2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Böyle rezillik olmaz ya olmaz marsın yüzeyinde oynasan yeneceksin şu maçı yazıklar olsun. Bjk yensin de bitsin şu lig hakem iteklemesi falan oldu ama ne fb ne de bizim gibi böyle saçmalamadılar.
 
Halı sahada yapılmaz böyle amatörce hatalar.

Takımın ve teknik heyetin şampiyon olmayı isteyip istemedikleri konusunda şüpheliyim. Haketmiyoruz zaten o ayrı konu.
 
Yedlin'in 2.sarıdan atılmasına hiç ama hiç şaşırmadım.Emre Kılınc'ın orta sahada gördüğü kırmızıyıda,Ömer Bayram'ın bitmiş maçta yaptırdıgı penaltıyıda unutmadım.Değişen hiç mi bir şey olmaz ya.Azıcık disiplin ya.
 
Takımın en diri forvetini çıkarıp, bitik olanının sahada tutan taktik deha. Demiş ti isimlere değil geleceğe yatırım yapacağız. Yazık sana.
 
Fenerbahçe maçından sonra inanılmaz kötü oynayan,sürekli farklı kadroyla çıkan bir takım var.Oyuncularda,teknik ekipte zaten şampiyon olamayız,uğraşmayada gerek yok düşüncesine girmişler.Bu kadar dağınık,ne yaptığını bilemeyen takım olmaz.
 
Geçen zemin mevzusuyla ilgili yönetim ''zeminin iyi olduğu maçlardaki sonuçları da görüyoruz'' diye bir açıklama yapmıştı. Ne diyim, öyle bi noktaya geldik ki, ne yönetime karşı Terim'i ne de Terim'e karşı yönetimi savunabiliyoruz...
 
Bana göre 6-1 lik denizli maçından beri daha fazla hakettiğimiz evet ama iyi ondağımız maç olduğunu düşünmüyorum. Bu fatura yönetime de çıkar terime de çıkar oyuncularada çıkar. Şampiyon olmayabilirsin gayet normal bir durum ama rakiplerinin karşılaştığı haftada hocasının bülent uygun başkanının hasan kartal olan takıma evinde 4 lük olup kaybediyorsun ve mağlubiyeti sonuna kadar hakediyorsan geçmiş olsun.
 
Terim hemen yollanmalı artık duygusallığa yer yok. 2 şampiyonlar ligi gelirinide bir güzelce yedi. Afiyet olsun ama kulübün yakasını bıraksın. Ne kadar erken bırakırsa o kadar erken toplanırız.

Lyuindama, Marcao üçe beşe bakılmadan satılmalı. Bunlardan büyük takım stoperi olmaz.
 
-Türk hocalarda çağdaş ve okan buruk mantıklı görünüyor. Yabancı hocalar maalesef bize yaramıyor.

-Galatasaray büyük bir camiadır. Doğru yönetimle ligin her zaman en iyisidir ki
Hamza hoca bile 1 sezonda 3 kupa almıştı. Maalesef sergen yalçın şuan fatih terimden hem mental olarak hemde oynattığı oyun olarak üstün. Terim ile devam edersek seneye daha da güçlenecek beşiktaş'ın şampiyonluğunu izleriz tekrardan.

- maalesef fatih terim eskisi gibi değil. Suçu hep başkalarında araması, her kaybedilen puan kaybına takılı kalıp etkisinden çıkamaması, mental olarak devamlı diplerde olması takıma zarar veriyor. Hocayı severiz ama zamanı dolmuştur.
 
Son düzenleme:
Üzücü ama Hatay'ın ikinci golü gerçekten güzeldi. Göstere göstere attı adamlar.

Ömer Bayram'ı izliyorum gözlerim kapalı...

Umarım maçı buradan çevirebiliriz.
 
Bu sene de 8 hafta kala şampiyonluk yarışından koptuk. 2 sene üst üste aynı olaya ve kötü futbola doyduk herhalde. Değişiklik zamanı geldi.
 

Üst