2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Her gece yeminler ediyordum şu ligi takip etmemek için ama bir türlü kopamıyordum ki bugün nihayet başardılar bunu.Eleştirir eleştir bitmeyecek bir karar, en basitinden aklıma ilk gelen düşme potasında ki Rize ile oynarken benim Musleramin neden kaval kemiği kırıldı... Takip etmeyi bırakamayanlara da sabırlar diliyorum.
 
Peki sizce yönetimimiz bunu neden kabul etti. Aklıma 2 neden geliyor ama..
1-Bu teklifi kabul ederseniz yabancı sınırlaması uygulamasını 1 yıllığına erteleriz denildiği için..
2-Bein Sports'un ücretleri eksik ödemek istiyoruz haberleri vardı. Muhtemelen bunlarla anlaşmayı feshedip yeni bir yayıncı kuruluş ile anlaşacağız ve daha çok kazanacağız denildiği için..
 
Geçen sene Emre Mor transferinde tanıdığımız futbolcu menajeri Erik Alonso, Bilbao'nun yedek kalecisi 32 yaşındaki Herrerin'in yeni sezonda Galatasaray'a transfer olacağını yazdı.
Bence Okan'a güvenmeliydik.
Bir Türk kaleci çıkaramadık yıllarca.
Okan ve Berk için üzüldüm.
 
Trabzonspor'un itirazı reddedilince UEFA Avrupa kupasına katılma hakkımız doğdu.
Bence Lig Şampiyonluğu her şeyden daha önemli.
21 takımlı 40 maçlı zor fikstür üstüne Avrupa Kupası bizi çok yıpratacaktır.
Teknik ekip gerekli önlemi alır inşAllah 🤲
 
Alt yapımız farklı kulüplere gitmeye başladı.
Ferhan Evren ve Gökhan Güney kiralık olarak Bandırma'da, Mirza Cihan ve Sefa Özdemir(Bonservis) ise Altay'a transfer oldu...
 
Ligi bitirdiğimiz sıralama,yabancı sınırı konusu ve yeniden yapılanma bence bir avantaj olabilir genç oyuncular için.Örneğin sol bek,defans,orta saha ve forvet mevkilerinde gençler kullanılması iyi olur.
 
Ligi bitirdiğimiz sıralama,yabancı sınırı konusu ve yeniden yapılanma bence bir avantaj olabilir genç oyuncular için.Örneğin sol bek,defans,orta saha ve forvet mevkilerinde gençler kullanılması iyi olur.

Defans:Emin ve Işık Kaan
Sol bek:Süleyman Luş
Orta Saha:Abdussamed Karnucu, Bartuğ Elmaz
Forvet:Ali Yavuz, Atalay Yıldırım
 
Sassuolo, Kaan Ayhan ile 4 yıllık anlaşmaya vardı. (@ertansuzgun)

Hayaller Kaan Ayhan, gerçekler Semih Kaya ve Ahmet Çalık 😀
 
Yine Mert Hakan'da ki gibi yönetici beceriksizliği. 2 tane takımı üst sınıfa taşıyacak ucuz maliyetli topçu kaçırdık. Yazık.

Fatih Hoca'ya karşı bilerek yapılıyor olabilir mi acaba diye düşünmüyor değilim.
Beceriksizler ordusu.
2 tane kaliteli yetkiyi kaçırdık. Gelecek sene için şimdiden hazırlık yapmak lazım olduğunun farkında değiller.
Açıklama yaparlar ilgilenmedik zaten diye!
Kanser edecekler Fatih hocayı Allah korusun.
Eminim çok kızgındır şimdi.
Kamp dönemine yetişmesini istemişti hoca, ama bu yönetim beceremez, beceremeyecektir de...
 
Tek tek oyunculara takilmam ama alternatifler nedir ona bakmak gerek. Ornegin kaan olmadi yerine semihi alalim dersek kadro muhendisligi sikintili demektir.
 
Kaan Ayhan'ın alternatifi kim olabilir ki?
Daha önce de yazdım Ravil Tagir dışında alınacak başka yerli oyuncu ülkemizde yok. O da çok pahalıya kaçar bize.
Ahmet Çalık'tan bu dönem kurtulmalıyız.4 senedir bizde zerre katkısı olmadı. Onun yerine Semih gelecektir. Tabi ben olsam Emin ve Işık Kaan derdim.
 
Avrupa takimlari turkiye alt kumeden ve alt yapidan futbolcu transfer ediyor. Daha yeni lyon stoper aldi. Sonra gidip bize sat, bize kirala diye kapilarini caliyoruz.
Yabanci hakki tekrar artti, seneye duser mi belli degil. Biz turk oynatalim artarsa sasirmam :)
Buradaki en buyuk sikinti cok cok az vakit kaldi ve elimizde dogru alternatifli bir transfer listesi oldugunu dusunmuyorum.
 
Kaan Ayhan, alamadık diye ah vah edilecek bir oyuncu değil. Değişen yabancı kuralı yüzünden bu tür transferlere yönelmiştik. Kural ertelendiğine göre bizim de ihtiyacımız kalmadı. Bundan sonrasını seneye düşünürüz. Hem seneye FFP kısıtlamaları da bitiyor. Elimiz daha rahat olur.

Bize lazım olan Marcao gibi düşük maliyetli scout transferleridir. Son yıllarda bu tür hamlelerden hiç zarar etmedik. Ya kar ettik ya da zarar etmeden oyuncuları elden çıkarttık. Ama yıldız oyuncu hamlelerimiz pek faydalı olmadı. Falcao, Diagne, Babel, Nzonzi... Çünkü bu tür transferler yapılırken isme ve kariyere bakılıyor. Takıma uyum sağlar mı diye düşünülmüyor. Ben yönetimin yerinde olsam transferi mümkün odluğunda scout ekibine bırakırım. Teknik heyete kalırsak işimiz yaş.
 

Üst