2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Galatasaray'ın sıradaki 5 iç saha maçı da Cuma günü oynanacak:

- 14 Eylül Cuma, Galatasaray - Kasımpaşa
- 28 Eylül Cuma, Galatasaray - BB Erzurumspor
- 19 Ekim Cuma, Galatasaray - Bursaspor
- 2 Kasım Cuma, Galatasaray - Fenerbahçe
- 23 Kasım Cuma, Galatasaray - Konyaspor

Galatasaray’ın haklarını savunmak için başkan ve yönetim neyi bekliyor?

Şampiyonlar liginde salı maçları olduğunda normal cuma oynamak ama çarşamba maçları için haklısınız Nihat bey, cumartesi oynanabilir.

18 Eylül Salı: Galatasaray-Lokomotiv Moskova
3 Ekim Çarşamba: Porto-Galatasaray
24 Ekim Çarşamba: Galatasaray-Schalke 04
6 Kasım Salı: Schalke 04-Galatasaray
28 Kasım Çarşamba: Lokom. Moskova-Galatasaray
11 Aralık Salı: Galatasaray-Porto

5 maçı cuma günü oynuyoruz, 6. maçı cumartesi oynuyoruz, sonraki salı (11 aralık) günü Porto ile maç yapacağız. O hafta cuma günü ise Beşiktaş oynuyor, sonraki perşembe Malmö ile oynayacak. Diğerleri hadi neyse de bu saçmalığı anlamlandıramadım. Fatih Hoca'nın dediği gibi elinizde ne varsa gelin, fikstürü de ayarlayın hakemleri de biz hazırız, hepinizi üst üste koyacağız.

Milli maçı sırf Ömer Bayram'ı izlemek için izliyorum. Forvet transferi tantanasında kaynadı ama net iyi transfer. Hem de bu ekonomik şartlarda çok iyi transfer. Nagatomo/Ömer ve Mariano/Linnes ile çok iyi bek rotasyonuna sahibiz. Linnes'in de sözleşmesi bitiyor, biraz zam yapıp benzer şartlarda yeni bir sözleşme önermeliyiz.

Belhanda’nın kesik yemesi kesinleşti belki de Emre’nin performansıyla.
Linnes kesinlikle uzatılmalı, tam görev adamı ve iyi de oynuyor. Zam yapılmasa da Dolar/Euro’nun TL karşısında 2 kat daha değerlenmesiyle zaten zam yapılmış gibi oldu. İstanbul’da krallar gibi yaşar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera
Linnes Serdar Ozan Nagatomo
Donk Ndiaye
Sinan Emre Garry
Eren

Ne saçma bir rotasyon olmuş.
Tamam ŞL için rotasyon yapmak gerekir ama Kasımpaşa gibi güçlü ve iyi bir takım karşısında çok saçma kardo gibi geldi bana.
Umarım Fatih Hoca ne yaptığının farkındadır.
Mariano-Fernando ve Onyekuru yedek.
Hiç olmazsa Feghouli'yi kazanmak için Sinan'ın yerine alsaydı ilk 11'e.
Madem 3.850 veriyoruz bari faydalanalım.
Umarım kazasız ve sakatlıksız sonucunda 3 puan alacağımız bir maç olur...

Edit: 4-1 kazandık.
Hakemler bize karşı VAR konusunda ego yapıyor.
Olmayan penaltı verildi.
Sanırım öklit kullanılarak 5.golümüz ofsayt gerekçesi ile verilmedi.

Ama bugün en büyük kazancımız Ozan oldu.
Allah nazardan ve sakatlıktan korusun.
Yürüyedur Ozan Kabak!

Son düzenleme:
Bu maçın kazanılmasından daha çok Ozan'ın oynatılmasına, oynamasına sevindim. Performansı artarak devam eder inşallah. Yunus daha erken girebilirdi. Beraber maçı izlediğim arkadaşlarım Sinan'ı beğenmedi ama ben beğendim, üstüne koyarak gitmesi lazım. Milli Takım'da izlediğim Ömer Bayram da rotasyona girer. Olası gelecek yabancı kısıtlamasına hem nitelik hem nicelik olarak hazırız.

0-0 iken oynadığımız oyunu beğenmedim, daha iyi olmalı. Muslera'nın Diagne ve Serdar'ın ters vuruşlarında yaptığı kurtarışlar çok önemliydi.

Feghouli'yi eğer bir takıma satmadıysak ya da gözden çıkarmadıysak mutlaka rotasyona eklemeliyiz.

VAR ile iptal edilen golde ceza sahasında, 90+'da, 4-1 önde olan takımdan 4-5 oyuncu vardı. Bu da Fatih Terim farkı. İştahlı hücum futbolunun hastasıyım.

İkinci yarının ilk 15 dakikasını izleyebildim. Gördüğüm sahnelerden biri güzeldi. Rodrigues, Ndiaye gibi isimler amiyane tabirle köpek gibi koşuyorlardı. Çok aç ve çok iştahlı oynuyorlar maşallah.

Böyle bir kadro nasıl tek forvet'e mahkum edilir ? Lig'de avantajlıydık,şampiyonlar liginde en iyi kurayı çektik,forvet mevkisi sorunsuz olsa güzel bir kadromuz olmuş olacaktı.Umarım bu yönetimden en kısa sürede kurtuluruz.Bir çuval inciri berbat etme konusunda ustalar.

Maç stratejisi olarak L.Moskova maçının Kasımpaşa maçına benzer geçeceğini düşünüyorum. Sakin ve kontrollü başlayıp, 2-0 kazanacağız bence. Sorunlarımız top kayıplarımız ve geri düşünce, takımın henüz yeterli bir reaksiyon veremeyişi. Bunları aşarsak önümüz açık olur.

Diafro Sakho bize yazildiginda cöp diyenler, begenmeyenler vardi. 28 Yasinda Premier League görmüs adam, daha iysini alalim diye kacirdik
4 Macta 2 golü var bursada

Bursada izledim keske biz alsaydik diyorum simdi, en az 15 golu vardi kesin bizde.

Abi istesek nolucak yine almayacaklardı. Belhanda’ya Araplardan teklif var deniyor ama şehir efsanesi mi bilmiyorum. Keşke satılsa da sıcak para girse. Emre Akbaba iyi götürüyor o mevkiyi hem ergen gibi de oynamıyor. Ondan gelecek parayla forvet alırız Ocak’ta ama asılsız haber değilse tabi.

forvet oyuncusu alcaksan bizim lige. Siyahi olucak, Premier League görmüs olucak. Fizigide yerindeyse. Ismine felan bakmadan direk alicaksin. Hertürlü is yapar

Hoca akşam basın toplantısında Emre oynayacak dedi.

——Fernando——Ndiaye

Garry——Emre——Henry

————Eren——-

Böyle çıkıp ileride Eren’le topu tutmak mı isteyecek yoksa forvete Henry koyup kanatları Rodrigues-Feghouli yapıp daha hızlı bir hücum-forvet hattı mı isteyecek merak ediyorum.

Hoca Belhandayla başlayıp Emre’yi kanata koymuş, Henry ve Mariano’yu da hamle kozu yapmış. Fena değil, umarım tutar, ilk yarıyı 1-0 önde kapasak güzel olur. İnsan ister istemez şu kadroda isimleri okurken forvete Gomis veya başka birini düşünmeden edemiyor. Hadi Bismillah.

Golden sonra oyundan düştük. Fatih hoca sinirliydi devre arasında ayarı verir. Şans eseri bazı pozisyonlardan da yırttık.
Emre Akbaba bu seviye için yetersiz, hiç bir ikili mücadeleyi kazanamadı neredeyse, hız desen 0, dayanıklılık yok. Ayrıca şu takıma forvet almayan yönetime bi kere daha sevgilerimi(!) gönderiyorum. Eren el freni gibi, bi katkısını göremedim. Ha bu arada rakip Lokomotif Moskova.

Hocam dökülen Emre varken , yetersiz Eren varken , sıfır Belhanda varken hala neyi bekliyorsun. Bazen hakkaten anlam veremiyorum hocaya. Şu maçta Onyekuru gibi adam neden oynamaz ikinci yarı ?

Ndiaye'nin kırmızı kartı hariç çok güzel bir maç oldu.
İlk yarının son 15 dakikası ile ikinci yarının ilk 5 dakikası topu rakibe verdik.
Garry, Ndiaye, Fernando, Nagatomo, Serdar ve Linnes çok iyilerdi.
Kötğ oynuyor dediğimiz Emre 1 asist yaptı, frikik pozisyonunu hazırladı ve penaltı yaptırdı. 3 gole de katkı verdi.
Eren çok güzel gol attı frikikten.
Bundan sonra Porto deplasmanı olacak.
Ndiaye'siz çok zor olacak ama umarım en kötü beraberlik alırız.
Tebrikler takım :)

3-0 başlamak, daha önemlisi rakiplerin berabere kalması güzel oldu. Ama hocayı oyuncu değişikliği konusunda beğenmedim bu maç. Emre resmen sahada yoktu, Belhanda malum, Eren çabalıyor ama yetmiyor. İkinci yarıya EmreHenry ile başlamak şart oğlu şarttı ama hoca göz göre göre baskı yemeyi kabullendi. Bu arada Rodrigues’in gelişimi inanılmaz şekilde devam ediyor yine hayran bıraktı gözlerin pasını sildi.

Ndiaye ve Rodrigues'in dışında Eren'i de tebrik etmek lazım bugün elinden geldiğince iyi mücadele etti bugün ve bunu da güzel bir gole süsledi.