2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Mustafa'yı kendisi aldırttı şimdi beyimiz memnun değil. Paşam sana bir 10 transfer daha yaparız yazın canını sıkma.
 
Hakemler kötü kötüde biz ne oyun oynuyoruz. Luyindama varken Donk neden stoperde oynar.Soso varken Akbaba neden oynar ceza sahasında bir pozisyonu var ki beş yaşında ki çocuğa versen diğer tarafa döneceğini anlar. Takımın kondisyonu her geçen gün daha geriye gidiyor. Diagne'nin bizdeki fizik durumu ile şimdiki durumu ortada. Oyuncu değişikliği için neden 60 dk bekleniyor. Takım önde de olsa geride de olsa sağa pas sola pas ileri pas geriye pas Galatasaray Futbol Takımı bu değildir.
 
Daha önceki maçları anlarım. Oyuncular formsuzdur, Fatih Hoca onları hazırlayamamıştır veya rakip çok organizedir. Son iki maç çıkardığın kadrolar nedir Fatih Hoca? Maçı kazanmamak diye 11 çıkaracak olsan bu şekilde çıkılır. Geçen maç devre arasında 4-5 oyuncu değiştirdin,maçı çeviremesek de en azından üç tane daha yemedik. Bu hafta 60. dakikada gol yemesek belki aynı şekilde gidecekti. Sanırsın sezonun bitmesine 3 hafta kalmış ve 10 puan öndeyiz. Yeter artık kime mesaj veriyorsan SMS ile ver. Sen deneme yapacaksın diye Şampiyonlar Ligi de gidecek.
 
Daha önceki maçları anlarım. Oyuncular formsuzdur, Fatih Hoca onları hazırlayamamıştır veya rakip çok organizedir. Son iki maç çıkardığın kadrolar nedir Fatih Hoca? Maçı kazanmamak diye 11 çıkaracak olsan bu şekilde çıkılır. Geçen maç devre arasında 4-5 oyuncu değiştirdin,maçı çeviremesek de en azından üç tane daha yemedik. Bu hafta 60. dakikada gol yemesek belki aynı şekilde gidecekti. Sanırsın sezonun bitmesine 3 hafta kalmış ve 10 puan öndeyiz. Yeter artık kime mesaj veriyorsan SMS ile ver. Sen deneme yapacaksın diye Şampiyonlar Ligi de gidecek.

Behiç bey haksızlık yapıyorsunuz, biraz fazla yüklenmiyor musunuz? Hocamızın sıhhatı sağlığı yerinde çok şükür, Allah uzun ömürler versin 67 yaşında, bu yaşta işsiz güçsüz mü kalsın, korona yasaklarında evde mi kalsın adam?
 
Oyun planı yok, doğru 11 yok, oyuna müdahele yok, antrenman yapılmamış, fizik gücü yok.

Şu an teknik heyet değişsin; bu kadro yine şampiyonluğun en büyük adayı olur. Ama bu teknik heyetle imkânsız, çok açık. Galatasaray torpil, adam kayırma yeri değildir.
 
En son tudor zamaninda gol pozisyonuna giriyorduk 4 senedir pozisyona giremiyoruz ama ne taktik değiştirmek var ne oyuncu değiştirmek var..Saplanmış kalmış aynı oyunculara...Ben her zaman diyordum fenerbahçe yi yenmeyelim ama şampiyon olalim diye.2 senedir feneri yeniyoz şampiyon olamiyoz.Adim gibi emindim belhanda gönderildikten sonra kalan oyuncuların oynamayı bırakacağını..Kimse de çıkıp bişe demiyorki oyunculara..Takım da lider yok ..

C
 
Levent Şahin'in açıklamaları sinirimi tepeme çıkardı gece gece. Golü yiyene kadar her şey istediğimiz gibi gidiyormuş. Bildiğin dostlar alışverişte görsün oyunu oynanıyordu. Geçen maç Arda-Feghouli-Ömer Bayram'ın orta sahada yan yana ve Gedson'un stoper olarak çıktığı Hatay maçında da Fatih Hoca'yı uyarmak hiç aklına gelmemiştir kesin!

Resmen FB gibi olduk. Onların da eskiden tek gurur kaynağı Kadıköy'de bize yenilmeme goygoylarıydı. Biz de aynı duruma geliyoruz yavaş yavaş. Şenol Güneş'in üç sezon önce Fenerbahçe nefretinden dolayı olaylı maç sonrasında sigortaları atmasaydı belki Avrupa göremeyecektik kaç senedir.

Neyse, umarım Yedlin'in bir şeyi yoktur.
 
Valerien Ismael ya da çağdaş atan modern futbola ve güzel oyuna kavuşturacak 2 isimdir. Valerien, lask linz'de harika işler yaptı şuan championship takımlardan barnsley çalıştırıyor. Takımı 4.ve seneye premier lig muhtemel. Çıkamazlarsa şansımız yüksek. Çağdaş atan, hem uygun hem hırslı hem de harika futbol oynatıyor. Galatasaray'da daha yüksek profil isimlerle çalışma şansı olacağını için oynattığı sistem daha iyi işleyecektir. 2 isimde hem uygun hem genç hem de harika futbol oynatıyorlar. Düşük IQ sahip, sistemsiz, rezil futbol oynatan hocaların olduğu ligde Umarım saçma sapan isimler yerine bu hocalar veya bu tarz hocalarla çalışırız.
 
Bugün oynanan FB-Antep maçı da hakem Mete Kalkavan'ın tek taraflı kayırmasıyla sonuçlandı. Hakemler rekabet bozulmasın, son haftalara heyecanlı girilsin diye ateş olmayan yerden duman tüttürme derdindeler. O ayarı bozulan kantar tek tek herkesi tartıyor.
 
Ante Kulusiç BJK maçında yaptıklarını bizim maçta yapsa yer yerinden oynardı. Beşiktaşlılar "şike!!" diye ortalığı yıkardı.
 
Her sezon takımlar muhteşem top oynayarak şampiyon olduğu için bir tarafın sürekli kollanıp diğer tarafın sürekli hakem facialarına uğraması çok önemsiz.Elle gol at adamın kafasına dirsek at gol at,kaleci elini çeksin gol at,auta giden topu içeri alsın gol at,her maç 3-4 sarı kartlık kırmızı kartlık faul yap verilmesin.Sonra sergen en iyi hoca Fatih hoca torun sevsin.
 
Beşiktaş son haftalarda yine puanlar kaybedecek ama terim'in müthiş futbolu ile biz de puanlar kaybetmeye devam edeceğiz. Fenerbahçe'de önümüze geçtiğine göre seneye konferasyon ligine gideriz.
 
İftara kadar zaman geçsin diye açayım dedim de kötü fikir galiba. 1.dakikada kapatasım geldi. Yani Gedson, sen ki Avrupa'dan gelmiş adamsın, ezbere pas yerine topu tutup arkadan gelen adama atsan bomboş pozisyon 1-0 olacak belki de. Hadi attığın pas geçse bile topla buluşan GS'li futbolcunun topu kaleye doğru atabilme ihtimali o açıdan %10 falan. Şöyle mantıksız salak saçma olaylara tahammülüm yok benim. Milyonlarca Euro alıyorsan BEYNİN OLACAK abi, bunun mazereti olamaz. Pas atmak için pas atılmaz. Pas atmanın mantığı ''attığın adamı rahata sokmak''tır. Bu mantığı Türkiye Ligi'nde bilen kaç futbolcu var acaba... Jeneriklik de yedik güzelce, oh.
 
Kerem müthiş bir beceriyle attı golü dar açıdan ve iki savunma oyuncusu şutu markeye giderken. Çocuk gerçekten bitiriciliği yüksek bir futbolcu. Halil de çok yumuşak bıraktı ara pasını.
 

Üst