2019-2020 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Şu takımı guardsız bırakanlarla, Kazan maçında Harroson'un son saniye basketi sonrası show yapanlar aynı kişiler... Mücadeleyi bırakmayan hocaya ve oyunculara helal olsun...
 
"KÜÇÜLEREK BÜYÜYEMEZSİNİZ"

"Sürekli olarak başarıya gereksinim duyan dinamik bir süreç içerisindeyiz. Sadece mali disiplini sağlayarak, tasarruf ederek gelirinizi artırmak zorundasınız. Hedefleri büyütmek ve bu hedeflere ulaşmak durumundasınız. Küçülerek büyüyemezsiniz. UEFA'nın karşısında, bize verilen 3 yıllık periyotta 147 milyon euro açığımız vardı. Yani 1 Milyar TL. Bize verilen tolerans 5 milyon euro'ydu."

BASKETBOLA GELINCE KUCULEREK BUYUCEZ..FUTBOLA GELINCE TAM TERSI ALLAH ASKINA BIRI SU BASKANA NE YIYOR ICIYOR SORSUN
 
"KÜÇÜLEREK BÜYÜYEMEZSİNİZ"

"Sürekli olarak başarıya gereksinim duyan dinamik bir süreç içerisindeyiz. Sadece mali disiplini sağlayarak, tasarruf ederek gelirinizi artırmak zorundasınız. Hedefleri büyütmek ve bu hedeflere ulaşmak durumundasınız. Küçülerek büyüyemezsiniz. UEFA'nın karşısında, bize verilen 3 yıllık periyotta 147 milyon euro açığımız vardı. Yani 1 Milyar TL. Bize verilen tolerans 5 milyon euro'ydu."

BASKETBOLA GELINCE KUCULEREK BUYUCEZ..FUTBOLA GELINCE TAM TERSI ALLAH ASKINA BIRI SU BASKANA NE YIYOR ICIYOR SORSUN

Amatör branşları küçüyerek büyütme gibi bir planları olduğunu sanmıyorum. Yaptıkları en mantıklı iş şubeleri dernekten çıkartıp şirketleştirmekti hayatında maça gitmeyen dinozorlar reddedince o da ortada kaldı. Ondan sonra da gerek koç tercihleri, gerek uygun gördükleri bütçe ve en önemlisi de şubenin başına getirdikleri profesyonel yiyicilerle adet yerini bulsun diye top oynayan takımlar çıkardılar ortaya. Şu an hiçbir yöneticinin amatör branşlara dair en ufak bir hedefi olduğunu düşünmüyorum, tek hedefleri ekonomik olarak sıkıntıya düşmemek olabilir. Eksiğin eksiği takıma ucuzundan bir ekleme dahi yapmayarak sadece o yönde hedeflerine koşar adım ilerlediklerini de ispatladılar. Galatasaray taraftarı olarak pek tabii ki her branşta başarı için Aslanlarımızı takip ediyoruz ama takımların şampiyonluk, şubelerin başarı için kurulmadığını kabul etmek gerekiyor.
 

Marcus Denmon , koçun eski öğrencisi. İBB sezonundan sonra sınıf atladı. Eğer hastalığı yoksa hemen gelmeli. Saf oyun kurucu olmasada Tai Webster'la kıyas kabul etmeyecek oyun zekasına ve savunmaya sahiptir. Ayrıca son durum nedeniyle çok ucuza da oynar.
 
Kimi kaynaklarda, Avustralya'da oynayan guard John Roberson ile ilgilendiğimiz yazıyor. Oyuncuyu tanımıyorum, gelirse nasıl bir seçim olur, bilgi verir misiniz?
 
Galatasaray Doğa Sigorta, John Roberson ile anlaşma sağladı. Oyuncu takımındaki son 3 maçını oynayıp Türkiye'ye gelecek.

(Via; @OlgunUluc)
 
Avrupa'da oynatamıyoruz. Geç kaldık sahada ne verir bilemiyorum ama en azından adam almadi demesinler diye yaptıkları kesin. Asıl hedefimiz yarı sahada oyunu kontrol edecek bir guard olsa da aradığımızı maddi şartlar çerçevesinde bulamadık. 1.5 senedir Webster'in inişli çıkışlı oyununu görmekten daha isabetli bir karar bana göre..

Erkek takımının sene başı planlanan bütçesi 2.8 milyondu. Harcanan 2.6. 200 bin dolarlık bir bütçe fazlamız vardı. Twitter'da neden erkek takımına adam alıyoruz diye soranlar varsa, kendisine ayrılan bütçe içinde yığınla sakatı olan bir takımın transfer yapmasının nesinin sorun olduğunu anlamadım. Umarım kadın takımına da gerekli olan takviye yapılır da bazı arkadaşların şubeye olan düşmanlıkları azalır. Kadın takımına transfer yapılırken Ertuğrul hoca cikip hayir bana oyuncu alacaksiniz demediyse tabi:)

16 Şubat'ta son maçını oynayıp akabinde katılacak.
 
Son düzenleme:
Avrupa'da son iki ölüm kalım maçında oynatamayacaksak ne anladım bu transferden. Madem alacaktık nasıl yetiştirmezler avrupa için. Cidden amatörlük. Lig için de önemli ama esas eurocup için gerekliydi. Neyse hayırlı olsun, mutlaka oyuncu gerekliydi illa ki katkı verir az çok.
 
Videolarda izledigin kadari ile..Tai den daha hizli vede guvenli topu tasicak birisi...Keza ritim buldumu inanilmaz atmis....Tutarsa bizde cok is yapar gibi duruyor...İmza hakki bizde olup önumuzdeki seneyi dusunerek kontrat yapilmali
 
Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımızda mevcut sakatlıkları bulunan oyuncularımız Greg Whittington, Yiğit Arslan, Lazeric Jones, Marko Arapovic, Göksenin Köksal, Emir Gökalp ve Ege Arar’ın sağlık durumları hakkındaki güncellemeler aşağıdaki gibidir:

Sağ dizinde tendinit ve evre 2 yaralanma bulunan Greg Whittington’ın tedavisi devam etmektedir. Oyuncunun takıma geri dönüşü için öngörülen süre 4-5 haftadır.

Sağ iç yan bağlarında esneme teşhisiyle tedavisine devam edilen Yiğit Arslan takımla idmanlara başlasa da sahalara dönüşü için 1-2 hafta süre öngörülmektedir.

Lazeric Jones’un tedavisine ülkesinde devam edilmektedir.

Marko Arapovic’in tedavisine ülkesinde devam edilmektedir.

Adalesinde çekme mevcut olan Göksenin Köksal’ın bu akşam TOFAŞ’a karşı oynanacak Solgar Vitamin Türkiye Kupası maçında oynayıp oynamayacağı maç önü yapılacak kontrollerin ardından belli olacaktır.

Sol diz çevresinde kas ödemi bulunan Emir Gökalp’in TOFAŞ maçında oynayıp oynamayacağı maç önü yapılacak kontrollerin ardından belli olacaktır.

Sağ dizinde ağrısı olan Ege Arar’ın TOFAŞ maçında oynayıp oynamayacağı maç önü yapılacak kontrollerin ardından belli olacaktır.
 
Altyapımızda, bu yıl transfer ettiğimiz Ahmet Safa Yılmaz çok yetenekli.2001 doğumlu. kendisiyle umarim a takımda görme şansımız olur. Görünce çok tanıdık geldi. Denk gelirseniz izlemenizi öneririm:)

Kiralikmis bu arada.
 
Son düzenleme:

Üst