İş diğer branşlara gelince hep bir bahane.O katrilyonluk borçları bu şubeler yaptı,çünkü.Bu bahane bulamayla ilgili oldukça kaba bir tabir ama hadi neyse,onlar kadar düşmeyeyim.
Milli takımla maç ne abi hangi devirde yaşıyorsunuz?
Galatasaray basketbol takımlarının yeni malzeme sponsoru Eyüp abinin istihbaratına göre hayatımda ilk defa duyduğum italyan markası Givova olmuş. Tam bizim yönetici gruba yakışır hamle.
Takım idmanlara başladı lakin oyuncuların idmanlarda giyebilecekleri doğru düzgün malzeme olmadığı için herhangi bir resim ve video paylaşımı yok daha çok rezil olmamak adına. Ömer Yalçınkaya tatil dönüşü çözer durumu!
Saygılar.
Takım idmanlara başladı lakin oyuncuların idmanlarda giyebilecekleri doğru düzgün malzeme olmadığı için herhangi bir resim ve video paylaşımı yok daha çok rezil olmamak adına. Ömer Yalçınkaya tatil dönüşü çözer durumu!
Saygılar.
Ömer Cansever'e soruları ilettim. Cevap olarak sadece Arapovic ve Hayes'e kontrat yapıldığını ve diğer sorulara cevap olarak biraz bekleyip göreceğimizi söyledi.
Daha ne kadar bekleyeceğiz acaba
Givova ne abi? Yemin ediyorum GSStore olarak kendi ürünlerimizle çıkalim daha iyi.
Daha once ozyer donemiydi yannis hatirlamiyosam urun siponsoru bulamadiklarindan maliyetine gstoreyle anlasilmisti. Sube gstoreye anlasilan cuzi parayi bile vermediginden gstore sezonortasinda malzeme vermeyi kesmistiGivova ne abi? Yemin ediyorum GSStore olarak kendi ürünlerimizle çıkalim daha iyi.
Daha once ozyer donemiydi yannis hatirlamiyosam urun siponsoru bulamadiklarindan maliyetine gstoreyle anlasilmisti. Sube gstoreye anlasilan cuzi parayi bile vermediginden gstore sezonortasinda malzeme vermeyi kesmisti