2018-2019 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bana Can Topsakal'ı özlettiniz ya yönetim demeyin kendinize artık... Kendini fotoğrafa şopluyordu falan ama en azından kambur üstü oyuncularla, avrupada ismi bilinen piyasasi olan kadro kuruyorduk en kötü şartta bile. Bir yol haritası vardı. Iddia ediyorum şu an basketbolda sezonu açmayan ligimizdeki tek takım bizizdir. Tarihimizin en komik şeylerini yaşıyoruz arkadaşlar, abiler. 5 sene sonra inşallah hatırlayıp güleriz başarılı bir gelecek umarım bizi bekliyordur. Yoksa durum fena. 2004-05 sezonunda bile kağıt üstünde daha iddialı başlıyorduk.
 
Şu 10 gün içinde hareketlilik bekliyorum ben. Şuan kulüp içinde Mustafa Cengiz ve yönetimine büyük eleştiriler geliyormuş. Mahmut Recevik ve Ömer Canseverin, Engelsiz Aslanlar şubesini çok masraf çıkıyor diye kapatmaya çalıştıkları iddiaları doğru. Bu nedenden dolayı Mustafa Cengiz, Ömer Cansever ve Mahmut Recevik'i ağır şekilde azarlamış. Sorunu çözmelerini istemiş. Arkadaşlar, Tepki koymaya devam etmeliyiz.
 
Şu 10 gün içinde hareketlilik bekliyorum ben. Şuan kulüp içinde Mustafa Cengiz ve yönetimine büyük eleştiriler geliyormuş. Mahmut Recevik ve Ömer Canseverin, Engelsiz Aslanlar şubesini çok masraf çıkıyor diye kapatmaya çalıştıkları iddiaları doğru. Bu nedenden dolayı Mustafa Cengiz, Ömer Cansever ve Mahmut Recevik'i ağır şekilde azarlamış. Sorunu çözmelerini istemiş. Arkadaşlar, Tepki koymaya devam etmeliyiz.
Bence iyi polis kötü polisi oynuyorlar. Mustafa Cengiz'in de o arkadaşlardan mentalite olarak hiçbir farkı yok.
 
Eskişehir Basket'ten bize gelecek 2 basketbolcu olduğu söyleniyordu, biri de "güya" Kravtsov'du. İspanya'nın yolunu tutmuş bile.

Sezon biteli tam 65 gün oldu.
 
Galatasaray Basketbol Şube Sorumlusu Ömer Cansever: “Salonumuz Sinan Erdem, takımlarımızı kurduktan sonra kombine satışlarına başlayacağız. Mahmuti Hocamızla kesin olarak yollarımızı ayırmadık. Onun verdiği listeyi transfer etmeye çalışıyoruz."

Ömer Cansever: “Oktay Mahmuti ile yollar ayrılmış değil, bugün yarın son kez görüşeceğim hocayı kalmaya ikna etmeye çalışacağım. Onun bize verdiği listeyi transfer etmeye çalışıyoruz. İlgilendiğimiz oyuncuların hepsi onun bize önerdiği isimler.”

Ömer Cansever: "Erkeklerde 3 yerli oyuncuyla daha anlaştık isimlerini bugün yarın açıklayacağız. Ayrıca altyapıdan 2 ismi as takıma çıkartıyoruz. 8 kişilik bir yerli rotasyonumuz olacak. ABD'ye oyuncu seçmeye değil menajerlerle görüşmeye gittik ödeme garantisi verdik."

Eyüp Yıldız

Eğer bir ihtimal daha varsa ki OKTAY MAHMUTİ hocanın kalmasına dair Cansever ne yapsın ne etsin OKTAY hocayı takımda tutalım en azından bunu yapın koça dogru bir takım ve bir plan gösterdiğinizde koç bizi asla bırakmayacaktır istediği oyuncuları alın onu rahat edebilecegi bir calışma ortamı verin ve sezon baslayınca rahat rahat arkanıza yaslanıp OKTAY MAHMUTİ 'Lİ GALATASARAY BASKETBOL TAKIMININ NELER YAPABİLECEĞİNİ İZLEYİN yeter ki siz görevinizi yerine getirin.
 
valla fedakarlık yapmak zorunda değil adamla kapı gibi kontrat yapmışlar kusura bakma kimse biz gibi Galatasaray ı tutmak zorunda değil bu yönetim daha iyi birini getiremez .
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ergun pembe de fbli idi. Cok takilmamak lazim. Futbol takiminda da herkes gsli degil. Benim zamaninda cok sevdigim Sinan da dogustan gsli ama fb de oynuyor su an.
 
Son düzenleme:
Son zamanlarda başkan basketbol şubesini kapatsın ve basketbol kulübe kambur olmaktan çıksın diyenler türedi. Açıkçası olanları hayretle izliyorum.Başkan a.ş sözü verdi sonra torba yasasıyla futbolculara ödenen vergiler devletten geri alınıp amatör şubelere yatırılacak denilince a.ş. kurmak fikrinden vazgeçilip yasayı beklediler.Ancak geçen divan toplantısında da bunun böyle olmadığı bizzat başkan Mustafa Cengiz tarafından açıklandı. Rakip çorap değiştirir gibi sponsor değiştiriyor. Bizimkiler ise deyim yerindeyse ağlıyor. Size oy verenler ve destekleyenler siz ağlayın diye oy vermedi.Verdiğiniz sözleri tutun iş bilmezleri kulüpten uzaklaştırın. Özbek ve Topsakal benim düşmanım değildi ama iyi yönetmediler diye dibine kadar eleştirdim. Şimdi iyi yönetmiyorlar diye Cengiz ve yönetimini eleştiriyorum ve eleştirenlere kripto dursuncu yaftası vuranlara acıyorum. Ortada verilen sözler var ve bu sözler tutulmadı. Bunlar sorgulamıyor madem bizde eleştirmeye devam edeceğiz. Başkanların ve yönetimlerin değil Galatasaray'ın yanında olmaya devam edeceğiz. Mesela bir kişi çıkıp Oktay Mahmuti'ye çalışmadan ödenecek 5-6 milyon liranın hesabını sorsun isterim. Madem ince eleyip sık dokuyorsunuz o zaman Galatasaray için çalışan adamları küstürüp taraftarın önüne atmayın biz de samimiyetinize inanalım. Ancak iş işten geçti artık. Şu saatten sonra kurulan kadronun da bize bir hayrı dokunmaz. Yönetimin basketbola bakış açısı 7 ayda yapamadıkları ve sözlerini yerine getirmemesi büyük bir hayal kırıklığı oldu. Ömer Yalçınkaya - Mahmut Recevik - Ömer Cansever - Erol Özmandıracı yeni sezonda ilk 5'in 4 oyuncusu belli oldu. Hadi bakalım :)
 
Ertuğrul Erdoğan sessiz sakin efendi adam, iyi kadro kuruyor ama sonuç olarak başarı yakaladığını düşünmuyorum, bu yönetiminde daha iyi birini getireceğine inanmıyorum, kim gelirse gelsin gelen hocamıza destek vermeliyiz, gelecek hocaya ve taraftarımıza sabır diliyorum.
 
Ertuğrul Erdoğan Fenerbahçe'yle tanındığı için olumsuz bakıyordum fakat adaylar arasında en formda antrenör o. Anlaşılırsa olumlu yaklaşacağım.
 

Üst