2021-2022 Basketbol Süper Ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB ufak bir laf salatasının içerisinde konunun özünü çok gizleyemeden ya da gizlemek için çok da çaba sarf etme gereği duymadan artık hangisi ise ,BJK ile henüz anlaşmış değiliz ama Şehmuzla da görüştük eee ne var yani tadında bir açıklama yapmıştı BJK'de olanın tam olarak bu olduğunu belirten bir açıklama yaptı.
 
Sırp @MozzartSport sitesinin haberine göre Vladimir Štimac, Pınar Karşıyaka ile imzalayabilirmiş. İhtimal dahilindeydi ama oradan gelen habere göre epey de yakınlar imzaya.
(via@NeoRock06)
 
Gaziantep Basketbol, son olarak Bakken Bears forması giyen 26 yaşındaki guard QJ Peterson ile anlaşma sağladı. Skor gücü çok yüksek bir oyuncu, değerli bir ekleme olacak.

(via@NeoRock06)

Bize karşı dış şutları ile etkili olmuş ve canımızı çok sıkmıştı. İyi bir ekleme Antep takımı için...

Petkimspor, 30 yaşındaki Hırvat pivot Darko Planinić ile anlaşma sağladı. (via@Totalbasketgr)
 
Son düzenleme:
Gaziantep Basketbol, son olarak Bakken Bears forması giyen 26 yaşındaki guard QJ Peterson ile anlaşma sağladı. Skor gücü çok yüksek bir oyuncu, değerli bir ekleme olacak.

(via@NeoRock06)

Bize karşı dış şutları ile etkili olmuş ve canımızı çok sıkmıştı. İyi bir ekleme Antep takımı için...

Bakken takımında beğendiğim bir oyuncuydu, bize karşı çok iyi oynamıştı. Bari bunu bağlasalardı bize be :(
 
Tivibu anlaşması doldu yazılanlara göre yeni yayıncı bulunamıyor bulunsa bile tepeden bir "güzellik" gelmezse yayın gelirlerinde ciddi düşüş olacaktır. Muhtemelen Tivibu anlaşması desteklenen federasyon başkanın eli güçlendirirsin diye yapılmıştı. Gişe gelirleri de mecbul yarı kapasite olacak deniyor da ekimde pandemi ne durumda olacak kim biliyor? Lig isim hakkı da inşaat firmasından bankaya geçerken azalmıştır muhtemelen. BCL bonusları iyi güzel de KSK bakalım bu kadronun mali yükünü kaldırabilecek mi? Merak ediyorum
 
Abi KSK'dan daha tehlikede olan biz varız şu an, kendimize de bakmalıyız. Bütçenin ne olacağı belli değil, dediğiniz nedenlerden ötürü BSL'den gelecek total gelirler düşük olacak ve üstüne üstlük henüz elle tutulur bir kadromuz da yok. Bu kadar sıkıntının içerisinde koç Ekrem Memnun'a ve biz Galatasaraylı basketbol severlere gerçekten peygamber sabrı gerekiyor bu sezon.
 
Dedikleriniz futbol içinde geçerli 150 milyon dolara düşmesi gündemde yayıncı kuruluş bu sezon için 2 milyar tl öderim diyor ki sonra ki ihaleye girmeyecekler yeni gelecek yayıncı kim olur bilmiyorum ama düşüş olacak biz bütçenin pek dışına çıkmıyoruz mali olarak sıkıntı yaşamayız kalite olarak geçen sene ki gibi olmaz orada istikrarsızlık bizi düşmeme durumuna getirdi ligin kalitesi ortada zaten basketbol da
 
Ligin kalitesi belli tabii de senin bu lig kalitesinin dahi altında kadro kurma ihtimalin var. Ligin kalburüstü yerli oyuncularının kapış kapış paylaşıldığı bir ortamda sana ne verebileceği çok belli olmayan yabancı oyunculara güvenip sezona girmek mantıklı değil. Hatta ligin sağlam yabancı oyuncuları da lig içerisinde transfer yaptı. Yangın yapmak istemem ama bu kadar sessizlik ve plansızlık içerisinde bu sezon da geçen sezondan çok farklı olacak gibi gözükmüyor. Bari "ligi bilen" oyuncuları alabilseydik ama o da mümkün gözükmüyor şu ortamda.
 
Bu sene kalite geçen seneden yüksek olacak gibi Bahçeşehir velevki koç yetersiz kalsın yine de çok daha üstün olacak kadro kuruyor, KSK şimdilik çok iyi gidiyor, Bursa geçen sezon başına kıyasla çok daha iyi dengeli kadro kurdu, Tofaş iyi gidiyor. TT bir tık bütçe kısmış gibi ama mevcut bütçe ile iyi iş yapıyor. Genel olarak hamle yapan tüm takımlar bütçelerini iyi kullanıyor gibi
 
Doğru düzgün taraftarı olmayan Petkimde bile basketfaul aracılığı ile Koç açılmama yapıp bilgi vermiş transferde mevcut durum ne kafadaki plan ne? Güncel durumu değerlendirirsek devam edip etmeyeceği belli olmayan Afyon blr tarafa organizasyon anlamında ligin en kötü takımı olabiliriz Tek rakibimiz Çekmece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst