2019-2020 Avrupa'da Transferler ve Kadro Haberleri

Barça, Kevin Pangos'un kontratından çıkıyormuş. Herhalde bir guard eklemesine hazırlanıyorlar.

(via@NeoRock06)

Valencia da hemen kapmış Pangos'u.
 
Son düzenleme:
Mickey Madrid’e gitmiş. Barça falan bilmem de Avrupa’nın en iyi uzun rotasyonu Madrid’de olduğu kesinleşti.
Randolph-Ayon-Tavares-Mickey. Reyes Thompkins Taylor da plase.
 
Fenerbahçe De Colo'ya olan ilgisinde ısrarcı. Oyuncu, önümüzdeki haftalarda NBA'den istediği teklifi bulamazsa Fenerbahçe'nin şansı artacak.

(via@carchia)
 
CSKA, Voigtmann ile anlaşmış. Beğendiğim bir uzun değil. Boyuna göre şut atması en önemli avantajıyken o heybetli fiziğine rağmen teması sevmemesi üst seviyelerde ciddi dezavantaj. Efes'te tartışılan Pleiss'i bile defalarca kez tercih ederim

CSKA'nın Darrun Hillard ile de ilgilendiğini oklumuştum. Higgins'ten sonra açıkçası o da düşük profilli kalıyor. DeColo gitti, Rodrigues'in durumu belirsiz, Öyle görünüyor ki CSKA'nın bütçesinde hatrı sayılır bir düşüş var.
 
Kızılyıldız, Stratos Perperoglou ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Ayrıca James Gist ile de anlaşmak üzereler.
 
Efes'in kadroyu neredeyse tamamıyla koruması bence çok doğru bir hareket olmadı. Aksayan parçaları vardı.

Final oynayan takımı bozmama prensibi her ne kadar mantıklı gibi görünse de;
- Barca'nın yaptığı hamleler
- Milano'nun Messina'yı getirip önemli isimlerle görüşmesi
- Obra'nın bu sene yaşadığı bozgundan sonra daha da bilenerek ve kadroyu güçlendirerek bu seneye girecek olması
- Real ve güç kaybetse de CSKA'nın her daim F4 için en önemli adaylar olması

düşünüldüğünde bu sene son yılların en kaliteli Euroleague'sine dönüşecek gibi. En azından Beaubois'in yerine fizik olarak daha güçlü ve mental olarak oyundan düşmeyen birisini almalıydılar.

Larkin'e de biraz fazla süre tanınıyor. Delaney, Teodosic ve Rodrigues elden kaçarsa Larkin'in boşluğunu doldurabilecek adam kalmıyor piyasada
 
Voigtmann çok iyi çıkış yapmıştı iki sezondur ama bu sezon niye böyle oldu anlamadım.
Motum’dan zaten kurtuldu Efes aksayan parça olarak. Beabouis yerine o ayarda bireysel olarak öyle yetenekli yüksek profilli biri var mı düşünmedim hiç bilmiyorum. Ben Anderson’dan da çıkıp ne vereceği kesin olan birine yönelirdim en kötü.
De Colo için masada sadece Fener’in teklif var sanırım Avrupa’da, o Nba kovalıyor tabi ama bu sezonki performansıyla zor. Gerçi Guduric gibi bi fıkra olay olduysa Göksenin bile gider artık Nba’ye.
Hillard aslında iyi oyuncu, kendisini bi tık daha üst seviyeye atması için bence mantıklı hamle iki taraf için de. Tabi tutmayabilir de kan uyumu.
 
Okben Ulubay'ın yeni durağı FMP Belgrad oldu. Galatasaray'ın da uzun süre gündemindeydi. Böylesi daha iyi oldu kendisi adına belki de.

(via@NeoRock06)
 
Okben'e bizim veremediğimiz ne vermiş olabilir ki bu FMP Belgrad takımı. Hadi bizde yok ama onlarda da para yok ki biraz parlayan oyuncuları hemen yurt dışına kaçıyor. İlginç olmuş anlam veremedim açıkçası.
 

Üst