Marina Maljkovic ilk geldiğinde takıma Ana Dabovic, Jelena Milovanovic, Daniella Page vs gibi isimlerden birini en azından getirir diye umut ediyordum, ne yazıkki hoca yaptığı tercihlerle hayal kırıklığına uğratmayı seçti. Üstelik bu oyuncular öyle maliyetli isimlerde değil.
Daha öncede yazmıştım, hoca önce Anete Steinberga'yı istedi, onu alamadık ama sonrasında Chatilla Van Grinsven'i almak nasıl bir mantıktır. İlginç gerçekten. Yaklaşık 1 ay önce Kaela Davis ve bir tane kıta dışı uzun alsaydık şuan gruptan çıkmıştık. Ama Marina Maljkovic Tuğba Taşçı ve Ewelina Kobryn'i almayı tercih etti, gruptan çıkma şansımız çok azaldıktan sonrada Kaela Davis'i transfer etti. Diyecek bir şey bulamıyorum.
Aynen ben de onlardan birini alır hazır bütçe yükselmişken diye ümit etmiştim. Ama Osmaniye'nin Canik'in bile almayacağı oyuncuları gitti ELW oynayan takıma aldırdı. Bu saatten sonra alsa ne olacak? Bir gram umut vermiyor ki. Halbuki ben geçen sene o rezil kadroyla yaptıklarıyla uzun yıllar kalmasını istiyordum. Demek ki iyi oyuncuları bilerek aldırmıyor yönetemem diye heralde. Yoksa bütçe de fena değil ama gider çer çöpe harcarsan bu paraları bütçe de kalmaz tabii ki.