2020-2021 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Avrupa kupaları iptal oldu. Liglerin de iptal edilme olasılığı yüksek. Gelecek sene için yöneticimiz Okan Böke tamamen yerli oyuncularla oynayacağız dedi. Çok az maliyete genç ve yetenekli yabancıların çokça olduğu dünyada kemer sıkma politikasını sadece yerli oyuncularla görmek çok eski kafa bir düşünce.
 
Selçuk'un ilerleyen yaşını düşünürsek Avrupa'nın da devam etmesi durumunda ikinci bir pasöre ihtiyaç duyuluyor. Bu sezon takımın bir periyotta tamamen durma sebeplerinden bir tanesi de tüm takım gibi Selçuk'un da geri gitmesiydi. Oraya as takım kalitesinde bir oyuncu gelmesi hayırlı olmuş. Ben smaçör pozisyonu için Gökhan hamlesi beklerdim ama muhtemelen Halkbank'ta kalıyor. Bir yabancı alacağımız söyleniyor ama ne derece doğru bilemiyorum.

Ziraat'in şampiyon olacağını düşünürsek Fenerbahçe-Arkas ile ilk 3 çekişmesi muhtemel. Ekstra bir gelişme olmadıkça.
 
Mevcut kadroya iyi takviyeler yapıyoruz bu sevindirici. Yabancı olarak sadece iyi bir pasör çaprazı takviyesi ile bu takım yine şampiyonluk için mücadele verir.
Ziraat Bankasaı Arslan ve Maat dışında birini aldı mı bilmiyorum ama kesin şampiyon olurlar kadrosu yok bence ellerinde. Fenerbahçe'nin seneye iddialı bir kadro olacağını düşünmüyorum. Erkek takımında onlarda bütçeyi kısacaklar. Ki çapraz için Metin Toy filan diyorlar.
 
Burutay'ın gitmesi için bir sebep yok. Venno umarım maaş indirimini kabul edip kalır. Geçen sezon üstün performans gösterip zammı hak etmişti ama bu sene bence pek o katkıyı vermedi. Yine de tek yabancı olarak kalmasını isterim.
 
Venno’nun kalmamasını dilerim. Tadında bırakmak gerekiyor bazı şeyleri. İlk sezonki performansı için teşekkür ederim ancak bu sene hiçbir şey yapmadı nerdeyse.
 
Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı yeni sezon için İstanbul BŞB'de forma giyen milli smaçör Batuhan Avcı'yı renklerine kattı!

FCN BLOG

Burutay gitmez inşAllah 🤲
 
Venno, Antonov ve Van Berkel'in sözleşmeleri bitti. Eğer maliyet olarak uygunsa Van Berkel de kalmalı bence. Kadromuz şu anda şu şekilde görünüyor.

Libero : Burak Mert - Onurcan Çakır
Smaçör : Burutay Subaşı - Yasin Aydın - Batuhan Avcı - Melih Sıratça
Pasör : Selçuk Keskin - Murat Yenipazar
Orta Oyuncu : Vahit Emre Savaş - Doğukan Uluğ - Ertuğrul Gazi Metin
Pasör Çaprazı : Maurice Torres - Selim Kalaycı
 
Selçuk bence çok iyi pasör ama yaşı 38 oldu. Benim tercihim yabancı müsaitliğimiz varken yabancı pasör, yedeği selçuk olurdu ama Murat'ı alamazdık muhtemelen. Gelecek yıl 1. pasör Murat olacağı için bu sezonu da böyle geçmeyi düşünüyoruz sanırım. Pasör ve Smaçör kısmında bence eksiğimiz var.
 
Açıklamaların için teşekkür ederim kardeşim.
Bende öyle tahmin ediyorum.
İnşAllah gerekli hamleler yapılır...
 
Kıyasımız geçen sene olacaksa smaçör olarak güç kaybettiğimizi düşünmüyoum. Hatta Antanov'u izledikten sonra Batuhan ile o bölgede güç kazandık bile diyebiliriz.
Eksik olduğumuz yer orta oyuncu. Doğukan ve formunu bulmuş bir Emre orayı götürür ama en kötü o kalibrede bir oyuncu daha olmalı.

Mevcut kadro yine ligde şampiyonluğa oynar.
 
Geçen seneden çok saha içi oyun olarak sorun yaşıyoruz. Çapraz dışında bazen kilitleniyor takım. orta konusunda da katılıyorum ama ekstra bir hamle gelmeyecek gibi duruyor şu anda.
 

Üst