2018/2019 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi

Anadolu Efes maça çok iyi konsantre olmuştu.Hakemlerin saçma sapan faulleri ve dış atışlardaki büyük şansları ilk yarıda oyunda tuttu.İkinci yarı o şansları gitti, Larkin'de kendine gelince eziklerin bir rüyası daha son buldu. Hidayet ve Ömer' in son dakika eyyamcılığı işe yaramadı.Kupanın içine onlarıda koyarak turladık. Yaklaşık 1000 kadar renktaşımızı da son anda salona girmelerini sağlayabildik. Galatasaray' ın çocuğu Ergin Ataman' ı yalnız bırakmadıkları için tüm Galatasaraylı kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sırf Galatasaraylı olduğu ve onlara koyduğu için Ergin hocamıza edilen küfürleri tek tek içlerinde patlattık.Özellikle Melih denen karaktersizin. Darısı başımıza seneye .Galatasarayla,Galatasaraylıyla uğraşanın çocuğu olmaz !
 
Son düzenleme:
Bu arada Ergin Ataman' ın istifa haberi tamamen yalan.Yok fenerle polemiğe girdiği için uyarıldı yok bilmem ne gibilerinden sosyal medyada esen insanlara da itibar etmeyiniz lütfen. Eğer öyle bir şey olsaydı euroleague maçından sonra da yaşanırdı bunlar. Anadolu Efes yönetimi Ergin Ataman' ın arkasında. Özel bir sebepten dolayı biraz canı sıkkındı.
 
Son düzenleme:
Sırf Ergin Ataman’a yenildi diye Obra bile tartışılıyor öte camiada o derece kin bu 😄
Ergin Ataman’ın kovulma dedikoduları da umarım doğru değildir. Çünkü çok iyi bi temel attılar Efes’le. Üstelik ne Galatasaray için ne de Ergin Ataman için yeri zamanı değil bir araya gelmenin.
Kesinlikle katılıyorum bu sene kurulan kadro, atılan temel golden state warriors vari bir hanedanın başlangıcı olabilir türkiye ve avrupada. O yüzden devam etmesini isterim. Bizim için ise daha vakit var. Doğru zamanda bir araya gelmek lazım.
 
Çok acaip bir durumun içine girdik.

1-Fb camiasına karşı Ergin Hoca'nın Başkanı ve genel menajeri hiç destek açıklaması yapmamışken biz neden sorumluluk alıyoruz?

Emin ol ki başkan ve genel menajerde yaşananların farkında ve camia içinde tepki var bu duruma.Yalnız unutulmaması gereken bir durum var.Anadolu grubu tüm takım taraftarlarına hitap eden bir kurum ve elde ettiği karın çoğunu bu şubede kullanıyorlar. Hangi takım taraftarı olursa olsun, o kitleyi karşılarına almamaya çalışıyorlar. Futboldaki gibi ne bilet gelirleri var,ne de forma satışlarından elde ettiği gelir.Biliyorsun ki basketbol şubelerine TBF ve zoraki elde edilen sponsorların verdiği destek belki bir basketbolcunun yıllık maaş ederi.Ayrıca, Anadolu Efes' in rakiplerindeki gibi para babası yönetici kadrosu da yok. Bu konuda izledikleri strateji tamamen şirket politikasından kaynaklanıyor ve oldukça makul anlaşılabilecek bir durum.Ekonomik krizin had safhada olduğu,ülke insanının ikiye bölünüp birbirini gırtlaklayacak hale geldi bir ortamda bu şekilde yaklaşımları bence normal.
 
Ergin Ataman: “Son 1 ay yalnız bırakıldım. Ne basın ne camia..Ergin Ataman kendi başına ‘ne yapıyorsa yapsın’ dediler.”

Ergin Ataman: "Son bir aydır kendimi çok yalnız hissediyordum ama değilmişim. Başta Larkin olmak üzere oyuncular ‘Biz buradayız’ dediler. Küfürleri yiyen benim, para zaten federasyonun kasasına gidiyor. Bu ayki federasyon gelirlerinde ‘Ataman gelirleri’ diye ayrı ibare olabilir."

(Hürriyet)
 
Ergin Ataman kendini Galatasaray başkanlığına hazırlıyor büyük ihtimal, efes antrenörü olup bu kadar bizden bahsetmesi normal değil.
 
Ergin Ataman kendini Galatasaray başkanlığına hazırlıyor büyük ihtimal, efes antrenörü olup bu kadar bizden bahsetmesi normal değil.
Röportajında söylemiş zaten. Geçmişte de dile getirmişti.

Sonuçta ben bir Galatasaraylıyım. Ve biliyorsunuz bir hedefim var. Sürem dolduğu zaman Galatasaray Başkanlığı’na adayım.


Ben en çok şu açıklamasını sevdim. :)

F.Bahçelilerin, kendisi ve Terim hakkındaki sözlerini değerlendiren Ataman, “İnşallah onlar da bir gün kendi Türk kahramanlarını yaratır. O zaman bizimle uğraşmayı bırakırlar” dedi.
 
Sabahtan beri atılan “of yeaa Nba bırak peşimizi” twitlerinin önüme düşmesinden gına geldi. Murathanoğlu’nun özellikle sürekli NBA’in Fener’den aldığı oyuncular listesi yayınlaması.. Bojan zamanı zaten fener tanınmıyordu bile yeni yeni, Wanamaker’a herkes sövüyordu gitsin tuğlacı diye, Bjelica yerine Datome gelince “oooo datome>bjelica, böylesi daha iyi oldu” denildi, Melli’ye son 2 ayda edilen küfürün haddi hesabı yok vs.. nedir bu mağdur edebiyatı anlamadım. İyi gördüklerini alıyorlar zaten, biraz da fantezi yapıyorlar alıp oynatmayıp. Guduric olayına ben de güldüm herkes gibi anlam veremedim o ayrı. Ama ona da çöp oğlu çöp dediler bütün sezon. Şimdi bütün yorumcular taraftar çıkmış ağlıyor. Çok değil 10 gün öncenin yorumlarını okuyun 😄
 

Üst