2020-2021 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Seneye şube sorumlu olarak okan abi kalmayacak sanırım. iç transferde burutay kaldı, yabancı pasör ve smaçör gelecek. yani selçuk abi ve yury yolcu. libero'da burak mert'in sözleşmesi bitti, orada bir değişiklik olabilir. burutay'ın takımda kalması en önemli transferdir tabii.

murat-emre-burutay-yasin-batuhan-onur-melih kaldılar ve yerli olarak iyi isimler.
 
Son düzenleme:
Pasör de geliyor. Arslan ziraatla devam edeceği için yabancı bir pasör alıyoruz. Dünyanın en iyi liginden kovalıyoruz onu da
 
Kadın takımı hakkında bilmiyorum ama erkek takımının da sorun yok. yerlilerden selçuk, yabancılardan yury ile yolları ayırıyoruz. oralara da 2 yabancı hamle geliyor. as libero konusunda durum belirsiz. geçen senelere göre daha güçlü geliyoruz yeni sezona. takım içi uyumda da sorun olmayacaktır, yeni kaptanımızda burutay olacak diye biliyorum.
 
Okan Böke ve Nedim Özbey bu takımda olduğu müddetçe değil Fransız köşe oyuncu Fransa milli takımı komple bizde olsun başarı gelmez gelmeyecektir Ziraat'in başında Avrupa şampiyonu italyan saygın koçlardan Medei Arkas'ta Hoag hadi onları bıraktım Nedim Özbey zamanında oyuncu olan Erkan Toğan'a karşı bile teknik üstünlük kurumamış bir koç ile nereye güçlü geliyoruz. Zaten Okan Bey twitter'da bir kullanıcıya iki koçtan da memnun olduğunu söylemişti yine onu getirdim bunu transfer ettim diye şov yapacaktır.

Ataman Güneyligil'e gelince kendisi yeni koçları eleştirirken yıllar önce yeni antrenörler için pozisyon kağıdı doldurmayı bilmeyen antrenörler var diye sitem ediyordu kendisinden bir yaş küçük Monza takımının İtalyan koçun elinde iki Avrupa kupası var kendisinin elinde ne var.
 
Okan Bey geçen Clubhouse yayınında 2 orta oyuncu ve smaçör alınacak demişti. Torres hakkında da olumlu konuştu gibi. Ertuğrul Gazi gidici gibi duruyor bu durumda.
 
Ek olarak Bir libero bir tanede pasör gelecek ve kapanacak gibi duruyor.

Yabancı pasör şart. Libero gelir mi bilmem ama mutlaka gelmeli de kağıt üzerinde Burak Mert'ten iyi libero var mıdır ligde bilemiyorum. Torres'in durumuna göre çapraz da lazım olacak. Bakalım. Sanırım bir tane oyuncu var görüştüğümüz Fransız. Ya pasör çaprazı ya smaçör artık takip eden daha iyi bilir.
 
Yabancı pasör şart. Libero gelir mi bilmem ama mutlaka gelmeli de kağıt üzerinde Burak Mert'ten iyi libero var mıdır ligde bilemiyorum. Torres'in durumuna göre çapraz da lazım olacak. Bakalım. Sanırım bir tane oyuncu var görüştüğümüz Fransız. Ya pasör çaprazı ya smaçör artık takip eden daha iyi bilir.

Smaçör ve pasör yabancı olacak, torresle devam görünüyor. Libero değişecek bence çünkü burak mert ''galatasaray'' yazısını silmiş. Libero için yerli devam edeceğiz. Orta için hakkı'nın ismi geçiyor medyada, Smaçör ve pasör de heyecan verici isimler olabilir, tabii olursa.
 
İsimler geçiyor isimler geçecektir. Ama ben Galatasaray'da bir voleybol aklı olduğunu düşünmüyorum. Okan Böke Twitter'da taraftara laf yetişiyor, oyuncuları taraftarın önüne atıyor bugün Marco Motta, tartışılıyor, Terziç tartışılıyor Ataman Güneyligil ve Nedim Özbey yerini koruyorsa düşünmek lazım. Çift elle plase atan 194'lük oyuncu diyerek Olesia Rykhliuk'u taraftar önüne atıyor Olesia Rykhliuk olmasa Avrupa kupası finali dediği şeyi bırak kümede kalamayacak bir takım kurduğundan bahsetmiyor ve Twitter'da bir kitle bunu kendisini başkanım diye gazlıyor. Fenerbahçe'yi kadın voleybolunda bilinir yapan Mehmet Ali Aydınlar'ı bile böyle savunan bir kitle olmamıştır. Öyle son derece bozuk bir imla ile laf yetiştirerek yöneticilik olmuyor, kurarsın takımını şampiyon olur ondan sonra anlat bir sene nasıl şampiyon yaptığını.
 
Burutay kolunu kaldıramıyor ve oyunda. Kenarda bekleyen proje oyuncumuz Batuhan ve altyapıdan gelen Melih ne düşünür Nedim hocam? Yazık değil mi bu çocuklara? Sırf en iyi oyuncum sakat ondan şampiyon olamadım diye kanıtlamak için bu yapılır mı?
 

Üst