2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Fatih terim ile 1 sene daha devam etmek intihar olur, umarım yeni yönetim okan hoca ile yeni yapılanmaya girer ve bir sistemimiz top oynayan takımımız olur.
 
Bugün maçımız olduğunu,forumda başlığı üst sırada görünce anımsadım.

Rizespor maçındaki görüntülerden sonra,Rizespor maçında izlediklerimden sonra boşvermiştim ligi.Skorda şaşırtıcı değil kendi adıma.O yüzden sert bir şey yazmamada gerek yok.
 
Yuto Nagatomo (1 Milyon+2,5 Milyon), Mbaye Diagne (13 Milyon), Marcao (4 Milyon), Christian Luyindama (3Milyon+5Milyon), Henry Onyekuru (0,8+0,75+0,65 Milyon), Emre Akbaba (4 Milyon) , Badou Ndiaye (0,75 Milyon), Ömer Bayram (0,4 Milyon), Muğdat Çelik, Emre Taşdemir, Kostas Mitroglu, Semih Kaya, Jean Seri (1,5 Milyon), Mario Lemina (1 Milyon), Steven Nzonzi (0,5 Milyon), Taylan Antalyali (0,680 Milyon imza), Okan Koçuk, Jesse Sekidika, Radamel Falcao, Ryan Babel (2,5 Milyon imza), Şener Özbayraklı, Adem Büyük, Jimmy Durmaz, Emre Mor (0,190 Milyon), Valentine Ozornwafor (0,3 Milyon), Marcelo Saracchi (0,5 Milyon), Florin Andone (0,7 Milyon) , Omar Alebdellaoui, Fatih Öztürk, Emre Kılınç, Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan, Deandre Yedlin, Gedson Fernandes (0,5 Milyon), Mostafa Mohammed (1,66 Milyon) , Oghenekaro Etebo (0,675 Milyon), Halil Dervişoğlu


Okurken yoruldunuz değil mi? Sadece okurken değil Galatasaray'ın geleceğinin çöpe atıldığı 37 transfer görüyorsunuz kalbiniz sıkışıyor, önümüzdeki sezonu düşünüyorsunuz ne yaparız diye, nasıl devam edeceğiz diye.

Bakın şimdi geleceğimiz nasıl olacak görelim (2021 yazında sözleşmesi biten oyuncuları yazmıyorum, seneye kalacaklarını da düşünmüyorum)

2021-2022

Kaleciler: Fernando Muslera, Okan Kocuk, Fatih Öztürk

Defans: Omar Elabdellaoui, DeAndre Yedlin, Marcao, Christian Lyundiama, Valentine Ozornwafor,

Orta Saha: Taylan Antalyali, Kerem Aktürkoğlu, Emre Kılınç, Sofiane Feghouli, Oğulcan Çağlayan, Ryan Babel, Jesse Sekidika

Forvet: Mostafa Mohammed, Radamel Falcao, Mbaye Diagne

Buyurun cenaze namazına!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Öldü bitti diye aylarca dalga geçilen tiye alınan Fener, bugün kazanırsa bizim önümüze geçiyor. Bunlar mı iyi, yoksa biz mi daha kepaze durumdayız ? İkinci seçenek tabiki. Diğer yandan herkesi ezip geçiyor denen Beşiktaş bugün maç eksiğiyle sadece 2 puan önde olacak Fener kazanırsa. E bu 3 büyükten hangisi rezil durumda o zaman ?? Beşiktaşlılar yine hakem diye ağlıyor. E seni doğrayacak hakem Fener'i ve GS'yi haftalardır mağlubiyete abone yapar mı? Ah Fatih hoca.. Donunda sallaman gerekirdi şu seviyesiz rakipsiz ligi ama sen de ayrı bi alemsin, olmuyor artık. Bayadır olmuyor hatta, yıllardır...
 
Bütün takımlar rezil durumda, hep kötünün iyisi (hatta daha az kötüsü) şampiyon oluyor. Sadece bu sene değil, 4-5 senedir böyle. Bunun en güzel kanıtı da Avrupa sıralamasında geldiğimiz yer. 10-15 sene önce şampiyonlar ligine 2 takım direk katılır mı hesapları yapıyorduk, bugün neredeyiz.
 
Bütün takımlar rezil durumda, hep kötünün iyisi (hatta daha az kötüsü) şampiyon oluyor. Sadece bu sene değil, 4-5 senedir böyle. Bunun en güzel kanıtı da Avrupa sıralamasında geldiğimiz yer. 10-15 sene önce şampiyonlar ligine 2 takım direk katılır mı hesapları yapıyorduk, bugün neredeyiz.
Son 3-4 senede arayı açmamız lazımdı çok yazık ettik.
 
Ömer Bayram, Emre Akbaba ile sözleşme uzatılacak haberleri çıkmaya başladı. Bunları gerçekten isteyen var mı? Yoksa yine birilerinin egosu için mi uçup gidecek paralar?
 
Son dönemlerin formda 10 numarası, cimbombomun çocuğu Emre Akbaba ilk 11 de. Buradan anlaşılıyor ki yaratıcılık konusunda sıkıntı yaşamayacağız bu maç.
 

Üst