2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sponsorumuz kim ...Sponsorluk bedeli nedir.

Transfer edilcek oyuncu kaldimi?

Allah askina git Mustafa Cengiz Insanlari kendinden nefret ettirip kufur ettirmeden git.
 
1.93 metre boyunda 26 yaşındaki solak guard, EuroCup sahnesinde 10 maçta ortalama 32.3 dakika süre alırken, 15.8 sayı, %33.3 3sayı, 4.0 ribaund, 5.3 asist, 2.2 top çalma, 1.1 blok ile oynadı.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20200714_230606.jpg
    Screenshot_20200714_230606.jpg
    179.4 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20200714_230621.jpg
    Screenshot_20200714_230621.jpg
    319.5 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Roberson bence de kalabilirdi hele Hamilton ile çok iyi uyum yakalardı. Hamilton’ın şutu çok iyi değil ama iyi bir oyuncu. Getirebilirsek iyi bir iş yapmış oluruz.
 
Webster Avustralya’ya dönmüş. Roberson da Estudientes ile imzalamış. Ücreti epey uygun ama devam etmeyi düşünmemişiz gibi görünüyor
 
1.93 metre boyunda 26 yaşındaki solak guard, EuroCup sahnesinde 10 maçta ortalama 32.3 dakika süre alırken, 15.8 sayı, %33.3 3sayı, 4.0 ribaund, 5.3 asist, 2.2 top çalma, 1.1 blok ve halihazırda 2019-20 maçların devam edilen İsrail Winner Ligi’nde ise 24 maçta ortalama 32.3 dakika süre alırken 15.8 sayı,%33.3 3sayı, 4.0 ribaund, 5.3 asist, 1.1 blok, 2.2 top çalma istatistikleri ile mücadele ediyor.

İstatistikleri şehven kendini tekrar etmiş sanırım. Düzeltebilir misin?
 
Alex Hamilton 1+1 yıl.

Net bir numara değil. Yanına mutlaka oyun kurucu orijinli bir oyuncu gerekiyor. Şutu net değil ancak kötü de denemez. Bu sezon özelinde en çok istediğim oyunculardan biriydi. Hayırlı olsun
 
Son düzenleme:
Hamilton, Avrupa'da çıkış yapan oyunculardan birisi. Rishon gibi açık alanı seven, pozisyon sayısını çok yüksek tutan bir takımda oyun kurucu da oynayabilen bir kısa. Şahsen bir oyun kurucunun yanında daha iyi oynayacağını düşünüyorum, burada Barış Ermiş'le rolleri paylaşacaklar.

Hamilton'ın atletizmi ve deliciliği ön planda, açık alanda skora giden bir isim. Perde oyununda doğru seçimi yapamaz, fakat deliciliği sonrası köşe şutörlerini bulabiliyor. Üç sayı çizgisinin gerisinden iyi bir şutör olduğu söylenemez. Top elindeyken daha verimli.

Sahada en iyi yaptığı şey, savunma. Bire birde rakibi boğabiliyor. Özellikle hızlı hücumlarda geriden gelip yaptığı bloklar, jeneriklik. Pas kanallarına da oynayabiliyor, farklı şekillerde top çalabiliyor. Eğer etrafına topa yön veren başka isimler de alınırsa, çok iyi transfer.

İsmail Şenol
 
Hayırlı olsun. Hadi bakalım başladık yabancı transferlerine. Bir-iki videosunu izledim çok patlayıcı, delici bir oyuncu. İçeri penetreleri çok etkili olur gibi. Yanına oyun aklı olan, şutu düzgün oyuncular gelirse faydalı olur.
 
Bikaç videosunu daha izledim de adam Westbrook gibi dalıyor içeri. Allah ne verdiyse giriyor. O yönden çok iyi ama yanına mutlaka akıllı, oyunu yönlendiren, topu tutabilen adam lazım. Çünkü bunda Webster kadar bile yok o vasıflar gördüğüm kadarıyla.
 
Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımımız 2020-2021 sezonu için yerli oyuncu rotasyonunu tamamladı.

Takımımız yeni sezon iç transfer çalışmaları kapsamında beş yeni sözleşme imzaladı.

Son olarak TOFAŞ forması giyen ve milli takımımıza da yıllarca hizmet etmiş tecrübeli oyun kurucu Barış Ermiş yeni sezonda sarı kırmızılı formayı giyecek. Geçtiğimiz sezonu MZT Skopje formasıyla geçiren ve alt yaş kategorilerinde milli takımımızın önemli oyuncularından olan 20 yaşındaki potansiyelli uzun Ragıp Berke Atar ise takımımıza yeni katılacak bir diğer isim olacak. Oyun kurucu rotasyonumuza derinlik katacak olan ve yine alt yaş kategorilerinde milli formayı giyen 2000 doğumlu Eray Aydoğan da takımımızın bir diğer yeni transferi oldu.

Geçtiğimiz iki sezonda sarı kırmızılı formayı giyen oyuncularımız Ayberk Olmaz ve Caner Erdeniz ile ise sözleşme yenilendi. Hali hazırda kulübümüzle sözleşmeleri devam eden kaptanımız Göksenin Köksal ve genç yıldızımız Yiğit Arslan da gelecek sezon kadromuzda yer alacaklar.

Takımımızda dış transfer çalışmaları ise tüm hızıyla devam etmektedir ve kamuoyu kısa sürede gelişmelerden haber edilecektir.

Galatasaray Basketbol ailesine yeni katılan oyuncularımıza hoş geldin diyor, başarılı ve sağlıklı bir sezon geçirmelerini temenni ederiz.
 
Yerli uzunlar Ayberk ve Berke olunca, 4 ve 5'i iki yabancıyla geçmek mümkün görünmüyor. Buna göre de sezona 6 yabancıyla girmek zorundayız bence.
Oyuncu bütçesi 1.8M$ civarında deniyordu. 500K civarı Yiğit ve Göksenin, diğer yerliler de 300K olsa, 6 yabancıya 1M$ kalıyor.
 
Altı yabancıya bir milyon dolar. Şaka gibi resmen. Şu futboldaki çöplere verilen paraları düşününce çıldırmamak elde değil valla. 165k dolar gibi bişey oluyor ortalama bir oyuncu için. Şu ortamda ne yapabilirsin ki. Şapkadan sürekli tavşan çıkartın diyoruz teknik ekibe. Bir tane bile tutmayan transfer olsa takım raydan çıkıyor sonra. Zor işimiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst