat öne çıkan isim Bolomboy olabilir onu söyleyebilirim. Diğer isim için kaynağım isim vermediği için söyleyemem ama Bolomboy öne çıkmış olabilir bilgim yok. Sadece şunu söyleyebilirim Oktay hoca kesinlikle ne yaptığını biliyordur. Gelecek isim fayda sağlar görüşündeyim. Bolomboy ile ilgili tek sıkıntı Rakeem'in yaşadığı sıkıntıları yaşayabilme ihtimalinin çok yüksek olması. Avrupa basketboluna alışmak kolay değil bu tarz isimler için.

Muhtemelen yasak kalkar kalkmaz yeniden bjr yasak gelir. Bu nedenle yasaği kaldirip yeni bir yasak gelmeden hemen resmi transfer islerini halledecekler.

Soylerken bile ne kadar rezalet ne kadar utanc verici bir durum olduğu gerceğini hissedigor insan.

Bolomboy'u pek tanıyan biri değilim, daha önce de ismi geçmiş ve bazı arkadaşları fikir belirtmişti ama 6 dakikada 1.5 sayı ortalama onun hakkında net yorum yapmak için yeterli değil bence. Daha doğrusu 6 dakika ortalamayla oynayan bir oyuncunun istatistiğine bakılmamalı, olsa olsa neden dakikalarını arttıramıyor diye soru işareti olur diye düşünüyorum. NBA'de 20-30 sayı atan Metta World Peace veya Artest işte, geldi de ne oldu?

Juskevicius'un gelişini kadro açısından doğru bulmuştum ama uzun transferinde ben Oktay Hoca'ya pek güvenmiyorum. Sürekli Milko Bjelica veya Patrick Calathes Galatasaray'da başlığı görecekmişim gibi oluyor. Benim dikkatimi çeken Minsk'te Kravish diye bir uzun var, Oktay Hoca'nın sevebileceği hem beyaz hem atlet. Belki seneye düşünülebilir ama bu sezon için daha önce buralarda oynamış bir ABD'li-Alex Stepheson gibi- alınsa iyi olur diye düşünüyorum. Shevon Thompson, Jack Cooley gibi oyuncular da olabilir.

Son düzenleme:
Böyle güzel bir gelişme var arkadaşlar...
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Galatasaray’da basketbolcuların biriken 750 bin dolarlık alacakları ödendi. Şimdi transfer yasağı kaldırılıp 5 numara almaya çalışacaklar <a href="https://t.co/kmHLM2NZ25">https://t.co/kmHLM2NZ25</a></p>— Gökmen Özdemir (@gokmnozdmr) <a href="https://twitter.com/gokmnozdmr/status/958850690553733120?ref_src=twsrc%5Etfw">31 Ocak 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

<iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.83d5793f6ebbe2046330abda6016ae93.html?origin=https%3A%2F%2Fgsbasket.org" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;" title="Twitter analytics iframe"></iframe><iframe scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" src="https://platform.twitter.com/widgets/widget_iframe.83d5793f6ebbe2046330abda6016ae93.html?origin=https%3A%2F%2Fgsbasket.org" style="display: none;"></iframe><iframe id="rufous-sandbox" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true" style="position: absolute; visibility: hidden; display: none; width: 0px; height: 0px; padding: 0px; border: none;" title="Twitter analytics iframe"></iframe>

Bizim lige bakacaksak transfer için; karşıyaka'dan DJ Kennedy kesinlikle düşünmemiz lazım. All around bir oyuncu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim bir sorum olacak Lasme bizde oynadığı dönem ile ilgili doping yaptığı için ceza aldı, ve kulüp bu durumdan mağdur oldu peki, Fıba doping yapan oyuncunun sözleşmesi ile ilgili kalan borcu olsa bile, doping yapıp ihraç cezası aldığında sözleşmesi geçersiz sayılmıyor mu?

Niye bizim 300 bin dolar borcumuz var ki?

Benim bir sorum olacak Lasme bizde oynadığı dönem ile ilgili doping yaptığı için ceza aldı, ve kulüp bu durumdan mağdur oldu peki, Fıba doping yapan oyuncunun sözleşmesi ile ilgili kalan borcu olsa bile, doping yapıp ihraç cezası aldığında sözleşmesi geçersiz sayılmıyor mu?

Niye bizim 300 bin dolar borcumuz var ki?

Sezon bittikten sonra anlaşıldı, kulübün bir mağduriyeti olmadığı şeklinde bir çıkarım yapılmış olabilir.

Yalnız şu videoyu ve diğerlerini izleyince, adı bizimle anlılan adamın bir pota altı canavarı gibi bir intibaha kapıldım.
Çok agresif ve bitirici bir kimliği var gibi; hadi bakalım gelsin bir an evvel de, eksiksiz bir kadro görelim.

Bu yönetimden de hiçbir şey olmayacağı kendimce netleştirdim.

Göreve başladığı 20 gün olmuş ve aylardır 5 numarasız oynayan takıma 3 haftalık süreçte oyuncu alamıyor, maaşlarını ödeyemiyor ve yasağı kaldıramıyorsa fotoğraf onun aleyhine sabittir. Ne bekliyorlar, potadan düşmeyi mi yoksa birilerinin de kaçıp gitmesini mi? Eğer siz bu işi Dursun amatöründen daha iyi yapamayacaksanız neden bizlere umut saçıyorsunuz?!

Hep eleştirdiğimiz, sportif ahlâksızlığı ile yerden yere vurduğumuz Aziz Yıldırım bile şu koca camiadan daha fazla iş yaptı; Eurolig ve yerel şampiyonluklar, finaller ve elit oyuncular... Ya siz?

Moderatör tarafında düzenlendi: