2020-2021 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Yani haftalardır rezillik izliyoruz kimse de ne oluyor burada demiyor. Eksik yabancı falan işi de değil bu direkt takım yönetememek bu. Kaç senedir Nedim Özbey'e bu şubenin en iyi imkanları verildi elde edilen tek sonuç Süper Kupa oldu. Vallahi bravo.
 
Arkas'ı İstanbul'da 3-1 yendik.Yine takım saatli bomba nerede kime patlayacaği nerede ne sakarlık yapacağı belli değil malesef.Takımda düzen ve istikrar sorunu var.Bugün yine 4. Set 21-16 öndeyken 21-21 oldu.Az kalsın daha önceki maçlarda olduğu gibi maçın kaybedilmesine neden olacaktı.Malesef her şubede kurulan takımlarda eksik bir parça oluyor ve bu da bütün senenin emeğinin çöpe gitmesine neden oluyor.En bariz örnekler Erkek voleybol ve kadın basketbol takımlarımız.Eksik parçalar tamamlanirsa en azından bişeyler için umutlanacağımızı düşünüyorum.
 
Çok kötü bir dönem üstüne takım toparlıyor yavaş yavaş. Arkas galibiyeti de önemliydi bu açıdan. Ama bu takımın kalitesi itibariyle bu kadar keskin düşüşler yaşamaması lazım. Zor dönemden geçiyoruz ama sadece biz geçmiyoruz. Böyle bir kalite ve potansiyele de sahipken bunu kupalara çevirmeliyiz.
 
Genç Kübalı harici bir başka kübalı isimle daha anlaştık. tabii iki isimde heyecan yaratan isimler değil ama şampiyonluk için gerekliydi.

genç kübalı arkadaş hazır olmadığı için oynatılmadığı söyleniyordu.
 
Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın Avrupa macerası başlıyor.

Ülkemizi 2021 CEV Kupası’nda temsil eden Filenin Aslanları, CEV Cup son 16 turunda CV Guaguas Las Palmas’ın konuğu olacak.
CV Guaguas Las Palmas - Galatasaray HDI Sigorta mücadelesi 15 Aralık 2020 Salı günü oynanacak. Centro Insular de Deportes’teki mücadele Türkiye saati ile 23.00’te başlayacak.
CEV Cup’ta son 16 turu ve çeyrek final turları tek maç üzerinden rakibimiz CV Guaguas Las Palmas’ın ev sahipliğinde düzenlenecek.
Takımımız, CEV Cup son 32 turunda rakibimiz OK Ribola KAŠTELA’nın turnuvadan çekilmesi nedeniyle son 16 turuna yükselen taraf olmuştu.
Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmayı kazanan ekip, çeyrek finalde VC Greenyard Maaseik - Spor Toto maçının galibiyle eşleşecek. Çeyrek final mücadelesi 17 Aralık 2020 Perşembe günü Türkiye saati ile 23.00’te İspanya’da oynanacak
 
las palması geçeceğimizi düşünüyorum. çeyrek finalde ise iki takımdan da bence güçlüyüz ama zor olacaktır.
 
Smaçör'de aldık ortada aldık ama hala ortalıkta yoklar :) hatta aldığımız orta 1 ay önce halkbank maçını izliyordu salonda.
 
İspanya'da rahatsızlanan Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın başantrenörü Nedim Özbey, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık bakanımızın devreye girmesiyle ambulans uçakla Türkiye'ye getiriliyor.

Allah devletimize zeval vermesin.

Geçmiş olsun Hocam...
 

Üst