2019-2020 BSL Takımlarının Transferleri ve Kadro Haberleri

Larkin için cska iddaalarıda var.. Kısa rotasyonunda değişiklige gidiyorlar, larkine teklif yapmaları mantıklı..

Onun dışında de colo ve campazzo da nba den gelen teklifleri değerlendiriyormuş..
 
Anadolu Efes koçu Ergin Ataman, CNN Türk’e konuk olduğu özel programda lacivert-beyazlı ekibin transfer gündemindeki “yeni isimler” hakkında konuştu.

Ataman, Eurohoops kaynaklarının 28 Mayıs’ta basketbol gündemine duyurduğu gibi Efes’le Derrick Williams’ın görüşme halinde olduğunu doğruladı.

Lacivert-beyazlı ekibin Williams’la ilgilendiğini açıkça söyleyen Ataman ayrıca Maccabi Tel Aviv’deki Angelo Caloiaro’yla NBA G League’den 1-2 ismin daha gündemlerinde olduğunu belirtti.

Kadroda büyük bir değişim yapmayı planlamadıklarını da belirten Ataman, EuroLeague’de final oynayıp Tahincioğlu BSL’de şampiyon olan isimleri bir arada tutup istikrar sağlamanın ana amaçları olduğunu vurguladı.

Ataman ayrıca Shane Larkin’in kalacağını düşündüğünü, Furkan Korkmaz’ın da durumunu takip etmelerine karşın ancak iki tarafın beklentilerinin birbirine uygun hale gelmesi halinde görüşme yapabileceklerini belirtti.
 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol, koç Nenad Markovic ile sözleşme yeniledi.

Kulüpten yapılan açıklamada Markovic'le 1+1 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.
 
James Anderson'um menajerlik ekibi Anderson'un Efes ile 1 yıl daha sözleşme imzalattığını duyurdu.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20190630_115403_com.twitter.android.jpg
    Screenshot_20190630_115403_com.twitter.android.jpg
    679.9 KB · Görüntüleme: 1
Darüşşafaka geçtiğimiz yıl Aralık ayında göreve başlayan baş antrenörleri Selçuk Ernak ile 1+1 yıllık yeni bir sözleşme imzaladıklarını açıkladı.
 
Marcus Slaughter ve Emir Preldzic, önümüzdeki sezon da @BKBasketbol forması giyecekler. Hem kulüp hem de oyuncular, belirlenen dönem içerisinde kontrattaki çıkış opsiyonunu kullanmadılar.

Misko Raznatovic
 
Marcus Slaughter ve Emir Preldzic, önümüzdeki sezon da @BKBasketbol forması giyecekler. Hem kulüp hem de oyuncular, belirlenen dönem içerisinde kontrattaki çıkış opsiyonunu kullanmadılar.

Misko Raznatovic

BK Basketbol da kim acaba Nihat Beycigim ?

Bahcesehir Kolejiymis :) Su boldladigim cumledeki de da'nin ayri olup olmamasinin ilk defa fark etmedigini gordum. Gozunu severim ben boyle de ve da'nin :)
 
Son düzenleme:
Anadolu Efes, Tibor Pleiss’ın kontratındaki çıkış opsiyonunu kullanmadı ve Alman devi 1 sezon daha takımda tuttu.

(@EurohoopsTR)
 
Eski adıyla Banvit Basketbol Kulübü, isim ve logo değişikliğine gidildiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“YENİ BİR BAŞLANGIÇ: Banvit Basketbol Kulübü; 01 Temmuz 2019 tarihinden itibaren yoluna yeni isim ve yeni logo ile devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana kazandığı başarılar ve güçlü organizasyonu ile kısa sürede Türk Basketbolunun göz bebeği haline gelen Banvit Basketbol Kulübü; yoluna yeni isim ve yeni logo ile devam edecek. Tarihinde yeni bir sayfa açan Kulübümüzün yeni ismi BANDIRMA BASKETBOL İHTİSAS KULÜBÜ oldu.

Kulübümüzün resmi web sitesi adresi www.bandirmabk.com olarak hizmet vermeye devam edecek.

Kulübümüzün resmi sosyal medya hesaplarını ise aşağıdaki isimlerle takip etmeye devam edebilirsiniz;

• Facebook : @bandirmabk
• Twitter : @bandirmabk
• Instagram : @bandirmabk
• Youtube : @bandirmabk

Bandırma Basketbol İhtisas Kulübü’nün, Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden pilot takımı Bandırma Kırmızı Basketbol Kulübü ise aynı isimle Türk Basketboluna hizmet ederek sporcu yetiştirmeye devam edecek.”

(via@EurohoopsTR)
 
Fenerbahçe Beko'dan Marko Guduric, Memphis Grizzlies ile anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe Beko'nun transfer listesinin başında Nando De Colo var. Resmi teklif yapıldı, De Colo'nun cevabı bekleniyor. Fransız oyuncu, ilk hedefinin NBA olduğunu söylemişti.
(beIN SPORTS)
 
Gaziantep Basketbol, son olarak İtalyan ekibi Pallacanestro Trieste forması giyen ABD'li skorer guard Jamarr Sanders (1.96-1988) ile büyük ölçüde anlaştı.
(@Sportando)
 
Melli neyse de guduric fenerde doğru düzgün oynayamıyordu nba’de nasıl oynayacak ? Furkan korkmaz’da da aynısı olmuştu. Efes’te oynayamıyordu banvit’e gönderdiler, orada bile doğru dürüst oynayamadan nba’e gitti. Nba scoutları artık işi o kadar ilerlettiler ki samanlıkta iğne arar gibi oyuncu arıyorlar. Ya tutarsa diye her şansı deniyorlar.
 

Üst