2020-2021 Galatasaray Futbol Takımı

Valla bu sezon çok fazla hakettik diyemem ama her şeyden öte haftalardır Beşiktaş taraftarı çok fazla dalga geçtiğinden şampiyon olamasınlar istiyorum.İnsallah ikili averaja bile kalmadan haftasonu puan kaybederler.

O taraftar grubu sevinemesin.
 
Bir daha Fener taraftarına laf söylersem adam değilim. Onların yaşadıklarının 1/10 ini yaşasam Bakırköy’e yatardım herhalde çoktan. Bugün yaşananlar yemin ederim 2012 Kadıköy hatırasını bile solda sıfır bırakmıştır onlar için.
 
Sezon başında BJK'nın Anadolu takımı kalitesinde kadrosu olduğu söylenirken birden çıkış yakaladılar. Sonra biz aynı şeyi söyleyince Fatih Hoca'nın kadrosu daha kötü, BJK'nın kadrosu o kadar da kötü değil sanki filan denmeye başlandı. Kadroları kötü değil ama o takımdan kendi takımına kimi alırsın deseler Aboubakar, Josef, Vida, Cenk derim. Yedek kulübesine de Dorukhan ve disiplinsiz olmasa Gökhan Töre'yi isteyebilirdim. Başka oyuncu gelmiyor aklıma. Bu sezon öne çıkan oyuncularından Ghezzal çok temposuz, Larin bitiriciliği olmayan yardımcı role uygun bir oyuncu. BJK bu sezon Avrupa Kupası'nda mücadele etse ve erkenden elenmeseydi sezon sonunda buralarda olamazdı. Sergen buraları kaldıramadı, çok farklı bir oyun da oynatmadı takımına. BJK bu sezon istekliydi, büyük takım gibi oynamaya çalıştı ama Galatasaray, FB, TS maçlarında rakiplerine fazla diş geçiremedi.

Fenerbahçe, lige batma noktasında girdiği halde Muriqi transferinden gelen parayı bir sürü birbirine benzeyen oyuncuya gömerek kadrosunu çoğu pozisyonda birbirinin aynısı ortalama oyuncularla şişirdi. Orta sahası zengin olduğu halde devre arasında da Pelkas'ın yükünü Mesut ve İrfan ile dağıtmaya çalıştılar ama plan tutmadı. Bence yılın en ballı takımı olabilirler çünkü çoktan buradan düşmüş olmaları gerekirdi. Burayı en az hak eden takım onlardı, bence üçüncülük bile fazla sezon genelinde oynadıkları oyuna göre. Ali Vizyon başkanları seneye de başkan olarak kalabilmek için nasıl söylemler üretecek onu çok merak ediyorum.

Sezon başında Rangers'e elenmeseydik iki taraftan gitmemiz çok zordu, sezon başında da yazmıştım. Ne yazık ki takım uzun zamandır Avrupa'da maç kazanamıyor. Son haftaya çok güzel girdik. Bence BJK'nın Göztepe deplasmanı çok zor geçecektir. Buradan şampiyon çıkar mıyız bilemiyorum ama CL'ye gidebileceğimiz ve FB'nin ilk ikide olmadığı her sonuç beni memnun eder. Rakipsiz olduğumuz bu sezonu çok daha rahat bitirmeli, üzerine bir de birkaç oyuncu kazanmalıydık diye düşünüyorum ama yapamadık. Önümüzdeki sezon CL oynayacak olursak daha rahat kadro kurarız ve Babel gibi oyunculardan da kurtuluruz diye ümit ediyorum.
 
Son maç beşiktaş 1 farkla kazanır, bizde 4 ve üstüyle kazanırsak şampiyonuz. ben en az 5 atacağımızı düşünüyorum, umarım göztepe saçma sapan bir skorla yenilgi almaz.
 

Üst