2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Maicon, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla Galatasaray’a geri döndüğünü açıkladı.

Nur topu gibi bir sorunumuz daha oldu 😀
Falcao, Babel, Belhanda, Feghouli, Diagne, Macon ve Linnes bir şekilde satılmalı. Bu 7 oyuncudan 20 milyon euro bonservis gelsin bizim kardır.

İşimiz zor, Allah yöneticilerin ve Fatih hocanın yardımcısı olsun inşAllah...
 
Bu sezon kim gelir kim gider bilmiyorum ama söylentiler ve açıklamalar doğruysa kesinlikle yedek kulübesine nargile ve tömbeki seti alınmalı. Közcüler maça ısınırken 2-3 fırt çeker, oyundan çıkan közcü de oturur stres atar. Yabancılarımız da közcü olduğundan çok sıkıntı yaşamayız.
 
Ben Arda konusunda çok katı düşünmüyorum. Evet son iki sezonu bomboş geçti ve adının karıştığı olaylar bile normal bir ülkede kariyer bitirebilecek cinstendi. Lakin GS özelinde düşünürsek, Arda'nın bize karşı herhangi bir yanlışı olmadı. Uygun fiyata 1-2 sezon daha oynayıp, futbolu başladığı kulüpte bitirmek istiyorsa buna anlayışla yaklaşılabilir. Selçuk'a tanınan hak Arda'ya da tanınabilir.

Lakin ismi geçen diğer oyuncuların transfer edilmesi saçmalık olur. Umarım medya uydurmasıdır. Özellikle de Caner Erkin isimi midemi bulandırıyor. Son yılların açık ara en çirkef ve paragöz bir oyuncusunu ümit ederim transfer etmeyiz. Çizgiye inip orta açmak dışında hiç bir marifeti de yok. BJK ile parada anlaşamadı. FB devreye girdi. Oraya gidecekken bize gelirse, bu sırf para içindir.

Emre ve Semih ise en iyi zamanlarında bile GS seviyesinde değillerdi. Yabancı sınırının ekmeğini yediler. Zamanında bu oyuncuları Avrupa'ya satarak çok akıllıca bir iş yaptık. Geri almaya gerek yok. Onların yerine alt yapıdan gençleri oynatalım. Veya yurt dışından gurbetçi oyunculara bakalım, daha iyidir.
 
Emre Kılınç 4 yıl boyunca bizde artık.
Allah sakatlıksız, başarılı ve bol kupalı 4 yıl nasip etsin inşAllah 🤲
Çok sevindiğim bir transfer oldu.
Keşke Mert Hakan'ı da alabilseydik.
Onu kaçırdığımıza çok üzüldüm...

Bu arada Hasan Hüseyin Acar'ı benim gibi beğenen var mı?
 
Mert Hakan gibiler geleceğine Arda Turan gibi ( gerekirse boş sözleşmeye imza atmaya hazırım mütevaziliğini gösterenler gelsin ). Mert Hakan tam layık olduğu klübe gidiyor. Ozan Tufan ile orta sahada bize şenlik,tribündekilere eziyet çektirmeye devam ederler. Demedi demeyin. Aslında Belhanda'yı fb'ye mi satsak? Emre Belezoglu basta, Ozan,Mert Hakan,Belhanda....Kenarda Volkan Demirel.. :) Yüz yılın şenliği olur) Belhanda ile Emre'nin antremanda kavgasını izleriz artık :)
 
Kulübümüz, forma göğüs sponsorluğu için dünyaca ünlü araç kiralama firması SIXT rent a car ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

2020-2021 futbol sezonu için: 29.000.000 TL
2021-2022 futbol sezonu için: 29.000.000 TL

Geçen sene Terra Pizza 18 milyon TL vermişti. 11 milyon TL artış demek bu..
 
Bakınız bir Mancherter United'ın sponsorluk anlaşmasına. O yüzden rezalet bir anlaşma olmuş. :)

Şakası bir yana mevcut şartlar altında iyi bir anlaşma yapılmış. İki taraf içinde hayırlı olsun.
 
KAAN AYHAN hamlesi yapılmalı, ben Caner'in fiyatını arttırmak için bizimle görüştüğünü düşünüyorum; birde yerli tecrübeli kaleci,önde top süren bir forvet, box to box orta sahaya acil ihtiyaç var...
 
Su donem icin fiyat oldukca iyi,Avrupayada gidemedigimiz sene icin cok iyi hemde..

O formayi dizayn edenin eli kirilsin yapmasin
Kabul edenin gozleri miyop olsun goremesin
 
Avrupa'ya gidiyoruz ama üç eleme oynayacağız. Kaan Ayhan inşallah olur. Yerli oyuncu olarak artısının yanında yabancı olsa bile alınabilecek bir kalite. Merih ve Çağlar'ın arkasında gibi duruyor gibi ama maçına göre Kaan'ın nasıl bu ikiliden birini kesebileceğini gördük. Fransa maçları zaten bunun kanıtı. Adam çıktı iki maçtan dört puan aldırdı resmen.
 
Süper Lig'de yer alan 18 takım ve şu anda çıkan 2 takım da 21 takımlı yeni sezonu onayladı. Son takım belli olduktan sonra kesin karar verilecek. Onlarda tamam derse TFF'ye tavsiye karar bulunulacak Kulüpler Birliği tarafından.

Çok ilginç karar.
18 kulübün tamamı evet dedi.
Biz neden evet dedik?
Düşme kalkarsa kulüplerin havuzdan aldığı pay düşecek ve zaten sıkışık olan fikstür daha da sıkışacak. Biz neden kabul ettik anlamış değilim. Ekonomik olarak bu kadar kötü durumda iken hemde..
 
Maicon’a iki kulüp talip oldu. Maicon 3-4 milyon euro arası bonservis ile bir takımla anlaşmak üzere. Maicon’dan gelen para ile Kaan Ayhan transferi bitiyor. Bu transfer Bayram hediyesi olacak.

(@SüleymanRodop)

Zor ama olursa çok güzel olur.
İnşAllah diyelim🤲
 
Pandemi sürecinin kulüpler için meydana getirdiği zor koşullar dikkate alınarak, yabancı sınırı ilgili alınan yeni karar 1 yıl süreyle ertelenmiştir.

Güzel haber, hayırlı olsun...
 
Süper Lig gelecek sene 21 takımlı oynanacak.
Seneye 4 takım düşecek.
2021-2022 ise 20 takımlı oynanacak.


Şimdi çok acaip bir durum olacak.
Gelecek sene 21 takım olunca 40 hafta oynanılacak demek oluyor.
Fikstür sıkışacak.
Gelecek sene Avrupa'da olmamak sanki avantaj gibi...
 
Süper Lig gelecek sene 21 takımlı oynanacak.
Seneye 4 takım düşecek.
2021-2022 ise 20 takımlı oynanacak.


Şimdi çok acaip bir durum olacak.
Gelecek sene 21 takım olunca 40 hafta oynanılacak demek oluyor.
Fikstür sıkışacak.
Gelecek sene Avrupa'da olmamak sanki avantaj gibi...

Galiba kulüpler yabancı sınırını ertelemeye karşılık 20 takımlı lige onay vermişler.Avrupa içinde gitmeyen daha avantajlı olacak sanki.Ülke de futbol ve dışındaki tüm branşların geriye gitmesi için ne gerekiyorsa yapıyorlar.
 
Yalnız Bein Sports'un haberi yokmuş.
Acaip komik bir TFF var 😀
Adamlardan habersiz bu karar alınır mı yahu?
Yayıncı kuruluş değişirse şaşırmam...
 
TFF, 21 takımlı lig için 1 ay içerisinde yeni yayın ihalesi planlıyor. Yayın ihalesine katılması beklenen şirketlerle yarından itibaren görüşülecek.

(via@CeyhunKuburlu)
 

Üst