Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Bu sezonun tamamlanmaması ihtimali yüksek. O yüzden şimdiden gelecek senenin planlamasını yapabiliriz. Şubenin bu süreçten sonraki ayıracağı bütçe ve planlamasını merak ediyorum.
İki sene önce böyle bir haber çıkmıştı. Ona istinaden yazdım.şampiyonlar ligine katılmak bence bizim için en mantıklı düşünce. eurocup'ı kazanan takımın kazandığı parayı sadece ayak bastı parası olarak veriyorlar neredeyse. bizim önümüzdeki 5 yıla baktığımda da eurocup'ı kazanma ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum. kaldı ki eurocup'ı kazanıp euroleague'e gitsen bile 1 yıl kalıyorsun.
maddi olarak bizi çok rahatlatır. zaten bütçemiz her sene düşüyor, çok da iddialı bir kadro kuramayacağız. en azından bu kupadan gelen para ile her sene bir yabancı oyuncunun parası direk çıkar. ayrıca şampiyonlar ligini kazanan eurocup'a falan gitmiyor. o nereden çıktı bilmiyorum.
İki sene önce böyle bir haber çıkmıştı. Ona istinaden yazdım.
Euroleague Basketball
The official site of Euroleague Basketball. Check out live matches, stats, standings, teams, players, interviews, fantasy challenge and much more.www.euroleaguebasketball.net
BCL'nin kaç para verdiğini bilmiyorum ama şu an marka değeri ve izlenilirlik bakımından EC çok daha önde bir turnuva. Ayrıca sadece şampiyon değil, finalist de artık EL'ye gidebiliyor. Ha bizim yönetimin böyle bir hedefi, vizyonu var mı; orası ayrı konu...
Greg'i tutmamız zor görünüyor.Geçen hafta bahsettiğim Euroleague için Eurocup'tan 8'li turnuva yaparak takım seçme durumu yalan oldu. Euroleague aynı takımlarla bir sezon daha oynayacak.
Hedeflerimiz için gelecek yıl Eurocup'a katılmalıyız. Sadece Lazeric Jones-Greg Whittington-Yiğit Arslan'dan biri 2. grup aşamasında sağlam olsa çıkabileceğimiz gruptan kılpayı elendik. Aynı bütçeyi koruyabilirsek gelecek yıl şampiyonluk için daha güçlü hale geliriz. Tabi bunun için kilit faktör, yeni sponsorumuzun kim olacağı ve ne kadar para verebileceği.