Geçen seneki sıkıntımız 13-14 oyuncuyla oynamak falan değildi. Yapılamayan forvet transferiydi. Hocamız da yardımcıları da bunu defalarca belirtti zaten. Bu sene de aynı hataya düşmemek için ne kadar hızlı hareket edersek o kadar iyi olur. Ayrıca Yusuf Erdoğan kimdir, küme düşen bursanın yedek oyuncusu. Yusuf erdoğan'la ve türevi çapsızlıktaki oyuncularla hiç bir sıkıntıyı gideremezsiniz, kulübenizi de güçlendiremezsiniz. Yusuf'un Muğdat'tan, Sinan'dan hiç bir artısı yok. Sırf transfer yapmak, kulübeyi dolu göstermek için oyuncu almak Galatasaray'ın parasını sokağa atmaktır. Ben buna karşıyım.
Ayrıca kim diyor Onyekuru'nun yerine Babel'in alınmasına kimse şikayetçi değil diye. Ben daha önce de yazdım. Gayet şikayetçiyim bu durumdan. Onyekuru geçen sene bize şampiyonluğu getiren adamlardan ve gelişime çok açık bir oyuncu. İlk geldiği zaman ile sene sonu arasında olumlu anlamda çok fark vardı. Eğer kalırsa bu sene de bu gelişimini sürdüreceğini düşünüyorum. Kalması bizim için en kritik hamle olur. Babel ise 33 yaşına gelmiş, beşiktaş'ın postaladığı, gittiği ingiltere'de de yine tutunamayan, sorun çıkartma potansiyeli yüksek bir oyuncu. Taraftarla twitter'dan, instagram'dan kavga eder, yenildiğimiz maçlardan sonra acaip acaip hikayeler atar. Canı istediği zaman çok iyi oynar, istemezse bırakır oyunu gider. Kısaca babel'in yerine bin kere onyekuru'yu tercih ederim.
Seri transferi çok olumlu, fernando gittikten sonra oraya mutlaka almamız gerekiyordu. Ama bir de ofansif anlamda takımı sırtlayacak oyuncu lazım. Forvette zaten Diagne'nin satılıp yerine sağlam bir adam gelmesi gerekiyor. Belhanda sorunu da var ayrıca. Onun da çözümü lazım.
Zaten hocanın sonuna kadar arkasındayız. Lig başlamadan bu eleştirileri yapalım ki bir faydası olsun.