2020-2021 Türkiye Süper Ligi

2 tane sokak kabadayısı tipli fbli yönetici az önce kameralar karşısına çıkıp küfürlü konuşmalarla tehditlerde bulundular. Üstüne üstün taraftarı galeyana getirip sokağa dökülün çağrısı yaptılar. ''kahpece oyunlar oynuyorlar. bu taraftarı sokağa dökmek istiyorlar kötü şeyler olur bakın'' tarzı cümleler kurup sonunda da Cumhurbaşkanına seslendiler. Şu 2 yöneticiye ağır cezalar verilmesi lazım ama verilir mi bilmiyorum. Gerçekten şu yaşananlar skandal ötesi.
Ha sportif anlamda demiyorum bunu sadece. Bu kanuni bir suçtur. Polis arabaları yaktıkları akşamı kastederek ''fetö yine bizi sokağa dökmek istiyor galiba, sabrımız kalmadı'' tarzı tehditlerde bulundu. Bu düpedüz devlete de bir tehdit ve isyan mesajıdır. Şu açıklamalardan sonra adli soruşturma başlatılması lazım.
 
Son düzenleme:
Şikeci yöneticiler çıkıp ağladı resmen. Utanmazca sağa sola iftira attılar. İşi yine fetöye falan bağladılar, geçmişlerine bakmadan.

Açıkça “hasta fbli tff başkanına rağmen biz yine de bu işi beceremiyoruz, cumhurbaşkanı bizi kurtarsın” demeye getirdiler. Bunların hepsinin kumaşı, zihniyeti bu işte. Beter olun!
 
Kazanınca Galatasaray'a,Galatasaraylı oyunculara veya yöneticilere sataş,kaybedince hakeme öfkeni dile getir.Fenerbahçe bunu misyon haline getirdi artık.Haksız yere kazanıncada bileğimizin hakkı diyorlar.Fakat bugün bardaktaki suyu taşırdılar.Hakemin aile ilişkilerini açıklasınlar yoksa biz açıklarız,Fenerbahçelileri sokağa mı dökmek istiyorlar cümleleri kabul edilir şeyler değil.

Bu arada artık herkes kaybedince,hem mağlubiyetini,hemde kötü oyununu örtbas etmek için hakemlere sallamayı o kadar çok benimsemiş ki dün Berna Gözbaşı çıkmış kaybettikleri her maçta olduğu gibi hakemlerden yakınıyor.Kendi yöneticisi bizi tebrik ettiği halde üstelik.

Ligin artık seyir zevki diye bir şey kalmadı.Her hafta takımımın maçını izliyorum o ayrı ama ligin geçmiş yıllardaki seyir zevki hiç yok.Dün Fenerliler ve Beşiktaşlılar Taylan'ın sarı kart yediği pozisyonla ilgili ekran görüntüsü almış algı yapmaya çalışıyor.

Harbiden bıkkınlık verdiler.Her hafta paranoyak ergenlerin sosyal medyada algı yapmaya çalışması,sürekli şaibe araştırması yapması,sürekli bir şeylerden nem kapmaları,sürekli ağlayıp durmaları bıkkınlık verdi.Bir yandanda diyorum ki teknik direktörler çizgi diye saçmalarsa,başkan saçmalarsa,yöneticiler saçmalarsa paranoyak ergenler saçmalamadan durur mu ?
 
Biz de dahil olmak üzere üç büyükler ve hatta TS bu ligde diğerlerine karşı hep kayırılır. Kavga da sürekli "sana daha fazla iltimas geçiyorlar" münakaşasıdır. Bununla beraber ağlama konusunda FB bu sezon çığır açtı. Lig sonuncusuna yenilip bu kadar tatava yapan başka bir takım olamaz. Normalde harcadıkları paradan, yıllardır gelmeyen başarıdan, geldiğinden beridir bizim artıklarımızı toplamayı-Belhanda'yı da almazsa içinde kalır- huy edinmiş vizyoner başkanın saçmalıklarından utanacaklarına; aynı sebeplerden dolayı sağa sola saldırıyorlar.

Ali Koç'un ağlamaları o kadar olağan hale geldi ki, artık diğerleri kontenjanı devreye girmiş.
 
Geçen haziran ayında kulüplerde ki fetoculer ile ilgili rapor verildi nerede fetocu varsa aldılar hala agliyorlar bjk burak gökhan ve caneri neden gönderdi zannediyorsunuz bizde ardanın menejeri ile ilgili sorun vardı ocak ayında ki başkan terim atışmasinin temeli o idi arda menejer değiştirdi gs ye geldi sonra futbol ayağına dokunulduğunda ağlamasınlar bize operasyon yapıyorlar diye
 
Bjk derbide favori ama kafamda şöyle birşey canlanıyor,kendi evinde G.Birliğine yenilen Fb gider deplasmanda Bjk'yi yener.Bu maçta Bjk büyük hasar alır,kırmızı kart veya başka bir sebepten önemli oyuncularını kaybeder,hakem çok konuşulur,Bjk psikolojik olarak bu maçtan çok hasarlı çıkar.

Bu isteğim değil sadece tahminim.Bjk'nin bu sezon yaptığına saygı duyuyorum.Gerçekten merakla beklenen çok kritik bir maç,bakalım ne olacak.
 
Valla bana göre de Fener balı yine iş başında olur, Erol hocam da ilginç balıyla büyük maçı kazanır diyorum ama şu saatten sonra ne olup bittiğinin önemi yok. 10 kere kaybetseler, biz de 11 kez kaybeder yine lider olamayız. Fb-Bjk derbileri genelde gollü ve zevkli geçer, bakalım.
 
Yalnız FB ile gülüyoz ediyoz dalga geçiyoruz da hakkaten çok kötüler. Şuraya leş gibi oynadıklarını yazayım da totemle şans gol atsınlar.
 
Fenerime bak be 80 dakika farktan kurtuldular, son 10 dakikada maçı 2-1 alıyorlardı az kalsın. Hakkaten Fener balı diye birşey var. Hayatımda bu kadar çöp takım görmedim ama 2-1 kazanıyorlardı çizgilerden çıktı topları son dakikalarda. Erol da mübarek Kadir gecesi doğdu herhalde.. Gitti sahanın en iyi isimlerini çıkarıp en çöpleri soktu oyuna ama şans işte...
 
Fenerime bak be 80 dakika farktan kurtuldular, son 10 dakikada maçı 2-1 alıyorlardı az kalsın. Hakkaten Fener balı diye birşey var. Hayatımda bu kadar çöp takım görmedim ama 2-1 kazanıyorlardı çizgilerden çıktı topları son dakikalarda. Erol da mübarek Kadir gecesi doğdu herhalde.. Gitti sahanın en iyi isimlerini çıkarıp en çöpleri soktu oyuna ama şans işte...

Bence fener balından da öte Altay faktörü var gerçekten iyi kaleci hakkını vermek lazım.
 
Sergen cidden gına geldi artık. Oyuncuların vurup kırdı, hiç kart görmediler, canlı yayına çıkmış hala ağlıyor. Böyle bi hakem olmaz, feneri ortak etmek için her şeyi yaptı, bir daha sakın bizim maçımıza vermesinler diyor.
 
Twitter'da yaygara kopmuş baya ama kabul edilse bile kimseye zerre faydası olacağını düşünmüyorum. Fenerliler bile mutlu olmayacaktır. Yıllardır denizin dibine demir atmış fener yönetimlerinin taraftarın dikkatini dağıtmak için yaptığı bir girişim.
 

Üst