2020-2021 Euroleague

Messina da Ataman'ın yaptığı gibi diplerden aldığı takımı yukarılara getirdi. Onun da yaptığı çok büyük iş her ne kadar finale kalamasa da

Yaklaşık 15-20 yıldır F4'e kalamayan takımları buralara getirmek kolay değil. Büyük coach olmak başka bir şey
 
O şut el üstü olsaydı Punter'ın buzzerını konuşuyorduk şu an muhtemelen; boş olunca kaçırdı :D Calathes sakatlandı, Barça'nın yarısı Calathes zaten, çok önemli kayıp. Umarım yarından sonra parkede olur.
Milano muhteşem mücadele etti, çok keyif verdi ama Barcelona'nın da hakkını yememek lazım; onlar da tabiri caizse köpek gibi saldırdılar her topa, canla başla oynadılar. Şanslar 50-50'ydi maçta, zaten maç da 0.5 sn kala neticeye vardı; hatta süre bittiğinde Milano'nun son şutu bile geçerli olacaktı girseydi sanırım.
 
Aylar önce de yazmıştım Efes herkese vurup geçerken; bu takımın net ribaunt sorunu var. Ribaundcu bir oyuncusu da olmayınca böyle her ribaund kumar oluyor.
 
Efes’te şu ana kadar Micic haricinde sorumluluk alan yok. “Verin topu Micic’e”den başka bir alternatif de gözükmüyor. Larkin yapılan baskı karşısında yine yokları oynuyor. Sertaç’a da çok yük biniyor. 2 faul oldu şimdiden.
 
Şu anda top Efes’i sevmiyor. Baya tutuk ve gergin başladı Efes. 1-2 tane üçlük bulsa rahatlayacak oyuncular.
Bu arada Saras baya itici bir kişilik. Oyunculuk zamanında da sevmezdim. Baya çirkef bir yapısı var.
 

Üst