2020-2021 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liseci ekip bitti bence başkan sectiremezler artık mustafa cengiz dursunun yıkılması için bu ekiple ittifak yaptı seçildi son 3 senede liseci kimse kulübe üye yapılmadı o nedenle verildi o ibrasizlik bu secimde mustafa cengizi destekleyen grup kimi isterse başkan yapar o isim kim olur tahminim yok ama bence cengiz de seçilemeyecek gibi görünüyor şu an için
 
Yeni yönetim kim olur bilmem ama artık bütçelerle şaka olmadığını anlamıştır umarım. Sene başı amatöre çevirelim bu şubeleri diyen Abdurrahim gibileri gelmedikçe kimin başkan olduğu beni ilgilendirmez ama en azından bu branşla şaka olmayacağını kavramış birileri gelir umarım.
 
Sadece parayla da olmuyor arkadaşlar maalesef. Ali Koç dünya aleme bunun en büyük ispatı. Hem kendini hem Fenerbahçe'yi kepaze etti. Ama bahsettiğiniz isim, söylediğiniz gibi hem zengin hem de ''işi ehline vermek'' mantalitesine sahipse, umarım başkan olur. Çünkü gerçekten Galatasaray'ın basketbol taraftarı her şeyin en güzelini hak ediyor. Yeter yıllardır çektiğimiz cefa.
 
Bize önce güzel bir sponsor ve hedeflere götürecek bir koç lazim. Sonra kadroyu kurarız:)
Bence seneye ekrem memnun kalacak o şekilde getirdiler zaten bu bütçelerle devam ederiz bence futboldan para çekmeden o mümkün değil yapılanma anlaşması ile ne kadar aktarabiliriz belli değil 2 milyon dolar olur bütçemiz bence seneye de
 
Bence seneye ekrem memnun kalacak o şekilde getirdiler zaten bu bütçelerle devam ederiz bence futboldan para çekmeden o mümkün değil yapılanma anlaşması ile ne kadar aktarabiliriz belli değil 2 milyon dolar olur bütçemiz bence seneye de

Geçiz dönemine giriyorsak yani hedefler düşükse kalabilir. Hedef avrupa'da kupa ve ligde en az 3-4 ise daha yüksek profil isimlerle çalışmalıyız.
 
Eğer düzen içerisinde bir adımlama, basamakları çıkma durumu varsa; bu iş için Ekrem Memnun isabetlidir. Kendisi hem sevdiğimiz hem de yeteneklerine güvenilen bir isim ve hak da ediyor bazı imkanları.
 
Ekrem Hocaya önümüzdeki sezon kendi takımını kurması şansı verilir umarım. Sonuçta elini taşın altına koydu ve takımı ligde tuttu. Görevini yaptı, hak etti devam etmeyi.

Şu anki kadrodan da Pierre Jackson alışıyor gibi, kalsa iyi olur. Hatta ben ne kadar saç baş yoldursa da Crawford'un da kalitesine hala inanıyorum. İyi bir yapılanmada faydalı olur. Kumaşı belli adamın. İkisinin de kalmasını isterim. Bunların yanına kaliteli adamlar alırsa Ekrem hoca her tür başarı gelir.
 
Forma demişken, önümüzdeki sezon formalar da satışa çıkmalı ya. Aydın'daki GSStore'da basketbol forması yok. Retro basket forması sadece internette satılıyormuş. Mağazalara da gelmeli.
 
Bu konu artık kilitlenmeli ama unutulmamalı. Burasını sıfır noktası alıp yeni bir yapı inşa etmeliyiz, tıpkı 2010-2011'de olduğu gibi, tıpkı o sezon ki son topa kadar mottosuyla...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst