2019-2020 Galatasaray Futbol Takımı

Umarım Belhanda bu maçta iyi oynar maçın adamı olur da, kendisini izleyen varsa, hemen satarız. Arjantinli, Brezilyalı 10 numaradan gerisi yalan
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu takımın Avrupa'ya gitmeye niyeti falan yok sanırım,ben onu anladım..İstekli oynarsın kaybedersin anlarım..Kaç maçtır kazanamıyoruz onada eyvallah..Sürekli sakatlıkları,eksik oyuncuları alttan alta bahane ediyorlar onada eyvallah..Bugün bu kadromuz Ankaragücü'nü yenemeyecek bir kadro mu ?

Kameralar pozisyon tekrarını gösterirken o kısacık arada nasıl büyük hata yapıp ardından penaltı yapıyoruz ? Her maç saçma sapan şeyler..Ya kırmızı görürüz,ya penaltı yaptırırız,ya topu elimizde uzun süre tutarız..Bir bizde bu kadar saçma hatalar oluyor..Ya da en kötü gamsız Belhanda kart görür..

Seri kalemizin içinden pas yaparak çıkmaya çalışıyor..Bu bile rezillik ya..

Fatih hocayı severim ama şu an durum 1-0 ve aklından olası puan kaybı için bahaneler düşünüyordur..Acaba böyle biterse veya kazanamazsak ne tür bahaneler söylesem diyordur buna eminim..
 
Artık yeter yani bu kadarı da kabul edilemez. Bu takım Avrupa mücadelesi veriyor ya böyle bir rezillik mi var 8 maç oldu be. Pandemi her takıma etki, sakatlıklar futbolun doğasında var ama bu takımında Galatasaray ve son iki yılın şampiyonu. Hesap verilmesi lazım artık kim olursa.
 
Takım gayet iyi maşallah, nazar değmesin. Bir seri yakaladık ve haftalardır kayıpsız gidiyoruz. Lig sonuncusu Ankaragücü’ne karşı da gerekeni yaptık. Oyuncuları tebrik ediyorum, teknik heyeti de Allah başımızdan eksik etmesin. Kredileri sonsuz.
 
Kimse kolay hatırlamaz ama geçen sene Şubat ayında şampiyonluğa havlu atmak üzere olan bir Galatasaray vardı. Avcı’nın loserlığından bi şekilde bam güm mucize şampiyon olduk. Bu gerçeği göremeyip romantizm yapanlar Avrupa’da tokat manyağı olsak da inatla durumu kabullenmediler. Bu takım futbola ihanet gibi bir takım. Şu olanların izahı yok. Avrupa liglerindeki en kek takımın bile bi sistemi bi mantalitesi var. Galatasaray ise umutsuz vaka gibi duruyor. Çağın gerisinde kalmaya devam.
 
Ne olursa olsun ortada bir başarısızlık kesinlikle var.
Ama eksiklikleri de göz önünde bulundurarak eleştiri yapalım lütfen.
Dünkü ilk 11 de Marcao, Seri, Saracchi ve Belhanda dışında kalanlar as takım oyuncusu değil.
Trabzon'dan Uğurcan, Sörloth, Sosa, Pereiara, Nwakaeme'nin olmadığını Başakşehir'de Mert, İrfan, Mahmut, Visca, Demba Ba'nın olmadığını düşünün ne halde olurdular?
Senin 5 şampiyonluk yaşamış kalecin yok,2 önemli kanat oyuncun ve as forvetin yok. Bu kadar önemli eksiklikler ile bu son kaçınılmazdı.
Malesef eksikliklerin yerini yedek oyuncular dolduramadı.
Ama tüm ihaleye Fatih Hoca'ya yüklemek kusura bakmayın ama haksızlıktır...
 
Tüm ihale Fatih Hoca'ya kalmamalı elbette ama ligin en pahalı ve geniş kadrosuyla iş yapamayan ve antrenörler arasında en yüksek ücreti alan hocası ihalenin büyük kısmını üzerine alır.

Hoca Avrupa'yı silmiş gibi görünüyor. Şu an yapabileceği en iyi iş bir şekilde Avrupa potasına girmek ve şu garabet yabancı sınırlaması aleyhine kulislerine devam etmek. Bu konuda geri yapmaması gayet güzel. Yabancı futbolcuya ithalat diye vergi getirseler onu bile anlarım ama üç kuruşluk adamları kral yapan yabancı sınırlamalarını hala savunanları anlamak mümkün değil.
 
Yani kadromuza baktığınızda öyle bu takımda nasıl oynuyor diyebileceğiniz bir tane yabancı oyuncu yok. Hepsi geçmişte Avrupa'da iyi yerlerde oynamış oyuncular. Sene başı takıma baksan bir sene önce 32 milyona transfer yapmış N'Zonzi mi, Seri mi, Lemina mı, Falcao mu, Andone mi yoksa 2 senedir bir şekilde şampiyon takımın as oyuncuları Feghouli - Belhanda mı kötü oyuncu ya da sene başı çıkıp bu oyunculara kötü der miydiniz?

Her sene aynı şey. Ağustos - Aralık arası lig iptal, Şampiyonlar Ligi sürekli mağlubiyet bırakın beraberliği artık 10 dakika top oynayamıyoruz. Haftada 1 maça düşüp 3 tane takım yenince hemen "işte özlediğimiz g.saray geldi" "hocayı eleştirenler şimdi sussun" tarafına geliyor iş. Yani dünyada hayat durdu sanki bu süreç bi tek bizi etkilemiş gibi sürekli pişirilip insanların önüne konulan şey bu. Antalya'nın kadrosuna bakın kaç tane eksikleri var ve adamların o halde sahaya koyduğu futbol ortada.

Bugün GS'nin elinde yerli yok. Fahiş fiyatlara yerli oyuncu peşinde koşacağını bilmesem bana hiç fark etmez ama 14 yabancılı takımda kiralıklar dahil 18 tane yabancı oyuncu varsa bence bunun sorumlusu zengin ailenin laf dinlemez çocukları gibi "banane ben istiyorum, alın" şeklinde davranan kişilerdir.

GS 1 sene önce transfer yaptı 10 ya da 13 milyon ne derseniz artık. Adamın ligi Nisan'da iptal edildi ve biz aşağı yukarı Mayıs başından beri çalışıyoruz. Babel gelmiş çalışıyor peki bu adam nerde niye gelip Florya'da idman yapmıyor diye soran bi tane allahın kulu yok. Bu kadar kolay mı saçıyoruz bu paraları artık?

Yani biz nasıl takımı düzelteceğiz diye uğraşırken bir yandan hala Arda Turan, Semih Kaya kovalıyoruz. Yani benim diyebileceğim bir şey kalmıyor artık. Kim istediyse alındı kimi istediyse getirdiler hatta fazlası bile var lisans çıkartamadığımız yabancı bile var ama hala kadro yetersizliğinden şikayet ediliyorsa benim diyebilecek bir şeyim yok.
 
Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan: "Selçuk İnan ile görüştük ama sanırım gelecek yıl da Galatasaray'da devam edecek."

Bu da doğru çıkarsa futbol şubesiyle hiçbir alâkam kalmaz heralde, merak ediyorum bakalım daha ne kadar alçalabileceksiniz? Galatasaray’ın parasını babasının parasıymış gibi yıllarca çar çur eden arsızlar, menfaat için her şeyi yapan reziller!

Bunu bu kadar zaman kulüpte tutan da, bundan sonra tutacak olan da açık ve net art niyetlidir.
 
Younes Belhanda, Galatasaraylı yöneticilerle görüştü. Belhanda bir sezon daha kalmak ya da serbest kalmak istiyor. (@ManuLonjon)

Her iki türlü de zarar göreceğiz...
 
Yabancı kuralındaki degisikliklerden dolayı; Dogukan Sinik, Mehmet Özcan gibi genc yetenekleri kadroya katmalıyız bence zaten FFP basimizdayken cokta fazla hamle sansimiz kalmıyor...
 

Üst