Reyer Venezia - Galatasaray | 2017-18 EuroCup Şampiyonu Galatasaray

Bu akşam Quigley yoktu belki ama doğduğundan beri bu maçı beklemiş Davis vardı.

Ve Galatasaray tarihinin yaşayan efsanesi aslan yürekli büyük kaptan Işıl Alben! Senin elinde yükselen kupa ne güzel kupadır, her şeyin en iyisine layıksın.


Sezon içinde çok eleştirdik fakat bu kez tebrik ediyoruz Marina Hocam!

Dursun Özbek gudubetinden kurtulmamızın da bir sonucu bu. Mustafa Cengiz başkana da hayırlı olsun.

Tebrikler tüm takım, tebrikler bu branşa sahip çıkan vefalı taraftar! Bu gurur hepimizin!

Tebrikler Galatasaray'ın en güzel takımı..

Varsın çoğu kişi sizi takip etmesin. Bu ayrıcalık bize kalsın.
 
Helal olsun sizlere..
Bizlere büyük mutluluk ve gurur yaşattınız..Zoru başardınız bu sezon..Helal olsun..Tebrikler sarayın sultanları tebrikler..!
 
Tebrikler Sarayın Sultanları. Helal olsun, bu takımla gurur duyuyorum. Kötü geçen bu sezonda bile yüzümüzü güldürmeyi başardılar. Bu takım her şeyin en iyisini hakediyor. Günün yıldızları Gintare Petronyte, Kaela Davis, Işıl Alben ve Olivia Epoupa oldu. Kaela Davis'e ayrıca teşekkür ediyorum, Quigley'in kötü olduğu bu günde elinden geleni yaptı.
 
Euroleague'de F8'e kalıp elenmek de vardı işin ucunda ama sezonu iyi kötü hem de bir Avrupa kupasıyla tamamladık. Marina hoca sezon başında yaptığı hataları affettirdi. Çeyrek finalden itibaren çok iyi bir coaching örneği sergiledi. Başta Epoupa, Işıl, Quigley, Gigi olmak üzere bütün takımı tebrik ediyorum. Kaela Davis bu maçta da berbat oynadı ikinci yarı dışında. Onları da babası izliyor diye yaptı herhalde.

Kupayı kazanan inşallah Euroleague'ye gidiyordur. Yoksa seneye Eurocup'da olursak bütçe yine aşağı yukarı bu olur ve sonraki sezonlar da Eurocup'da oynamaya devam ederiz...

Tekrardan Tebrikler #SarayınSultanları
 
Son düzenleme:
Tebrikler helal olsun Eurocup kaldıktan sonra oyun olarak çok daha gelişim gösterdi takım bütün oyuncular hakettiler sonuna kadar. Euroleague normal sezonu oynanırken bizim takım için hayırlısı olan Eurocup gidip bu kupayı almaktı zor eşleşmelere rağmen bunu başarmaları daha güzel oldu. Önümüzdeki sezon umarım doğru kadro yapılanmasıyla başarıları her sezona yansıtırız tekrardan tebrikler ve teşekkürler.
 
Ali Samiyen' den yeni geldim eve futbol takımı bizi ne kadar üzdüyse Sarayın Sultanları bir o kadar sevinirdi. Stat da bu maçıda cepten takip ettim. Sezon boyu çok zor zamanlar geçirdik ama finali şahane oldu. Işıl Alben büyük kaptan iyi ki varsın, ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederiz. Mutluluktan uçalım bisss :)
 
bu maç ben en çok antonio davis'e teşekkür etmek istiyorum. o olmasa kaela böyle oynamazdı.
 
Bir kupa daha! Şubedeki tüm çarpıklıklara rağmen Avrupa basketbolundaki yerimizi giderek sağlamlaştırıyoruz.

Bu keyifsiz sezonun finişini EuroCup'la yaptıkları için, tüm ekibe teşekkürler!
 

Üst