• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2018-2019 Hazırlık Dönemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Serdar Aslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:07

Ertuğrul Hoca'nın arkasında ki Harrison mu :)

Formaları hummelmi yapıyor yine

Yeni Formalari Givova yapicak.

Tai Webster 8 sayiyla oynamis, az degilmi?

Erol Can Cinko, 10 sayiyla oynamis. Iyi baslamis

Yeni sezon öncesi Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom ile turnuvaya katılacakmışız..

DmRVmoxX0AAys60.jpg

Seviye baya düştü eskiden garanti 1 EL takımıyla maç yapardık sezon öncesi. Gerçi avrupada başka hazırlanacağın takım yok. Ama o kadar vizyonsuz olduk ki ksk telekom gibi vasat takımlarla oynuyoruz...

Seviye baya düştü eskiden garanti 1 EL takımıyla maç yapardık sezon öncesi. Gerçi avrupada başka hazırlanacağın takım yok. Ama o kadar vizyonsuz olduk ki ksk telekom gibi vasat takımlarla oynuyoruz...

Telekom'un bütçesi bizden daha iyi.
Kadrosu hele çok daha üst düzey.
Biz bu sene onlara göre daha vasatız...

Webster'ın 8 asisti, Auguste ve Hayes'in skorda ön plana çıkması güzel noktalar.

Kaybetmemiz ise doğal. Milli takımımızın kadro kalitesi Ersan ve Wilbekin'le birleşince boyut atlıyor adeta.

İstatistik kağıdına göre Auguste üçlük isabeti bulmuş. Repertuarında yoktu diye hatırlıyorum ama ?

Telekom'un bütçesi bizden daha iyi.
Kadrosu hele çok daha üst düzey.
Biz bu sene onlara göre daha vasatız...

Bu sezon özelinde %100 katılıyorum. Hatta bence yarı final görürler Play-Off'ta. Baya iyi isimlerle anlaştılar diye biliyorum.

Yarin A Milli Takimla macimiz var, ve ne hikmetse maca seyirci alinmamasi kararlastirilmis. Alti ustu bir hazirlik maci ve seyircisiz olmasinin mantikli olacagi dusunulmus olacak ki bilet satisi yapilmamis.

Neden ? amac ne ? Batil inanc mi yoksa rakipler taktik teknik hic bir sey ogrenmesin diye mi ? Tv yayini olacak mi onu da bilmiyorum. Kimden neyi sakliyorsak artik!

Yarin A Milli Takimla macimiz var, ve ne hikmetse maca seyirci alinmamasi kararlastirilmis. Alti ustu bir hazirlik maci ve seyircisiz olmasinin mantikli olacagi dusunulmus olacak ki bilet satisi yapilmamis.

Neden ? amac ne ? Batil inanc mi yoksa rakipler taktik teknik hic bir sey ogrenmesin diye mi ? Tv yayini olacak mi onu da bilmiyorum. Kimden neyi sakliyorsak artik!
Milli Takim ile hazirlik macini sali gunu yaptik. Yarin bizle maclari yok. Milli Takim Almanya’da, biz Izmir’deyiz.
Not1: “amac ne ?” degil “Amac ne?”
Not2: “hic bir sey” degil “hicbir sey”

O kadar gizli yapmisiz ki, forum dahil kimsenin haberi yok :) macin sonucu bile yazilmamis. Kimin ne attigini aciklamali yazan bile olmamis.

http://****************************...zaW1sZXJpJTJGMTUzNjI1NjI4OF82Njl4NDE3LmpwZyJ9

Basketfaulun yalancisiyim. Linki Yukarida ve Sinan Erdem yaziyor Almanya felan degil.

Edit: Linki kopyalayip buraya koyuyorum ama yildizlaniyor anlamadim. http://*********************************************/ isteyen buradan bakabilir. Milliler Galatasarayla oynuyor haberin basliginda. Bugun ve Sinan erdem yazdigi icin ekledim.

Son düzenleme:
Herkesin haberi vardı ya :) Maçtan istatistik de resim de paylaşıldı. Hatta Harison'un İstanbul'a geldiğini bile bu sayede öğrendi millet.

Bu arada bugün milli takım ile değil Türk Telekom ile maçımız var. Saat 17:30'da İzmir'de. Maça güvenlik sebebiyle seyirci alınmayacakmış.

Geri