2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca öyle açıklamalar yaptı ki hiçbir oyuncuyu isteyerek almamış gibi istediği oyuncuların hiçbirini alamamış.4.5 için de pek ümitli değildi.

Hah! Kim isteyerek iş yapıyor ki Mustafa Cengiz'in altında? Dursun Özbekten kaçtık buna tutulduk. Ya arkadaş, istifa demekte çözüm olmuyor bunlara..Bu ulkede istifa desen kime ne dicen..Çık tribune,sokaga bos. Ele geçiren geçirmiş kurumları ulkede. 200.000 usd'lık adama 1 milyon, 100 liralık tuglaya 275 tl veren bir zihniyet var onumuzde. Ne beklersin ki. Alan razı ( cebe ) , veren razı.
 
Bir yerli yedek uzun bir de savunma bilgisi yüksek ve atlet bir pivot olmadan tam takım olamayacağız. Deyonta Davis ve İlkan Karaman hala boşta. Beceriksiz Mustafa Cengiz ve yönetimi gitmeden bir iyilik yapsın ve takımın eksiklerini kapatsın. Yoksa geçen yıl olduğu gibi hedeflerimizden kadronun daralması nedeniyle uzaklaşabiliriz. 2.5 Yıldır hiç yapmadığınız bir şey yapın ve koç Ertuğrul Erdoğan'a yardımcı olun.
 
Gelecek olan transferle eksiklerin kapacağını sanmıyorum. Hoca inatla 4.5 arıyoruz diyor, takımsa inadına sert pivot diye bağırıyor.

Ertuğrul Erdoğan potansiyelli oyuncuları bulmakta ne kadar iyiyse kadro mühendisliği konusunda o kadar kötü. Oyuncuların hücum performansına yatırım yapıyor. Halbuki Ormanspor gibi vasat bir takımdan yenilen 82 sayı sorunun ne olduğunu açıkça gösteriyor.

Bu kadro yapısıyla sert takımlara karşı dağılırız
 
Kadro mühendisliği yapacak para olmadan kusursuz takım beklemek hayalcilik. Sezon başında Göksenin ve Yiğit'in kontratları bütçenin %30'unu kaplıyordu. Bütçemizin 1.5 Milyon Dolar olduğunu unutmayın. Son 15 yılın en küçük bütçeleriyle takım kurmak zorunda kalıyor Ertuğrul Erdoğan.
 
Kadro mühendisliğinin parayla ilgisi yok. Elindeki bütçeye uygun mühendislik de yapabilirsin. Takımda bariz savunma zafiyeti varken R.Smith'in peşinde koşuyorsan teşhisi yanlış koymuşsun demektir.

KSK dediğin takım Sarıca geldiğinden beri bizimle benzer bütçelere duvar gibi takım kuruyor.
 
Bizim eski oyuncumuz Patric Young oynadığı İsrail takımı Hapoel Glboa'dan ayrılmış. Sağlıklıysa gelmesini isterdim beş numara için. Gerçi o dizler bi ara pert olmuştu sakatlıklardan ama araştırmakta fayda var.
 
Son düzenleme:
Lig başlamadığı için olabilir çünkü oranın akıbeti henüz belli değil diye biliyorum. Avellinods falan kötü görünüyordu en son
 
Metin Türen Bursa'ya gitmiş, biz de Ayberk bir gün şut sokacak mı, ribaund alacak mı diye beklemeye devam edelim.
Metin Turen gelecegin Caner Erdenizidir. Bu ksıa cumleyi 7 8 sene sonra hatırlatmak dileği ile :) Milli takıma Ufuk Sarıca bu adamı nasıl aday kadroya aldı diye şaşırıyordum dogrusu. Bir hazırlık macında ki dış atışlarını gorunce ( resmen sallayarak topu potaya ) :) bu adama notumu vermiştim o gunden beri.
 
Bu takımın ilacı dunde goruldugu gibi Bayern Munih'li Jalen Reynolds'tır. 300 alıyorsa 400. 400 alıyorsa 500 verilmelidir. Karakterini cok sevdim dun. Dolu tribunler onunde eurocup takımı fb ye karsı gerekli cevabı oyunu ile ve hareketleri ile ! sahada yine verecektir aslan parçası. Adam gibi yonetim olsa 3 senelik anlasma yapar Reynolds'la. Jonathan Williams iste bu tarz bir adamla super verim sağlar. Motum-Williams-Reynolds-Berke Atar 4'lusu yeterde artar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst