2020-2021 Türkiye Süper Ligi

Heyecan ligin son 2 haftasına kalsın istiyorum,bu kapanma günlerinde ufak bir eğlence olsun diye,bu nedenle Galatasaray'ın Bjk'yi yenmesini çok istiyorum,sırf bu yüzden Bjk kazanıp bütün heyecanı yok etmez umarım

Taraftarlık bir yana tek isteğim son 2 hafta o heyecanı yaşamak,Bjk şampiyon olsun sorun yok ama bu hafta olmasın,son 2 haftaya sarksın
 
Yuh ama hakikaten ya.Galatasaraylısınında,Fenerbahçelisininde,Beşiktaşlısınında alabileceği bir gazetede Bjklılara ''İnanın Çocuklar'' diye seslenerek bir yazı paylaşmış Turgay Demir.Dün akşam Malatyaspor Beşiktaş'a borcunu ödemeli diye tweet atıyor.

Yahu Beşiktaş Uefa Avrupa Ligi Finaline mi çıkıyor ?

Fenerbahçe'ye bakıyorum gene alınan yenilgiden sonra gündem değiştirmeye çalışıyorlar.Türk olarak Türkiye Liginden soğutmayın bizi arkadaş.
 
Göztepe ile oynayıp Malatya'yı destekleyecekler ama köpek gibi Galatasaray korkuları var. Size bu korku bile yeter!
 
Malatya kötü takım değil ki zaten. Öyle 4-5 tane zaten atabilecek bir oyun da oynamıyoruz. Ama Göztepe de at şikecilerine kolay geçit vermez. Ünal Karaman'a demediklerini bırakmadılar şimdi hata yaptıklarını anladılar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Malatya kötü takım değil ki zaten. Öyle 4-5 tane zaten atabilecek bir oyun da oynamıyoruz. Ama Göztepe de at şikecilerine kolay geçit vermez. Ünal Karaman'a demediklerini bırakmadılar şimdi hata yaptıklarını anladı gerizekalırlar.
ben puan puana biteceğini düşünmüyorum ya biz ya onlar puan kaybeder bizim kaybetme şansımız daha düşük yüzde 70 şampiyonuz diyorum maçlar için tahminim bjk maçı 1-1 biter bizim maç 2-0 biter diye düşünüyorum
 
O kadar iğreniyorum ki şu ülkenin kurum ve kuruluşlarından... Her gün her alanda yeni bir skandala açıyoruz gözlerimizi. Ligin son maçı kalmış, biri çıkıp diyor ''şu takım normalde iyi, averaj yemez'', diğeri çıkıyor ''bu takım hiç 3 gol yememiş 5 gol yememiş'' vs... Başka ülkede var mıdır acaba bu tür kepazelikler merak ediyorum. Çıkarsın topunu oynarsın, şampiyon olursun ya da olamazsın. Bu kadar ödün vermeye gerek yok haysiyetinden, şerefinden. Koskoca kravatlı adamlar çocuk gibisiniz ya, ben çocukken böyle saçmalıklar mırıldanmıyorduk sokakta oynarken.
 
Az önce Premier League'de Chelsea-Leicester maçını izlerken bir pozisyona denk geldim,ss atacağım.Bu pozisyon bizim ligimizde olsa dakikalarca VAR incelemesi ardından hakem çağırılırdı ve penaltı verilirdi.Bu ss'de twitterda dolanıyor olurdu.İşte penaltı diyerekten.

Peki Chelsea maçında ne oldu ? Sadece 30 saniye kadar VAR'da inceleme yapıldı ve pozisyona temiz denildi.Çünkü Tielemans topu uzaklaştıracağı anda Werner ayağını sokuyor ve istemsizce Tielemans Werner'in ayağına vuruyor.

Umarım bizde pozisyonu takip eden,pozisyonu iyi değerlendiren hakemlerin olduğu lig izleyebiliriz.

Pozisyon.jpg
 

Üst