2020-2021 Euroleague

Efes kazanırsa F4 dahil en zorlu maçı bu olabilir.
Madrid ne olursa olsun çok güçlü rakip, Laso da buraların koçu. Hiçbir şekilde mücadeleyi bırakmıyorlar.
 
Ribaund alamıyoruz.Hücumda tıkanıyoruz.Larkin'i hücumda oyunun içine sokmakla uğraştığımızda Simon'da bu durumdan zarar görür,sorumluluk almak istediğinde.Larkin devreye giremiyorsa Micic ile maçı kazanmaya calısmalıyız.
 
Benim bu sezon en çok dikkatimi çeken şey Larkin'in birçok maçta yüzünden düşen bin parça.İyi oynadığı maçlarda bile.Bu adamın sorunu nedir ? Bu sezon neden bu kadar formsuz ?
 
Efes’in yarısı sahada yok. Skoru iyi bile getirdiler buraya kadar. Fakat aynı şekilde devam ederlerse kazanmak hayal. Larkin de oynamayacaksa Beaubois var, bir oyuncu için maç feda edilmez.
Ataman; bu seviyelerin koçu olduğunu göstermek istiyorsa ikinci yarı ne yapıp edip maçı almalı ve “geçen sezon şampiyonluğumuz engellendi” tezinin de boş olmadığını ispatlamalı.
 
Alan savunmasına bir çözüm bulmazsa Efes tarihi rezalet yaşayacaklar, biraz oyunculardan çıktı iş ergin ataman ın kariyerinin en önemli 20 dksı
 
Laso da bölüm sonu canavarı gibi. Ölene kadar damage vursan da ölmüyor adam. Ta nerelerden nerelerden geçip playoffa girdikten sonra ilk 2 maçtaki hezimetlerden dönüp F4 kapısını araladı.
 

Üst