2019-2020 Avrupa'da Transferler ve Kadro Haberleri

Eurohoops kaynaklarının aktardığı bilgiye göre Turkish Airlines EuroLeague’in son şampiyonu CSKA Moskova, Dragan Bender ile sözlü anlaşmaya vardı.

Ve CSKA sessizliğini müthiş bir bomba ile patlatır...

Bana göre göre Bender balonun teki. 3 senedir hala çözemedim bu herifin ne numarası var diye. Oyuncu meziyetlerine de bakıyorun öyle aman aman vay be diyeceğimiz bir yönü de yok.

Maccabi'de 5-10 dakika güç bela oynuyorken bir anda nba draftında 4. sıradan seçildi. Yukarıdan seçtik diye bir müddet süre de verdiler ama olmayacağı çok barizdi. 2 yıl önce Maccabi'de oynayamıyorken 2 yılda ne değişti de müthiş bomba oldu anlamadım.
 
CSKA Moskova, ABD vatandaşlığı da bulunan Yunan pivot Kosta Koufos (2.13-1989) ile 6 Milyon $'a 2 yıllık anlaşma sağladı. Kontrat, NBA çıkışı da içeriyor. (@ChrisBHaynes)
 
Son düzenleme:
Marcus Erikkson Eurohoops ' un haberine göre Alba Berlin ile 4 yıllık sözleşme imzalamış . Gran Canaria ' da tek başına takımını sırtlayan bir görüntü vermişti . Muazzam bir şutör , kendine pozisyon hazırlayan , perdeleri iyi kullanıp mesafe tanımaksızın dış atış sokabilen bir oyuncu . Savunma defoları çok fazla , ayrıca potaya penetre konusunda da sıkıntılı . Doğru sistemde çok işlevsel olacağını düşünüyorum.
 
Eurohoops'un haberine göre Olympiacos ikinci lig için bir "B Takımı" kurmyyı düşünüyor. Asıl oyuncular sadece Euroleague de forma giyecekler.

Acaip bir şey bu....
Olympiacos yunan liginde oynayacak mı bu sene ? Öyle bir laf dönmüştü ligden çekildi adriyatik liginde oynayacak diye. En son net bi bilgi bulamadım bununla ilgili.
 
Küme düştükten sonra paşa paşa 2. ligde oynayacaksan yaptığının ne anlamı kaldı? Adriyatik Ligi de olmadı anlaşılan...

Geçmişte biz de benzer hatayı yaptık. Final maçına çıkmadık ama sonrasında ülke basketbolunda değişen bir şey olmadı.

Böyle adımlar atıyorsan, arkasından destekleyecek başka adımlar da atmak gerekir.
 
CSKA Moskova, ABD vatandaşlığı da bulunan Yunan pivot Kosta Koufos (2.13-1989) ile 6 Milyon $'a 2 yıllık anlaşma sağladı. Kontrat, NBA çıkışı da içeriyor. (@ChrisBHaynes)

Caka baya değişik işler yapıyor. Hani birsey deniyor derler ya hakikaten öyle. 3 milyon bugün euroligdeki en yüksek 3. maaş oluyor. Bu herif bizde zamanında oynayan Vuyukas'in biraz daha iyisi. Bu paraları vereceğin adamım takımı sırtına alıp taşıması lazım. F/p açısından en kötü transfer diyebiliriz.

Cska ilginç bir şekilde uzunlarin boyunu arttırıyor. Voigtman ve Koufos 2,15 ilk adamlar. Bender ilgisi devam ediyorsa o da 2,15. Değişik bir şey yapmayı deniyorlar sanırım. Tutmazsa ki çok mümkün seneler sonra F4 dışında kalabilirler.
 

Üst