Güzel kardeşim kim bu oytun allah aşkına, daha geleli kaç ay oldu bu adam da ali kıran baş kesen olsun. Yetkisi ne, etkisi ne bu adamın. Maaşlı eleman bu da. Kendince bişey yapmaya çalışıyor. Sen burayı tüm takımı komple kuran nba menajerleriyle karıştırıyorsun heralde. Öyle bi yapı yok burda. Görev tanımı bile belli değildir bu adamın. Sen göreve geldikten sonra bütün bu hocaları, oyuncuları oytun mu değiştirdi aldı diyorsun ? Yok öyle bişey, 50 kafadan ses çıkıyor burda. Basketboldan sorumlu yöneticisi var, basketboldan anlayan liseli abisi var, başkanın yakınları var. Var da var. Sene başında Ertuğrul Erdoğan kurdu bu takımı. Yabancıları o getirdi. Hani nerde menajer ? Valla sırf senin için şu adamı göndersinler istiyorum. Sen de rahatla biz de rahatlayalım. Gönderseler hiçbişey değişmez çünkü.
Valla Ertuğrul oyuncu hep kendi alıyordu oyuncuları. O yüzden istemiyordu başından beri kalmasını. Marei'yi gitti kendisi aldı. Amile hocanın listesindeydi. Keza PJ'yi hocaya öneren de kendisi. Hepsini geçiyorum transferi onaylayıp 1 hafta sonra koçu kovuyorsun bu nasıl oluyor peki? Hanginiz kovacağınız elemanın talebini yerine getirirsiniz iş yerinizde? Ertuğrul Erdoğan 5 yabancı aldı, hadi Tyus'u da koy 6. Geri kalan 6 yabancıyı kim aldı? Bu yabancıları Ertuğrul Erdoğan alırken 50 kafadan ses çıkmıyor da şimdi mi çıkıyormuş o seçler? Harrison'u da hoca aldı, Hayes'i de hoca aldı, Lazeric Jones'u da hoca aldı. Alex Hamilton'u onu da bunu da. Hepsinin sevabı günahı kendisine ait de sen kimsin ki kafana göre gidip oyuncu getiriyorsun? Marei'yi gidip kendisi aldı. Herkes de biliyor bunu. Yani kendine biraz olumlu konuşanı telefonla aramakla şube yöneticiliği yapılmıyor.
Ömer Yalçınkaya yeri geliyor başkanı etkileyecek kadar derin Gs olmuş ama bu adamın mı yetkisi yokmuş? Yahu Özyer'in beceremedikleri burdan Ay'a yol olur. Açın başlığını okuyun yemediği küfür kalmamış. Bu adamın özelliği ne ki herkes bu kadar korumacı? Çok başarılı genel menajerlik yapıyor olsa gerek. Geçen sene Fener'i deplasmanda yenerken bile eleştiriliyordu bir şeyler noldu da herkes bu adama karşı bu kadar korumacı ben onu anlamıyorum.