Teknik taktik konuşmuyoruz hayatımda hiçbir şeyi bildiğimi iddia etmedim ama sevdiğim değer verdiğim şeylerin üzerine tartışmaktan, fikrimi söylemekten de kaçmadım. Hepimiz burda yaşananları görüyoruz. Bal gibi siyasetle alakası olan bir konuyu siyasete sokmadan yazmaya çalışayım diye deniyorum ama bir türlü olmuyor. Hepimizin belli bir siyasi fikri var hepimiz belli şeylere inanıyoruz. Belli bir düzene sempati duymasa bugün aktif futbolculuk yapmayı bırakın, sokakta yürüyemeyecek bir insanın türlü ayak oyunlarıyla bu formayı giydirilmesini ben kendi adıma kabul etmiyorum. İnandığım şeyler saygısızlık olarak görüyorum. Zaman zaman aşırı tepki gösterebilirim kırdığım, üzdüğüm insan varsa özür dilerim ama bu benim için tartışılacak bir konu değil. Yani siz bu durumda duygusal bir bağ kuruyor ya da hocaya olan saygı sevginizden dolayı bu konuda "bildiği vardır" diyebilirsiniz.
Ben burda hiç kimseyi eleştirmiyorum, düşüncemi fikrimi eleştirebilirsiniz ama sadece topun potanın içinden geçip geçmediğini tartıştığımız bir yerde hakkımda karakter tahlili yapamazsınız. Kendimce yıllardır bi şeyler için çabalıyorum, uğruna emek verdiğim inandığım şeyler var bunların istismar edilmesinden hoşlanmıyorum. Bana yazılmış bir şeye yorum yaptım ve Kaan abi'yle de 10 yıldır tanışırız nerdeyse.
Yani hayatımın hiçbir noktasında kendimi bir yere koymadım, kim beni nereye koyuyorsa o kadarlık bir insanım benim için özeti bu. Rahatsız ettiğim birisi varsa özür dilerim şimdiden madem bu kadar rahatsızlık veriyoruz insanlara, yazmamak en doğrusu. Teşekkürler olumlu ya da olumsuz düşünceniz için.