Can Telekom’a gitmiş
Kesinlikle... Bologna çıksın diye yaptılar.. EL de Real yada Barça şampiyonluğa gitse iptal edilir miydi? Eurocup ve EL tamamen ipleri İspanyolların elinde kukla organizasyonlar.. Dönüyor dolaşıyor para hep onlarda kalıyor..Yani BSL'de küme düşme potasının bir üstündeki takımı Eurocup'a almak da Eurocup'un ne derece bir vizyoner takım olduğunu gösteriyor açıkçası. En azından sezonu döndürecek bir para almak varken EC'de oynamayı ben mantıksız buluyorum şahsen. Şu yapıda EL gerçekçi bir hedef değil kaldı ki Daçka eşleşmesinde gördüğümüz üzere EC yönetimi istemedikçe EL'ye gidemezsiniz. Utanmasalar İtalya'da o kadar virüs dalgasının ortasında oynatacaklardı Bologna maçını.
Sizi taktığım falan yok. Kendinizi bu kadar ciddiye almayın. Foruma gelip yaşanan gelişmeler hakkında "kendi" fikrimi yazdım. Siz ise doğrudan bana cevap verdiniz. Polemiği siz başlattınız. Sabah akşam forumda nöbet tutup insanlara cevap yetiştirmek zorunda değilsiniz. Burası bir forum ve herkes düşüncesini söylemekte serbesttir. Bunu kaldıramıyorsanız forum yerine sosyal medyadan devam edebilirsiniz.İçinde bulunduğumuz durumun ve şubenin başındakileri düşündüğümüzde benim söylediklerime "vasata alışmak" değil "durum tespiti" denir. Açıkçası ne düşündüğümü ya da basketbolun nerede olmasını istediğimi de biliyorum kendi adıma. Şahsen şartların daha iyi olması konusunda gerek salonda, gerek sosyal medyada elimden geleni yapıyorum zaten siz hiç kafanızı takmayın benim ne düşündüğüme.
Dağ gibi borcu bırakıp başka yerde keyfine bakanlardan bize de artıklarını temizlemek kaldı ama hiçbir dönem vasata alışmadık, şimdi de alışmayız siz rahat olun.
Sizi taktığım falan yok. Kendinizi bu kadar ciddiye almayın. Foruma gelip yaşanan gelişmeler hakkında "kendi" fikrimi yazdım. Siz ise doğrudan bana cevap verdiniz. Polemiği siz başlattınız. Sabah akşam forumda nöbet tutup insanlara cevap yetiştirmek zorunda değilsiniz. Burası bir forum ve herkes düşüncesini söylemekte serbesttir. Bunu kaldıramıyorsanız forum yerine sosyal medyadan devam edebilirsiniz.
Bizden baska takimlar da eurocup birakti. Kac para fark olacak iki turnuva arasinda?
Degecek bir fark ise ciddi rakamli bir sponsor ve basketbolu dusunen bir yonetim bulana kadar idare edelim.