Ben bugün bir haber aldım renktaşlar, bilmiyorum %99 doğru deniliyor. Dün de yazdı gerçi, Theodore... İtalya'dan arkadaşımla konuştum. Theodore bitmiş. Hayırlı olsun Galatasaray'a.
Ben bugün bir haber aldım renktaşlar, bilmiyorum %99 doğru deniliyor. Dün de yazdı gerçi, Theodore... İtalya'dan arkadaşımla konuştum. Theodore bitmiş. Hayırlı olsun Galatasaray'a.
Normalde ben de aynı şekilde düşünürdüm de Wilbekin'i Daçka'ya transfer eden de Oktay Hoca o yüzden isteyebilir de.Ergin Hoca olsa, kesin isterdi Jordan Theodor'u ama, Oktay Hocanin isteyecegi tipte bir oyuncu degilmis gibi geliyor bana.
Hicte mantiksiz degil. Bayan takiminda jeferson ve quikli transferlerini gonul iliskileri sayesinde yaptik.Bir sporcunun başka bir sporcuyla gönül ilişkisi olması ne kadar normalse buna dayanarak transfer olmasını düşünmek o derece mantıksız. Guidetti Bahar'la üstelik evli ama 3 yıldır farklı takımlarda mücadele ediyorlar. Tuğba başarılı ise kalsın, birini mutlu etmek için değil.
Ilk etapta Isil ve 3 yabancinin kalmasini istedi sadece. Tugba diger istenenler alinamazsa kalabilcek alternatiflerden.Tugba'nin da kalmasini istemis Maljkovic. Daha cok konusulur. Su secimden sonra ozellikle. Galatasarayimiza kim yararli olacaksa o gelsin.
Arkadaşlar endişeleri anlıyor ve paylaşıyorum fakat belli başlı durumlar var. Bu yönetim ve diğer kulüplerin Başkanları toplanıp Cumhurbaşkanı'na gidiyorlar ve amatör branşlara devlet tarafından destek verilmesi gerekliliğini ifade ediyorlar. Bunun üzerine herkesin bildiği son yasa çıkıyor. Futbolcuların vergi paraları amatör branşlara aktarılacak. Bu parayı da basketbol AŞ kurulması halinde alamıyoruz. Bu sebeple basketbol AŞ durumu ortadan kalktı en azından kısa vade de.
Bu konuda özür dilerim. Tamamen benim yanılgımmış. Ben Basketbol AŞ kurulursa devletten yardım gelecek sanıyordum, tam tersiymiş. Bu durumda başkanı eleştirmem büyük haksızlık olur. Bunun yanı sıra basketbolcularımızdan "adamlar" diye bahsetmesi ve halen sponsor konusunda bir çözüm bulunamaması ise eleştirilerimin arkasında durduğum hususlar.
Mustafa ya da Dursun ile bu kulüp yönetilmez hatta sınıfımda öğrenci olsalar, ikisine şu etkileşimli tahtayı aktif hale getir dahi demeyeceğim iki yeteneksiz ve hayal hibecileridir! Terim sayesinde işler yolunda görünüyor ancak zerre spor ya da yöneticilik vizyonu, hedefi ve karakteri olmayan iki adam!
Seneye Terim kalırsa, futbolda en azından ülke sınırlarında mutlu oluruz ancak Avrupa kupalarında ve basketbolda hiçbir umudum yok bu iki çapsızdan...
Basketbol takımı sonuncuya yenilince adam küplere binmiş, ligin ikincisini yenince de bu nasıl bir profesyonellikmiş!
Futbol takımın da ligden düşen Gençlerbirliği'ne yenilmedi mi hem de çıkıp bir de lig lideri Başakşehir'i yendi; bu nasıl bir amatörlüktür böyle deseydiniz ya...
Bu adamlardan muhtar bile olmaz.
Mustafa ya da Dursun ile bu kulüp yönetilmez hatta sınıfımda öğrenci olsalar, ikisine şu etkileşimli tahtayı aktif hale getir dahi demeyeceğim iki yeteneksiz ve hayal hibecileridir! Terim sayesinde işler yolunda görünüyor ancak zerre spor ya da yöneticilik vizyonu, hedefi ve karakteri olmayan iki adam!
Seneye Terim kalırsa, futbolda en azından ülke sınırlarında mutlu oluruz ancak Avrupa kupalarında ve basketbolda hiçbir umudum yok bu iki çapsızdan...
Basketbol takımı sonuncuya yenilince adam küplere binmiş, ligin ikincisini yenince de bu nasıl bir profesyonellikmiş!
Futbol takımın da ligden düşen Gençlerbirliği'ne yenilmedi mi hem de çıkıp bir de lig lideri Başakşehir'i yendi; bu nasıl bir amatörlüktür böyle deseydiniz ya...
Bu adamlardan muhtar bile olmaz.