Bir iki yanlış hamleye rağmen (Klobucar, Caner ve 4.5 alınmaması) potansiyelli oyuncularla ümit veren bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum, eğer Ertuğrul hoca iyi bir yönetim sergilerse bu takımın başarılı olacağına inanıyorum.
Ayrıca ligin geçtiğimiz yıla göre güç kaybettiğini düşünüyorum, Anadolu Efes dışında geçen yıldan daha iyi olan takım yok, Fenerbahçe ve Anadolu Efes dışında kalan takımlar güç kaybettiler.
Beşiktaş'ın yaptığı yabancı tercihleri benim için tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu ve playof dışında kalabileceklerini düşünüyorum.
Darüşşafaka hem teknik ekip, hemde oyuncu kalitesi olarak geçen yılın çok altında bir kadroyla yola çıkıyor, üstelik kısa tercihlerinin kötü olduğunu düşünüyorum.
Banvit hem Filipovski'yi kaybetti, hemde son derece vasat bir kadro kurdu.
Tofaş Orhun hoca yönetiminde yine iyi işler yapacaktır ama kadro olarak güç kaybettiler, Mejia hariç yabancılar ayrıldı. Kısa hamleleri çok iyi (Harper ve Garrett) ama pota altı geçtiğimiz sezonun çok altında.
Ligin yeni ekiplerinden Türk Telekom ve Bahçeşehir playof için iddialı kadro kurdular, Türk Telekom her zamanki gibi hücumda yüksek potansiyelli ama savunmada büyük sorunlar oluşturabilecek bir kadro kurdu.