2020-2021 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Onda Burutay, Yasin'in sakatlığı ve Antanov'un hayal kırıklığı performansı da etkiliydi. Takım bir yerden sonra sadece Venno'ya kaldı. Ki o da geçen senenin gerisinde sezon geçirince 2. yarı kötü çakıldık.
Gerçi takım tekrar ritim bulmaya başlıyordu. Cevcupta yarı final vs derken pandemi çıktı.

Gelen oyuncu okuduğum kadarıyla iyi bir oyuncu. Güçlü ve sert smaçları olan birisiymiş. Eğer o yazılanlar kadar katkı verirse ve eğer sakatlık yaşamazsak hücumda sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum.

Seneye 3 Ankara takımına karşı tek İstanbul cengaveri olarak çıkacağız. Spor Toto, Ziraat ve Halkbank iyi kadrolar kurdular. Devletin malı deniz misali :)
 
Galatasaray'a yeni pasör...

Efeler Ligi takımlarından Galatasaray HDI Sigorta’nın, son olarak Arhavi Voleybol’da forma giyen pasör Murat Yenipazar ile anlaştığı öğrenildi.

Efeler Ligi takımlarından Galatasaray HDI Sigorta’nın, son olarak Arhavi Voleybol’da forma giyen pasör Murat Yenipazar ile anlaştığı öğrenildi. 27 yaşındaki oyuncu 1,94 metre boyunda.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
1. HAFTA | 13 EYLÜL 2020 PAZAR
ARKAS SPOR - GALATASARAY HDI SİGORTA

2. HAFTA | 16 EYLÜL 2020 ÇARŞAMBA
GALATASARAY HDI SİGORTA - HALİLİYE BLD

3. HAFTA | 20 EYLÜL 2020 PAZAR
GALATASARAY HDI SİGORTA - ALTEKMA

4. HAFTA 23 EYLÜL 2020 ÇARŞAMBA
AFYON BLD. YÜNTAŞ - GALATASARAY HDI SİGORTA

5. HAFTA | 27 EYLÜL 2020 PAZAR
GALATASARAY HDI SİGORTA - ZİRAAT BANKASI

6. HAFTA | 30 EYLÜL 2020 ÇARŞAMBA
SOLHAN SPOR - GALATASARAY HDI SİGORTA

7. HAFTA | 4 EKİM 2020 PAZAR
GALATASARAY HDI SİGORTA - BURSA B.ŞEHİR BLD

8. HAFTA | 11 EKİM 2020 PAZAR
ARHAVİ VOLEYBOL - GALATASARAY HDI SİGORTA

9. HAFTA | 18 EKİM 2020 PAZAR
GALATASARAY HDI SİGORTA - SORGUN BLD.

10. HAFTA | 25 EKİM 2020 PAZAR
FENERBAHÇE HDI SİGORTA - GALATASARAY HDI SİGORTA

11. HAFTA | 1 KASIM 2020 PAZAR
GALATASARAY HDI SİGORTA - TOKAT BELEDİYE PLEVNE

12. HAFTA | 8 KASIM 2020 PAZAR
İSTANBUL BBSK - GALATASARAY HDI SİGORTA

13. HAFTA | 15 KASIM 2020 PAZAR
GALATASARAY HDI SİGORTA - SPOR TOTO

14. HAFTA | 21 KASIM 2020 CUMARTESİ
İNEGÖL BLD. – GALATASARAY HDI SİGORTA

15. HAFTA | 24 KASIM 2020 SALI
GALATASARAY HDI SİGORTA - HALKBANK
 
Takımı kupa aksine daha iyi gördüm özellikle 4. set kötü başlamasına rağmen çok iyi geri döndü. Uzun vadede bir takviye gerekiyor ama Murat'ın oyunda olduğu dakikaları epey iyi oynadık. Arkas, Adis sonrası epey vasat hale gelmiş. Geçen sene en kötü zamanımızda bile yenmiştik ilginç bir şekilde.
 
Malesef fener'e 3-1 yenildik.Fena maç olmadı ama 3. seti alabilseydik maçı kazanırdık.Bu maç özelide konuşmuyorum ama malesef herhangi bir branşta şampiyon olacağımızı düşnmüyorum.Galarasaray'da bir akıl yok yönetememe sorunu var.Hedef,plan, amaç ne belli değil malesef.Mesela erkek voleybol takımının hedefi ne şampiyonluksa iki ortlama üstü yabancı olmalıydı.Mesela kadın voleybol takımı ligde ne yaparsa yapsın şampiyon olamayacağı belli hedef cev kupası dersin ona göre takım kurarsın.Sponsor desen ne isim ne gögüs sponsoru ortada yok basketbol takımları için böyle bir amaç var mı o da belli değil.Vasat takımlar, amaçsız koçlar sorumluluk sahibi olmayan yönetimler.Hızla vasata alıştık.Futbol takımında yönetim hocayı suçlar hoca yönetimi oyuncuları suçlar kimse başarısızigi kabul edip sorun çözelim derdinde değil.Sanırım henüz en kötü günlerimizi görmedik..
 
Takımın vücut dili maç boyunca canımı sıktı. İlk seti bile alırken maçı kazanabileceğimize pek ihtimal vermiyordum. Fenerbahçe daha iyi mücadele etti daha çok istedi. Yeni alacağımız orta oyuncuyu tanımıyorum ama Vahit Emre Savaş'tan kötü olmayacağı da kesin. Geçen sene aldığımızdan beri formsuz. Ne top öldürebiliyor ne de blok yapabiliyor. Burak Mert'te kötüydü bu da genel manşet kalitemize yansıdı ama sakatlıktan yeni çıkmış galiba. Yasin de pek iyi değildi ama o sakatlık üzerine dönmek kolay değil. Sadece çaprazdan Burutay ve Torres'in hücum kalitesine güvenerek bir yere varamayız.
 
Haberleri çıkmıştı Serrano diye bir oyuncu. 19 yaşında sanırım. Öyle gelip takımın çehresini değiştirebilecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Uzun vadeli sözleşme imzalanıp gelecek seneler için bir yatırım olma durumu daha muhtemel geldi bana.
 
Ben anlamıyorum bu işi sene başı üstten üstten konuşuyorlar. Oyuncularımıza güveniyoruz yerlilerle şampiyon olacağız falan. Ortalama üstü 3 yabanci gidişat değiştiriyor biz de sene ortası yabancı arama derdine düşüyoruz sene başı planlama ona göre yapılsın. Kadın takımı THY'yi geçemez dedik gidip yerli veteran alıyorlar sonra hop sene ortası yabanci. Van Berkel gayet iyiydi geçen sene umarım gelen oyuncu da uzun vadeli bir şey koyabilir.
 
Bu transfer yeni değil yalnız. İki aydır bir oyuncu gelecek deyip duruyordu Okan Böke. Küba’dan oyuncu çıkartmak malum sıkıntılı bir iş. O yüzden uzadı sanırım.
inşallah bu kadar uğraşa değecek bir oyuncudur.
 
Her branşta maşallah cidden :) Mustafa Cengiz'i bu stres kaldırmaz. Ben yerinde olsam her şeyi allak bullak ettim der sağlığımı düşünerek kaçarım. Yoksa durum ağır konulara doğru gidecek.
 

Üst